Fall Walks


Selvom forår nok tager pladsen som min yndlings årstid, jeg elsker alle de hvide og lyserøde farver der kommer når blomsterne springer ud, så er efterårets orange og røde farver også virkelig smukke, og der findes ikke noget bedre om efteråret end en lang og flot gåtur i skoven! Det skulle da lige være varm kakao, strik, film og hygge under dynen foran pejsen, men det gemmer jeg til vinter i stedet.

Så jeg startede dagen i dag med en god omgang træning efterfulgt at en laaaang gåtur i skoven og rundt omkring i Frederiksværk med Akito, hvilket der kom disse billeder ud af.

Det er lidt sjovt med den hund, for han vil faktisk hellere gå ture inde i byen end ude i naturen, så han skal faktisk tvinges til skovture, det er simpelthen så underligt! Men tvunget, det blev han, der er bare noget andet over sådan en skovtur end at gå rundt inde i byen, og specielt når vinden blæser så meget som den gør i dag!


YOU CAN ALSO FOLLOW ME ON

FACEBOOK - INSTAGRAM - BLOGLOVIN - NOUW

Synes godt om

Kommentarer

KerinTobanelli
KerinTobanelli,
SandraSchjerning
SandraSchjerning,
Emma Engström
Emma Engström,
Men så himla söt! <3nouw.com/emmaengstrom
SandraSchjerning
SandraSchjerning,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerning