Mors Dag & Ny Cykel


Glædelig mors dag derude! Har i haft en god søndag indtil videre?

Min dag startede kl 8 med at jeg cyklede over til blomsterhandleren for at hente den buket jeg havde bestilt. Det viste sig at de to søde damer bag disken slet ikke har sovet siden i går, de var blevet så overvældet med bestillinger, at de havde brugt hele natten på at samle buketter - og alligevel var der godt humør, grin og smil at hente, det er godt nok sejt!

Efter en lang gåtur med hunden spiste jeg brunch sammen med min mor og søster og så har vi ellers bare brugt dagen på at hygge.

I aften skal vi grille og spise en masse god mad, så hyggeligt!

Jeg har for en gangs skyld været ude i god tid med både gave og blomster! Jeg lærte det vist sidste år da min far og jeg måtte køre Nordsjælland rundt (dagen før mors dag vel og mærke!) for at opstøve bare én butik der stadig havde et mors dag hjerte på lager, min mor samler nemlig på dem og hun ønsker sig aldrig andet, så gaven er egentlig nem nok, hvis ellers bare man køber den i god tid, haha!

Jeg ville også lige benytte chancen for at vise jer min nye cykel - er den ikke bare flot!? Mine veninder griner af mig, pga. farven, "selvfølgelig er den lyserød" var responsen, men jeg er VILD med den og jeg glæder mig til at komme i gang med at cykle til arbejde igen, det er bare lidt federe end at sidde og koge i en varm metro!


YOU CAN ALSO FOLLOW ME ON

FACEBOOK - INSTAGRAM - BLOGLOVIN - NOUW

Synes godt om

Kommentarer

Itsmypassions
Itsmypassions,
Kunne godt forestille mig, at de har haft godt travlt idag! 😊nouw.com/itsmypassions
SandraSchjerning
SandraSchjerning,
Ja og så ikke nok med deres bestillinger, der stod jo også en masse kunder (mænner 😂) som ikke havde bestilt i forvejen 😅nouw.com/sandraschjerning
Itsmypassions
Itsmypassions,
Åh ja, de kære mænd! 😂nouw.com/itsmypassions
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerning