https://nouwcdn.com/v202/u/32/1277032/649/202103061914138441.jpg
https://nouwcdn.com/v108/u/32/1277032/647/202103061913145609.jpg
https://nouwcdn.com/v205/u/32/1277032/325/202104071134060571.jpg

Min hudpleje rutine step for step - Morgen

Indlægget indeholder reklame links - disse er markeret med *


Mine første hudpleje produkter, fra dengang man startede som 13 årig, var fra et mærke jeg ikke kan huske navnet på i dag, men jeg kan tydeligt huske alle reklamerne for dem og hvor spændende det var at man nu var blevet "voksen" nok til at skulle rense hud ligesom alle de store piger i reklamerne. Oh well.

Dengang gik man (jeg) nok ikke lige så meget op i at undersøge hvilke produkter der egentlig passede til ens (min) hud, så der blev bare købt hvad end der nu blev reklameret for i "Vi Unge" og de første produkter jeg gik i gang med, de var virkelig barske, fyldt med parfume og alt muligt andet og de var hårde for huden og passede med garanti overhovedet ikke til min hudtype! Kan det passe at det var Clerasil man brugte? Jeg kan virkelig ikke huske det!

Og så var der priserne! Det skulle helst være så billigt som muligt, for ellers blev det hurtigt en dyr omgang! Og sådan havde jeg det faktisk rigtig længe, også et godt stykke efter min teenage tid var forbi. Jeg kan huske at jeg indtil for nogle år siden tænkte at dét var i hvert fald ikke noget jeg gad smide en masse penge efter, så det skulle bare være så billigt som muligt og tit og ofte så fjernede jeg slet ikke min makeup inden jeg skulle i seng, det røg bare af dagen efter med en vådserviet. Nu sidder jeg her og bliver helt pinlig ved tanken haha!


Jeg har egentlig en virkelig besværlig hud! Der skal ingenting til før den er enten for fedtet eller for tør, for kedelig at se på, med lidt for tydelige porer eller slår ud - og det er super irriterende! Jeg gør hvad jeg kan for at bekæmpe det og jeg har meget mere fokus på at huske at fjerne min makeup inden sengetid og på at bruge de rigtige produkter, som passer til min hud. Jeg bruger generelt meget mere energi (og penge) på min hudpleje rutine end jeg gør på f.eks min makeup. Jeg vil hellere koncentrere mig om at holde en pæn og sund hud, så jeg har en god base der måske så ikke har brug for lige så mange makeup produkter. Jeg drømmer lidt om at nå dertil hvor jeg ikke selv mener at foundation er nødvendig - for hvis der er noget jeg er dårlig til at lægge, så er det foundation!

Min morgen hudpleje rutine har det sidste 1-1,5 år bestået af de samme 7-8 trin. Jeg er rigtig glad for at prøve nye ting, så jeg har en hel del forskellige produkter stående herhjemme. Nogle af dem er fast inventar i min rutine, andre dem veksler jeg lidt imellem - jeg tænkte at jeg her ville fortælle lidt om dem som jeg bruger mest lige nu;


Step 1

Øjenmakeup fjerner: Gentle Eye Makeup Remover* fra Avéne

Denne her har været fast i både min morgen og aften rutine virkelig længe. Jeg købte mine første Avéne produkter i april 2018, da jeg var i London med min søster og jeg har hængt ved mærket lige siden!

Jeg har tidligere haft rigtig svært ved at finde en øjenmakeup fjerner, som ikke svider i øjenene og gør dem røde og hævede. Jeg har åbenbart meget sarte øjne og så er denne her super god! Den fjerner min mascara virkelig effektivt og den hverken svider eller hæver mine øjne! Jeg har brugt den fast hver dag i mere end halvandet år nu og jeg tror virkelig ikke at jeg nogensinde kommer til at skifte den ud!

Om morgenen bruger jeg den hvis der skulle sidde nogle rester fra gårsdagens makeup og for at sikre mig at mine vipper er helt rene, så de er klar til mascara.


Step 2

Eksfoliering: Pepstart 2in1 Exfoliating Cleanser* fra Clinique

Eftersom at jeg fjerner alt min makeup om aftenen og "efter-renser" mine øjne om morgenen, så skipper jeg nogle gange at rense huden om morgenen med micellar water og bruger i stedet denne her cleanser. Den eksfolierer huden og fjerner effektivt snavs og døde hudceller og renser huden i dybden. Den skulle være skånsom nok til at kunne bruges to gange dagligt, men jeg holder mig til at bruge den om morgenen.

- Til dette step kan jeg også anbefale Nivea Urban Skin Detox


Step 3

Face Mist: Eight Hour Miracle Hydrating Mist* fra Elizabeth Arden

Efter eksfoliering plejer jeg at fugte huden med en god face mist. Lige nu er det denne her fra Elizabeth Arden som jeg er størst fan af! Den opfrisker og fugter og så indeholder den en masse antioxidanter og vitaminer. Samtidig virker den beroligende på huden. Den kan både bruges under og over makeup, så jeg har den ofte også med i tasken så jeg har den, hvis min hud trænger til at boost i løbet af dagen!

