Min Black Friday Watch List

Min Black Friday Watch List

Det er nok ikke gået nogens næse forbi at Black Friday er lige rundt om hjørnet. Jeg er i fuld gang med "den store Black Friday tilbuds guide", som bliver udgivet fredag morgen, men indtil da, har jeg samlet de ting som jeg har tænkt mig at holde øje med på fredag.

Den opmærksomme læser lægger måske mærke til at der for en gangs skyld ikke er noget tøj på listen og det er der faktisk en grund til. Da jeg flyttede for lidt over to måneder siden, gik det op for mig helt præcist hvor meget tøj jeg egentlig har. Og hvor meget af det jeg faktisk overhovedet ikke bruger! Så det sidste lange stykke tid har jeg skruet gevaldigt ned for min tøj shopping og er i stedet gået i gang med at rydde op og sælge ud. Da jeg boede i NV havde jeg en stand hos noget der hedder byens bazar, den ligger bare i Søborg og nu når jeg er flyttet til Ørestaden, så er der altså lidt langt dertil. Så jeg leder med lys og lygte efter lignede, så jeg kan få solgt ud af mit tøj - så hvis i kender til nogle gode tøjbazarer på Amager så smid mig endelig en anbefaling!


Hvad der til gengæld ER kommet på listen, er diverse interiør ting, elektronik og beauty produkter! Jeg er efterhånden ved at løbe tør for shampoo og jeg kan mærke på min hovedbund at den ikke har det så godt her i efterårs kulden - det håber jeg lidt at "Heal" serien fra Maria Nila kan lave om på! Jeg er også løbet tør for øjencreme og kunne godt tænke mig at springe ud i noget Ole Henriksen, som jeg har hørt mange gode ting om - men priserne er så også derefter!

En anden ting jeg også godt kunne tænke mig at forsøge at spring ud i, er youtube videoer. Ja sku! Problemet er, at selvom at lyset faktisk er virkelig godt her i det nye hus, så går vi vinteren i møde og det bliver kun mørkere! Jeg bruger stadigvæk mit LED panel fra Ikea flittigt, men giver bare ikke det helt rigtige lys til video - så jeg overvejer kraftigt at investere i et ring light eller noget soft box eller noget. Så hvis der sidder nogle youtubere og læser med her, som har noget i kan anbefale (som også er budgetvenligt - jeg skal jo lige se om det overhovedet er noget for mig inden jeg investerer i en masse udstyr haha!) så fortæl endelig hvad i selv bruger og hvad i synes om det!


Har i nogle ting i skal holde øje med til BF? Og hvad synes i egentlig om hele Black Friday konceptet?


YOU CAN ALSO FOLLOW ME ON

FACEBOOK - INSTAGRAM - BLOGLOVIN - NOUW

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerning