Sådan har jeg indrettet min lejlighed + en rabatkode til jer

In cooperation with Poster Store

REKLAME

Indlægget er sponsoreret af Poster StoreDet gik op for mig forleden at jeg i løbet af de to år bloggen har eksisteret, har snakket rigtig mange gange om min lejlighed, men aldrig rigtigt vist den frem. Det har taget mig virkelig lang tid at indrette den, og hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg aldrig helt at jeg bliver færdig. Jeg har altid været rigtig glad for at flytte rundt på tingene (bare spørg mine forældre, haha!) og finde nye måder at indrette på og jeg er aldrig helt 100% tilfreds, der er altid liiige noget der kunne stå anderledes efter min mening, men når kvadratmetrene er begrænsede, så er indretningsmulighederne ligeså.

I min gamle lejlighed fik jeg aldrig rigtig taget mig sammen til at indrette mig ordentligt. Det var en lejlighed som jeg lejede og eftersom at jeg vidste at det kun var midlertidigt jeg skulle bo der, så gad jeg ikke rigtig bruge så meget energi på indretningen, og det bar den bestemt også præg af! Der var ikke noget på væggene, sofaen var en gammel las jeg havde fået gratis, trægulvene var ikke på pæne og mit spisebord var det billigste skrivebord IKEA kunne præstere. Og så føltes lejligheden jo også præcis sådan, midlertidig.

Den lejlighed jeg bor i nu er også en lejelejlighed og derfor også midlertidig, men da jeg flyttede ind besluttede jeg mig alligevel for at jeg ikke ville sidde med den samme følelse som i den gamle, denne her gang skulle der indrettes og det skulle være hyggeligt og afspejle min smag. Og det må man sige at jeg har gjort!

Jeg foretog det ultimative single girl move og investerede i en lyserød sofa, fandt det perfekte marmor sofabord som jeg har drømt om så længe, græd en lille smule da jeg trykkede "bestil" på det aaaalt for dyre spisebord fra Hay og var lykkelig da det kom hjem og jeg fik matchet det med de fineste velour stole, jeg er gået så meget amok i planter at min søster omtaler min lejlighed som "randers regnskov" og så har jeg fået noget op på væggene og det pynter så meget, at jeg bliver helt glad hver gang jeg træder ind i min lejlighed!

Jeg er ikke så god til tomme vægge, der skal helst hænge lidt på dem som er med til at give hjemmet lidt mere personlighed, så da Poster Store, som er en webshop fyldt med fine rammer og plakater, skrev og spurgte om jeg havde lyst til at samarbejde med dem, var glæden stor. For selvfølgelig havde jeg da det!

Jeg skal gerne indrømme at det tog mig RIGTIG lang tid at vælge, da de har et virkelig stort og fint udvalg af posters til både køkkenet, stuen, soveværelset og jeg ville gerne have at det passede sammen, både med hinanden og med resten af lejligheden så der ligesom var en rød tråd. Så der blev tegnet og taget noter, mens jeg gennemgik hjemmesiden fra ende til anden og en time senere (eller to, ups) var bestillingen klar og ser ud som i kan se på billederne ovenfor.

Blandt mine favoritter er helt klart den sort/hvide med pigen der kigger ud gennem vinduet på Triumfbuen, jeg elsker Paris og vil gerne snart besøge byen igen, så den giver min stue nogle lækre Pariser-vibes! Og den anden er pigen der går over gaden med en sværm af balloner efter sig. Jeg er helt vild med lyset i billedet og de sarte farver, for selvom det er et stort billede så bliver det ikke for voldsomt.

Alt i alt er jeg ret godt tilfreds med hvordan min lejlighed er indrettet lige nu, det eneste jeg ønsker mig er nogle lysere gulve, men det er ikke lige sådan at lave om, så jeg må fokusere på de ting der er over gulvhøjde i stedet, haha!


Og nu til noget endnu bedre! For hvis i sidder derude og tænker at i da også godt kunne bruge noget nyt lækkert til væggene derhjemme, så kan i med koden "sandra30" lige nu få 30% rabat på plakater (undtagen selection)YOU CAN ALSO FOLLOW ME ON

FACEBOOK - INSTAGRAM - BLOGLOVIN - NOUW

  • My Home

Synes godt om

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
I don’t understand Danish because i’m from Sweden, but it’s becoming to read your blog 😊nouw.com/simonandersson
Johanne
Johanne,
Jeg er så vild med den sofa der! Hvor er den fra?
SandraSchjerning
SandraSchjerning,
Det er jeg også 😍 Den er fra Ilva og modellen hedder "Fluente" 😊nouw.com/sandraschjerning
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229