https://nouwcdn.com/v103/u/32/1277032/642/202103061912203063.jpg

Junebug

Junebug

Det kunne jo have været vældig smart hvis jeg havde præsenteret jer for denne her opskrift tilbage i Juni, når nu det ligefrem er navnet på cocktailen, meen så langt tænkte jeg altså ikke lige, haha!

Anyways, dengang jeg var på bartenderskole (jeps, det var jo faktisk sådan bloggen her startede, for those who remember) der var det her en af mine absolut favorit drinks. Den her og så Midori Sour, som er jævnt meget hen af det samme som denne her, bare uden juice og malibu. Jeg er helt vild med melon likør! Nogle vil nok mene at det er alt for sødt, men jeg er solgt! Så det bliver nok ikke den sidste opskrift i rækken som kommer til at indeholde Midori!

Det du skal bruge er;

2 cl Melon Likør

1 cl Banan Likør

1 cl Malibu Rom

6 cl Ananas Juice

4 cl Sweet & Sour Mix

Alm is

Ananas til pynt

Lad dig ikke skræmme af den grønne farve! Denne her forholdsvis giftigt udseende cocktail har egentlig en ganske simpel opskrift. Alle ingredienserne skal blandes sammen med almindelig is i en shaker, så skal det shakes og straines over i et glas og så er man sådan set færdig, bum.

Fyld et glas med almindelige isterninger og hæld indholdet fra shakeren over i glasset gennem straineren - afslut med lidt pynt i form af en ananas wedge.


Hvis man ikke er til de søde drinks eller ikke kan lige melonlikør, så skal man nok gå udenom denne her. Men jeg synes personligt at det er en perfekt sommerdrink til aftner på stranden eller terrassen, hvor man gerne vil have en lille drink, men uden at det skal være druk.

Det er nogle forholdsvis milde ingredienser der er i, så den slå ikke så hårdt og kan derfor sagtens nydes uden at man skal bekymre sig om hovedpine dagen efter, haha!

#sandraschjerning #sandraschjerningblog #sandraschjerningxcocktails #nouwinfluencer #nouw #dansk #blog #lifestyleblog #influencer #danskebloggere #danskblogger #nouwdanmark #cocktails

Synes godt om

Kommentarer

Amalie
,
Og her gik jeg og troede jeg var den eneste der var vild med melon likør, det smager sååååååå godt! 😍
SandraSchjerning
SandraSchjerning,
Haha ja det er bestemt blandt favoritterne 😍
nouw.com/sandraschjerning
LouiseJohhansson,
Den ser lækker ud 😍
SandraSchjerning
SandraSchjerning,
Det er den bestemt også 😍
nouw.com/sandraschjerning