Oktober Beauty Favoritter

Contains affiliate links

Oktober Beauty Favoritter

Indlægget indeholder affiliate links - disse er markeret med *

Læs mere om affiliate her


HÅR

OLIVIA GARDEN Bamboo Comb* - Er fra det samme mærke som min absolut yndlings børste, som jeg fik anbefalet af min frisør for flere år siden! Jeg bruger som regel kammen når jeg har lavet krøller i mit hår, for at få dem skildt af og dermed få et mere naturligt resultat, frem for at rede dem igennem med en børste, som jeg synes tager for meget af krøllerne.

B&B Mending Shampoo* - Jeg stiftede bekendtskab med Bumble & Bumble i april sidste år, da jeg var i London med min søster og jeg har været helt vild med mærket lige siden! Denne her shampoo er meget mild og specielt god til skadet hår. og så dufter den helt fantastisk!

REVITALASH ReGenesis* - De her to har også været favoritter virkelig længe og har for nyligt fået nyt design. Jeg har tidligere skrevet om dem her. Serien her, går ind og optimerer håret så det både føles tykkere og ser tykkere ud, kæmpe bonus hvis man har lige så fint hår som mig! Derudover så føler jeg virkelig at mit hår er rent efter brug. Jeg troede faktisk at der var eucalyptus i fordi man virkelig får sådan et "sus" i hovedbunden, men det må næsten være tea tree olien som har den effekt. Uanset hvad, så er jeg kæmpe fan af de her to!


Jeg kan godt lide at have gang i mere end én shampoo da de oftest har forskellig effekt. Og eftersom at jeg vasker mit hår så sjældent, så vasker jeg det faktisk "to" gange pr. vask - med to forskellige shampoer, som lige nu er disse to

MAKEUP

MAC Strobe Cream* - Den har været med i et par måneder nu og er stadig en favorit! I kan læse mere om den i mine tidligere indlæg fra JULI og MAJ

MAC Prep+Prime * - Så er der glow+shine for alle pengene! Indeholder en god cocktail af vitaminer og mineraler, der øjeblikkeligt giver intens fugt. Jeg bruger den her når jeg er færdig med at blende min contour og sprayer den på min beautyblender, så den bliver blendet god ind i huden. Den får alt til at ligge meget pænere!

MUA Strobe & Glow* - Stadig min favorit hightligter! Den indeholder to forskellige, både en pulver og en creme. Pulver highligtheren er perfekt til hverdag hvor det ikke skal være for vildt. hvor creme hightlighteren lægger sig lidt mere tydeligt og er perfekt til fest!

URBAN DECAY Setting Spray* - Får makeuppen til at holde længere uden at den smelter eller lægger sig i kager i ansigtet! Jeg bruger den hver morgen, når jeg har lagt min makeup, så jeg kan holde til en hel arbejdsdag uden at skulle ud og friske op!

BENEFIT Hoola Contour* - Jeg har gerne villet prøve denne her virkelig længe og efter jeg fik efterladt min contour palette åben, så den tørrede ud, besluttede jeg mig for at købe den og jeg er ikke skuffet! Selvom farven er lidt lys efter min mening, så ligger den super flot og er nem at bruge!

EA Grand Entrance* - Nu har jeg jo prædiket om hvor meget jeg elsker mascaraen fra Benefit ret længe, men som i ved så elsker jeg også at prøve nye produkter, så da jeg løb tør for mascara besluttede jeg at investere i en Elizabeth Arden for at prøve noget nyt. Jeg er gået hen og er blevet ret glad for denne her - jeg synes den ligger pænt og giver nogle flotte lange vipper - så nu ved jeg ikke hvilken en af dem jeg skal købe næste gang jeg løber tør haha!

HUD

AVÉNE Eye Makeup Remover* og AVÉNE Micellar Water* - Endnu to favoritter som har hængt ved siden London. Jeg har flere gange nævnt disse produkter ovre på instagram og de har nu været fast inventar i min morgen og aften rutine i godt og vel halvandet år snart. Jeg har tidligere haft rigtig svært ved at finde en øjenmakeup fjerner, som ikke gjorde mine øjne røde og hævede og ved at finde et renseprodukt til min hud, som ikke sved. Disse to gør ingen af delene, de er super milde, men samtidig også virkelig effektive og de er nok de enste produkter i min rutine, som jeg ikke har et behov for at prøve noget nyt af. De er meant to stay!

AVÉNE Rich Revitalizing Cream* og AVÉNE Soothing Radiance Mask* - Festen fortsætter med Avénes produkter. Jeg har tidligere haft testet en del forskellige af deres cremer og er endt frem til at disse to er mine favoritter. Revitalizing cremen bruger jeg som dagcreme om morgenen og Soothing masken bruger jeg engang imellem om aftenen når jeg vil give min hud lidt ekstra fugt. Begge to giver en super lækker og blød hud og så er de milde mod huden, så ikke nogle skrappe kemikalier der!

EA Eight Hour Night* - Er stadig blandt favoritterne! Den er en del tyndere i konsistensen end den normale creme er, omend den stadig fedter lidt, så det kan anbefales at tage den på mindst en halv time inden sengetid, så man ikke klistrer fast til puden! Men den fugter huden helt fantastisk!

CLARINS Golden Glow - Der skal mikses et par dråber ind sammen med ansigtscremen og så giver den en let og naturlig farve! Jeg synes altid min hud er lidt pænere når der er lidt farve i den, men jeg er ikke meget for at være for meget ude i solen, så jeg sværger til denne her nu!

OLE HENRIKSEN Transform Glow - Mit første produkt fra Ole, (det var en stor ting i pigegruppen haha! De sværger alle sammen til hans produkter) Fungerer som en toner der tackler mørke pletter, fine linjer samt rynker. Jeg bruger den om aftenen efter jeg har renset min hud!

De tidligere indlæg i kategorien kan findes lige her

MARTS - APRIL - MAJ - JULI - AUGUST


#sandraschjerning #sandraschjerningblog #sandraschjerningxbeauty #nouwinfluencer #nouw #dansk #blog #lifestyleblog #influencer #danskebloggere #danskblogger #nouwdanmark #beauty #beautyblog #beautylover

YOU CAN ALSO FOLLOW ME ON

FACEBOOK - INSTAGRAM - BLOGLOVIN - NOUW

  • Beauty

Synes godt om

Kommentarer

CamillaKristiansen
CamillaKristiansen,
Virkelig fint indlæg 😍nouw.com/camillakristiansen
SandraSchjerning
SandraSchjerning,
Tusind tak ❤️nouw.com/sandraschjerning
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229