Se mit soveværelse

Se mit soveværelse

Et af de rum i huset der er i hvert fald så småt er ved at være på plads, det er mit soveværelse! Jeg har endelig langt om længe fået anskaffet mig den bænk/sofabord i rotting fra Ikea som jeg har ønsket mig i så lang tid og den passer perfekt ind! Faktisk troede jeg også at jeg var så heldig at ha fået fingrene i Ikea Stockholm kabinettet (som i måske så på Instagram) jeg havde i hvert fald både bestilt og betalt for det, men efter et par dage fik jeg en mail om at de ikke kunne levere det alligevel. Det har jeg lidt svært ved at sætte mig ind i når nu de godt kunne finde ud af at trække pengene, men jeg må jo krydse fingre for bedre held næste gang!
Det et ellers en af de sidste ting jeg mangler for at have soveværelset færdigt, så jeg er egentlig lidt ked af at det ikke kom, det kunne være virkelig rart at være helt på plads derinde.
Jeg har som i nok kan se skiftet lidt stil væk fra det nordiske som jeg viste frem på Instagram for lidt siden og er i stedet gået mere over i en lidt mere boheme og jeg er så vild med det! Jeg tænker at så kan soveværelset holdet i natur farver og så kan stuen få en omgang nordisk minimalisme - nu når jeg tilsyneladende ikke kan bestemme mig for den ene eller den anden, haha!

YOU CAN ALSO FOLLOW ME ON

FACEBOOK - INSTAGRAM - BLOGLOVIN - NOUW

  • My Home

Synes godt om

Kommentarer

disa svensson
disa svensson,
Hej!
Julklappstips från en fattig student <3
Jag handlar från butiker via: www.refunder.se/b/Spara50
Dessa är mina favoritbutiker

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Lyko:
https://referme.to/9vACAmo

Members: https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355Dytbat
Dytbat,
Spam lå tre steder hos mignouw.com/dytbat
Amalie
Amalie,
Det ser virkelig godt ud! Glæder mig til at se resten af huset 😍
SandraSchjerning
SandraSchjerning,
Tusind tak 😍♥️nouw.com/sandraschjerning
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerning