Sådan mestrer du at rejse kun med håndbagage


Hvad vil det egentlig sige kun at rejse med håndbagage? Hos de fleste flyselskaber, betyder det at man kun må medbringe én mindre kuffert eller rygsæk der passer ind i kabineboksen og som regel også en lille taske eller computertaske, som skal kunne være under sædet foran dig. Dette er dog forskelligt fra flyselskab til flyselskab, så husk lige at dobbelttjekke dette inden du pakker.

Husk også at holde øje med hvor meget din kuffert må veje, det kan hurtigt blive en dyr affære hvis du har overvægt!

Det kan være super svært at mestre the art of packing, således at håndbagagen er nok, men det har så mange fordele kun at rejse med håndbagage, så det er alt "besværet" værd og man sparer en masse penge ved ikke at skulle tilkøbe muligheden for en 20kg kuffert!


Fordele ved at rejse kun med håndbagage:

Nemmere at komme omkring Det er meget nemmere at komme omkring når du kun har din håndbagage og ikke en kæmpe kuffert mere at slæbe rundt på, når du skal med bus/tog/taxa til og fra lufthavnen.

Hurtigere gennem lufthavnen Det sparer dig en masse tid og besvær gennem lufthavnen, når det kun er din håndbagage der skal med. Du kan i de fleste tilfælde tjekke ind hjemmefra og herefter gå direkte til security. Du behøver ikke at stå i kø til check-in først og du skal ikke stå ved bagagebåndet og vente på din kuffert når flyet er landet. Du sparer også en masse tid ved mellemlanding, da det ikke altid er tilfældet at lufthavnen selv sørger for at din kuffert kommer med videre, nogle gange skal du selv hente den ved bagagebåndet, og herefter tjekke den ind igen.

Du har bedre styr på dine ting Med mindre selvfølgelig at du er typen der stiller din kuffert fra dig, glemmer hvor den er og måske er til fare for at få lukket lufthavnen ned fordi din kuffert er uden opsyn, så har du meget bedre styr på dine ting, end hvis de lå i lufthavnenes hænder. 7-9-13 så har jeg aldrig selv prøvet at lufthavnen mistede min kuffert, men jeg synes alligevel at man hører det ret tit, og den risiko slipper man for ved selv at have sin kuffert med sig hele tiden.


Og hvordan er det så lige at man får pakket sådan en lille fætter rigtigt, så man får mest muligt ud af pladsen?

Vælg den rigtige taske Min absolutte favorit kuffert er hardcase og med 4 hjul. De beskytter dine ting bedre, og så er de meget nemmere at køre med, end kufferter der kun har 2 hjul.

Pak det mest uundværlige først Jeg starter altid med at finde pas, penge og papirer frem. Herefter kommer kamera, mobil og diverse opladere. Hvis jeg ved at jeg skal gå meget, så ryger de praktiske sko med, og herefter beauty produkter. Og så er vi ligesom klar til at fylde resten af pladsen op. Hvis der er en kjole der ikke kan undværes så start med den, og arbejd dig så udad, så du til sidst kun har ting som egentlig godt kan undværes tilbage. Når du har vejet kufferten kan du altid se, om der er andet der kan komme med, eller om der er noget der må blive hjemme.

Pak smart Der findes utallige videoer på youtube, der guider dig til hvordan du bedst kan folde dit tøj og pakke din kuffert så den kan indeholde mest muligt og så tøjet ikke bliver krøllet på rejsen, på den måde behøver man heller ikke bekymre sig om at skulle medbringe en stofdamper eller lignede til tøj der krøller nemt og du behøver ikke undvære din favorit kjole, bare fordi du er bange for at den tilfældigvis er lavet af hør. Put dine sokker ned i sko etc. så du får optimeret din plads bedst muligt. Rejs desuden i lag på lag, således at hvis du medbringer en trøje eller jakke, så hav den på på rejsen og spar pladsen i kufferten.

Super travelsize it Husk i håndbagagen må flydende væsker ikke overstige 100ml og samlet skal de alle sammen kunne være i en klar plasticpose (og de er ikke særlig store skal jeg lige hilse og sige!)

Langt de fleste mærker har fundet ud af at der er salg i at lave alle dine yndlings produkter i travel size størrelser og i de fleste supermarkeder/matas/normal/hvor du nu handler, kan man købe sådan nogle rejse bøtter og flasker der indeholder max 100ml. Og de er jo super smarte, til ting som shampoo, bodywash, solcreme eller andet som man måske regner med at skulle bruge meget af. Men hvis du, ligesom jeg, bruger en masse forskellige produkter, som fx. øjencreme/serum/primer og ikke føler for at gå ned på sin hudpleje rutine på ferien, så bliver det lige pludselig til mange flasker, og eftersom det ikke er produkter man bruger så meget af af gangen, så løber 100ml af hver pludselig op og bliver en hel del.

Og hvad gør man så? Jeg fandt ud af at man lige for tiden kan købe ekstra små bøtter i Søstrene Grene, men hvis de nu også er for store, faldt jeg for nyligt over verdens bedste travel-hack: kontaktlinse etuier! Deres rum er ikke særlig store og er perfekt til opbevaring af fx. øjencreme eller serum, super smart!

Tænk i outfits og prøv dem inden du pakker Jeg har så mange gange begået fejlen at jeg bare sammensatte mine outfits i hovedet, pakkede dem og så afsted på ferie. Og når så man står og skal bruge tøjet, så er der måske noget der ikke sidder godt, du finder ud af at det faktisk ikke passer så godt sammen alligevel og endnu bedre, du har pakket en masse shorts, men kun en top.

Så læg en masse outfits frem, og prøv dem så på for at sikre dig at alting passer som du håbede, og hvis du virkelig vil optimere din pakning, så prøv at finde items der også passer sammen på kryds og tværs, og ikke kun med én ting. Og lad være med at pakke ting, som du heller ikke går med herhjemme, i håbet om at du måske vil elske dem i udlandet, chancen for at det sker er meget lille og så har du en kuffert fuld at ubrugeligt tøj.

Spar tid i security Pak din kuffert således at væsker og elektronik ligger øverst og er nemt at få ud. Disse ting skal nemlig ud af kufferten når den skal igennem kontrollen, og inden gider stå bag ved hende der skal grave hele sin kuffert igennem for at finde alle tingene. Hav pas og papirer klar i din skuldertaske så de er nemme at få fat på og så skulle din tur igennem sikkerhedskontrollen gerne gå nice and easy!


Har i nogle gode håndbagage resjetips som jeg måske har glemt! Del dem endelig i kommentarfeltet, så kan vi hjælpe hinanden med at rejse smartere og billigere!

YOU CAN ALSO FOLLOW ME ON

FACEBOOK - INSTAGRAM - BLOGLOVIN - NOUW

  • How To

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerning