Juli Beauty Favoritter

Contains affiliate links

Indlægget indeholder affiliate links - disse er markeret med *

Derudover er dagcremen fra Neutral sponsoreret af Luxplus


Jeg endte med at hoppe let og elegant over Juni's beauty favoritter, af den simple grund at jeg ikke rigtig havde testet nogle nye produkter. Det er jo selvfølgelig også begrænset hvor tit man har behov for nye produkter, eftersom at flertallet af dem gerne skulle holde langt længere end til bare en enkelt måned - og jeg kan godt li at bruge mine produkter op og undgå spild. Derfor er nogle af produkterne denne måned også gengangere, men jeg har alligevel formået at tilføje et par nye ting til samlingen, så nu går vi i gang med månedens beauty favoritter igen!

De tidligere indlæg i kategorien kan findes lige her til de interesserede: Marts - April - Maj


Makeup:

Jeg er holdt op med at bruge foundation - det har simpelthen været alt for varmt de sidste mange uger og min hud kunne slet ikke trække vejret!

I stedet er jeg begyndt at bruge Barry M. Contour Kit* - til at give mit ansigt en let contour. Jeg bruger den helt lyse under øjnene, midt i panden, på næsen og hagen og så den 3. mørkeste yderst i panden, ved kindbenene og under kæben - og når det så er blendet, ser det faktisk ud som om jeg har cheekbones og en defineret kæbe, magisk haha!

Roller Lash* og They're Real* - fra Benefit ryger nok aldrig af favoritlisten. Kombineret giver de lange og flotte vipper, men uden at det virker unaturligt eller for meget. De klumper ikke og børsterne er perfekte på hver deres måde og gør mascaraen nemmere at lægge - specielt for folk som mig der har en evne til at få mascara på alt fra øjenlåg til øjenbryn haha!

MAC Strobe Cream - Den har været med i et par måneder nu og er stadig en favorit! Den lysner og fungerer samtidig som en highlighter der giver huden den der lækre glød, så huden ikke ser så mat og kedelig ud! Jeg bruger den blendet ind med min primer, så min hud ikke ser så trist ud!

MAC Prep + Prime Fix + Goldlite - Så er der glow+shine for alle pengene! Indeholder en god cocktail af vitaminer og mineraler, der øjeblikkeligt giver intens fugt. Jeg bruger den her når jeg er færdig med at blende min contour og sprayer den på min beautyblender, så den bliver blendet god ind i huden. Den får alt til at ligge meget pænere!

Skincare + Haircare:

Neutral Day Creme - I forbindelse med en artikel jeg skulle skrive for Luxplus fik jeg tilsendt nogle produkter fra Neutral, som jeg aldrig havde prøvet før, men jeg er gået hen og er blevet ret stor fan! Den giver en dejlig blød hud og så er den super let i konsistensen - hvilket er meget vigtigt for mig der generelt får det rigtig varmt hvis jeg putter for "tunge" produkter i mit ansigt. Og så er den parfumefri og har fokus på milijøet, så det er endnu flere plusser!

BB Quenching Complex* - Er en leave-in treatment til tørt og ødelagt hår der giver ekstra pleje. Jeg bruger den i fugtigt hår når jeg har været i bad, så det er lettere at rede ud og så engang imellem om aftenen inden jeg fletter mit hår når jeg skal i seng. Som regel når jeg når til 2/3 dagen uden vask begynder mine spidser nemlig at blive lidt tørre, og der hjælper den her fætter virkelig! Den er måske lidt dyr, men til gengæld har denne her holdt siden april, sidste år! Jeg købte den i London i 2018 og jeg har stadig ikke brugt den op, selvom jeg bruger den 2-3 gange om ugen!

Hairlust Gummies - Jeg er jo hoppet med på bølgen med de populære vitamin gummies i et forsøg på at få gjort mit hår lidt stærkere og forhåbenligt få det til at vokse lidt hurtigere. Nu har jeg været i gang i tre eller fire måneder (jeg kan virkelig ikke huske det!) og selvom der selvfølgelig ikke er sket mirakler (jeg har ikke på magisk vis fået en løvemanke der siger spar to) så synes jeg alligevel jeg kan se lidt effekt. Specielt på mine negle, der altid har været meget skrøbelige, er blevet en del stærkere og knækker ikke lige så nemt. Mit hår er også blevet stærkere og jeg fælder ikke lige så meget som jeg plejer. Jeg synes også at det vokser hurtigere end det plejer, det er i hvert fald blevet rimelig langt, men mht til tykkelsen, så tror jeg ikke at der har været den store effekt. Men det ser meget sundere ud end det plejer og det er jo et plus!

YOU CAN ALSO FOLLOW ME ON

FACEBOOK - INSTAGRAM - BLOGLOVIN - NOUW

  • Beauty

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerning