Feeling Like A Teddybear

Contains affiliate links


Billederne her er fra endnu en god lang gåtur i skoven i sidste uge. Det er en af de ting jeg elsker mest ved Frederiksværk, hvor min mor bor, der er så meget natur! Jeg har lige ligget syg, så det er ikke blevet til så meget blogging i den her uge, men nu er jeg ovenpå igen og klar til at arbejde!

Der er blevet pyntet heftigt op til jul herhjemme (min mor er gået lidt i selvsving haha) og kalenderlyset står ovre i hjørnet og brænder, glædelig første december derude!

Jeg sidder lige nu og arbejder på nogle julegave guides som vi blive udgivet løbende gennem december måned, og hvis i tjekker ind forbi bloggen i morgen vil i finde den anden ting jeg pt arbejder på, nemlig en lille advents kalender til mine læsere! I giver mig så meget, så nu er det på tide at give lidt igen!

Jeg håber i har en god 1. December derude, er der nogle julekalendre i skal følge med i i år? Selv tror jeg at jeg vil tage et gensyn med Pyrus, det har altid været min favorit!


Shop my outfit (affiliate links)

YOU CAN ALSO FOLLOW ME ON

FACEBOOK - INSTAGRAM - BLOGLOVIN - NOUW

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerning