https://nouwcdn.com/v205/u/32/1277032/956/202002021529272167.jpg

MY NEW BABY CHLOÉ


Okay, jeg kan overhovedet ikke vente til i morgen med at udgive det her indlæg, så nu får i det altså! Sig hej til min nye baby fra Chloé!

Det var en stor beslutning, som krævede mange overvejelser (!) fra min side af, for det er mange penge, i hvert fald for mig. Jeg har kigget på den her taske så længe, men jeg har været rigtig meget i tvivl om hvilken farve jeg skulle vælge, så vi var faktisk forbi Chloé butikken hele tre gange inden jeg tog den endelige beslutning!

Det er lidt sjovt, for jeg kan huske at for mange år siden, der tænkte jeg at folk var tossede for at give så mange penge for en taske, og så vælge dem i de underligste farver, som sikkert ikke ville være moderne længe, men nu er jeg helt ovre i den anden boldgade. Jeg har allerede en del sorte tasker (fra high street mærker dog) og nu synes jeg bare at det bliver for kedeligt. Så nu har jeg min røde Karl og så denne her skønhed i farven "Cloudy Blue" (selvom jeg nu vil mene at den er mere grøn end den er blå haha!)

Hvilket faktisk er lidt sjovt, for jeg faldt nemlig også pladask for deres nyeste edition til "Faye Bag" serien, som også kommer i en "Cloudy Blue" og som var meget mere blå end denne her er. Den var dog lige en del over mit budget på daværende tidspunkt, så nu er opsparingen sat i gang, og hvem ved, det kan jo være jeg får en souvenir med hjem når jeg skal til Budapest i august. Jeg krydser i hvert fald fingre!


Synes godt om

Kommentarer

nadjauhrenfeldt
nadjauhrenfeldt,
Hvor er den fin! Forstår godt du er glad for dit køb 😊
nouw.com/nadjauhrenfeldt
SandraSchjerning
SandraSchjerning,
Jeg er SÅ glad for den, også selvom det var mange penge :
nouw.com/sandraschjerning
Be the first to know about any new posts

Abonner