https://nouwcdn.com/v202/u/32/1277032/649/202103061914138441.jpg
https://nouwcdn.com/v108/u/32/1277032/647/202103061913145609.jpg
https://nouwcdn.com/v205/u/32/1277032/325/202104071134060571.jpg

Forårs Beauty Favoritter


Jeg har indtil videre haft udgivet en månedlig "Beauty Favoritter" føljeton, men de sidste par måneder er det ikke super mange nye produkter jeg har investeret i og jeg har efterhånden så mange ting herhjemme som jeg er rigtig glad for og som jeg jo skal have brugt op. Så det ville ende med at blive de samme produkter jeg viste frem måned efter måned og så kan det jo være ligemeget. Jeg har derfor besluttet at lave det om, så det fremover kommer til at være "forårs favoritter", "sommer favoritter" og ja, you get the picture. Jeg håber i vil tage godt imod det!


Alle produkterne beskrevet herunder er fra mærket Bumble & Bumble - jeg gik nemlig lidt amok i Boost sidst jeg var i London haha og jeg er stadigvæk ikke kommet igennem dem alle sammen!

RENS: Scalp Detox renser håret og hovedbunden fri for produkt rester inden badet og er super effektiv hvis man har en tendens til at bruge meget tørshampoo imellem hårvaske!

SHAMPOO: Mending Shampoo er en god og mild shampoo der behandler skader i håret og er rigtig god hvis man jævnligt farver sit hår eller bruger varme styling ofte.

LEAVE-IN: Quencing Complex er mit absolut favorit produkt! Det er et leave-in produkt til tørt og ødelagt hår. Jeg bruger den både i håndklæde tørt hår efter vask og engang imellem i spidserne hvis de trænger til lidt kærlighed.

AIRDRY: Don't Blow It er perfekt hvis man gerne vil undgå at bruge hårtørrer efter vask!

MOUSSE: Thickening Full Form Mousse er rigtig god til fint hår der mangler volumen!

STYLING: Surf Foam Spray er en saltvands spray der giver det helt perfekte beachy look!

TEKSTUR: Dry Spun Finish er blandt mine favorit tekstur sprays! Den giver god tekstur og volumen i håret og så dufter den helt fantastisk!

GROWTH: Full Potential Booster Spray er fantastisk mod hårtab og hår der er tyndt og knækker. Jeg bruger den om aftenen inden jeg går i seng.


MASKE: Soothing Radiance mask fra Avéne har været at finde i mit sortiment i mange år efterhånden, den er specielt velegnet til tør og følsom hud og styrker hudens barriere

DAGCREME: Slow Age dagcreme fra Vichy er specielt god til tør hud og hjælper på alderstegn under udvikling!

NATCREME: Min nye natcreme fra Vichy´s Slow Age serie, minder lidt om den jeg plejer at bruge fra Elizabeth Arden, men den er mere flydende i konsistensen og nemmere at arbejde med!

ØJENCREME: Den nyeste favorit på badeværelses hylden er helt klart Banana Bright Eye Cream fra Ole Henriksen!

SERUM: Advanced Ceramide Capsules fra Elizabeth Arden er virkelig lækre og giver en flot og blød hud! Jeg bruger kun en halv kapsel af gangen, da der er ret meget produkt i.

GLØD: For at give min hud mest mulig glød bruger jeg Clarins Golden Glow sammen med min natcreme og MAC strobe cream sammen med min primer.

FIXING: Den bedste metode til at få makeuppen til at se pænere ud er helt klart Prep+Prime serien fra MAC. Jeg skifter imellem Original, Rose og Goldlite alt efter hvilket look jeg vil opnå.


Serum: Lige pt. bruger jeg en eyelash serum fra Prolash. Jeg har ikke været så god til at bruge den regelmæssigt på det sidste, men jeg holder mig selv i ørerne nu og glæder mig til at se resultatet.

Primer: Min favorit pt. er The Smoother Universal Perfecting Primer fra Estée Lauder. Den er let i konsistens og lægger en rigtig god base for min makeup!

Øjenbryn: 3D Browtones fra Benefit i farven 02 light er rigtig god til at forme brynene uden at det bliver for voldsomt og unaturligt at se på.

Mascara: Clinique High Impact og Grand Entrance fra Elizabeth Arden er begge to rigtig gode og giver lange flotte vipper!

Bronzer: Lige nu bruger jeg en "gammel" tre-farvet bronzer fra H&M, men jeg kunne godt overveje snart at investerer i en af dem fra MAC!

Highlight: Luxe Strobe & Glow fra MUA har længe været på top listen og er faktisk den eneste highlighter jeg har brugt det sidste års tid!

Øjenskygge: i-Quad Eyeshadow i farven Moroccan Myrrh er super god til et naturligt smokey eye look!

Parfume: Chance Eau Tendre fra Chanel vil nok altid være min favorit! Den er ikke ligefrem billig, men den er alle pengene værd!


Øjenmakeup Fjerner: Fra Avéne er indtil videre den eneste jeg har fundet, der fjerner min mascara uden at svide eller gøre mine øjne røde og hævede!

Micellar Water: Også fra Avéne har været min favorit i lang tid nu. Den er mind mod huden, men renser virkelig effektivt!

Scrub: Pep Start 2in1 Exfoliating Cleanser fra Clinique er super god til at rense ud i dybden. Den kan bruges to gange om dagen, men jeg holder mig til en enkelt for ikke at "over skrubbe" min hud.

Toner: Transform Glow eller Balancing Force Oil, begge fra Ole Henriksen. Den grønne bruger jeg over næsen og på kinderne for at mindske porerne, den blå bruger jeg i resten af ansigtet for en ensartet hudtone og glow boost.


  • Beauty

Synes godt om

Kommentarer

Nanna N
,
Jeg er også helt vild med Ole Henriksens øjencreme!
Hvordan bruger du den der scalp detox? Er det badet eller hvordan?
SandraSchjerning
SandraSchjerning,
De er også super gode!
nouw.com/sandraschjerning
SandraSchjerning
SandraSchjerning,
Jeg bruger den inden jeg skal i bad, så dvs. i tørt hår. Man sepererer håret i små sektioner og masserer skummet ind og lader det sidde i et minuts tid inden man går ind i badet og skyller det af ❣️
nouw.com/sandraschjerning