- Til dette step kan jeg også anbefale Avéne Thermale Spring Water Spray* eller Clinique Moisture Surge Face Spray*


Step 4

Dagcreme: Rich Revitalizing Cream* fra Avéne

Jeg har både forsøgt mig med dagcremer og diverse gels og er kommet frem til at hvis jeg skal have makeup på, så synes jeg at en almindelig creme danner en bedre base end en gel gør. Den fugter bare huden på en anden måde, og huden føles heller ikke lige så stram med en creme, som den gør med en gel. Derfor bruger jeg lige nu Rich Revitalizing Cream på i ansigtet om morgenen hvis jeg ved jeg skal have makeup på og hvis det bare er en hjemme dag, så har jeg for nyligt taget hul på Cliniques Hydrating Jelly, som jeg er i gang med at teste.

Ofte mikser jeg også et par dråber af Clarins Golden Glow med i min dagcreme - for at give huden lidt ekstra glød her i vinteren!

- Til dette step kan jeg også anbefale Clinique Pep Start*, Clinique Hydrating Jelly*, Clinique Moisture Surge*, eller hvis det skal være helt budget venligt så Nspa Ultra Hydrate Cream*


Step 5

Øjencreme: Banana Bright Eye Cream fra Ole Henriksen

Den her er perfekt til panda øjnene om morgenen! Selvom jeg altid forsøger at få 7-8 timers søvn, så kan det godt ske at jeg har haft svært ved at sove og så kan den her virkelig redde dagen! Jeg bruger den om morgenen under og rundt om øjenene da den både fugter, lysner og udglatter og så fungerer den fantastisk som base under makeuppen! Ole Henriksen har altid været virkelig hypet i min venindegruppe omend jeg er kommet lidt sent med til festen, for det er ikke længe siden at jeg investerede i mit første OH produkt. Jeg må dog indrømme at jeg godt kan se hvor hypen kommer fra, så jeg skulle nok ha taget mig sammen og lavet investeringen lidt tidligere haha!

- Til dette step kan jeg også anbefale Clinique Pep Start* eller L'oreal Awakening Eye Cream*


Step 6

Primer: Mineral Primer* fra Youngblood

Mineral primeren fra Youngblood må nok betegnes som min absolut yndlings primer! Den er lidt dyr i forhold til mængden af produkt, men til gengæld så får man også en virkelig blød, lækker og smooth hud af den! Jeg synes virkelig den er genial, både som base under foundation, men egentlig også i sig selv uden makeup over! Sidst jeg skulle stocke-up på den var den selvfølgelig ikke hjemme, så lige nu bruger jeg en primer fra Barry M, som egentlig også er rimelig god, men jeg mangler lidt den der smoothness som mineral primeren giver! Til gengæld koster primeren fra Barry M under halvdelen af prisen, så hvis man er på budget så er den også rigtig god!

- Til dette step kan jeg også anbefale Nspa Instant Blur Primer* og Barry M Flawless Original Primer*


Step 7

Eyelash Serum: Lash Sensational Boosting Serum* fra Maybelline

Jeg skal være ærlig og indrømme at jeg ikke har brugt denne her specielt længe endnu, så jeg kan ikke rigtig komme med en anbefaling just yet, men jeg kan sige så meget at jeg generelt er ret stor fan af vippe serum! Jeg plejede at bruge en serum fra Prolash*, men den var desværre ikke på lager sidst jeg skulle bestille hjem, så jeg kastede mig ud i Maybelline i stedet - jeg skal nok sørge for at smide en anbefaling om en måneds tid, når jeg ved om den er god eller ej!

- Til dette step kan jeg også anbefale Revitalash Advanced Conditioner* eller Prolash Eyelash Serum*Det var så det venner! Nogle vil måske nok mene at det er ret mange produkter og jævnt mange steps at skulle igennem og det er det helt bestemt også, men som sagt så prøver jeg virkelig at gøre mit bedste for at forkæle min hud, så den holder sig pæn i forhåbentlig mange år endnu! Og det er jo meget forskelligt fra person til person hvilke og hvor mange produkter man egentlig har brug for. Jeg har veninder der bruger endnu flere produkter end det jeg har vist her og så har jeg veninder der bruger meget færre. Min mor bruger slet ikke andet end vand og det fungerer fint for hende, sådan er vi jo alle sammen så forskellige!

Jeg har her vist frem hvad jeg bruger lige nu og så har jeg nedenfor hvert trin anbefalet nogle andre produkter som jeg også har prøvet og som jeg har været glad for. Jeg har forsøgt at holde mig indenfor de mere milde produkter, således at der burde være noget inspiration at hente for enhver hudtype!

Jeg håber det kan bruges ❤︎


Synes godt om

Kommentarer