https://nouwcdn.com/v205/u/32/1277032/956/202002021529272167.jpg

En stilfuld julegave + en rabatkode og andre gode tilbud


Sponsoreret | Så blev det 1. december, hvilket vil sige at gaveræset nu officielt er begyndt. Nogle har garanteret været i god tid og allerede klaret alle gaverne og jer er jeg lidt misundelig på!

Selv har jeg nu fået sørget for min søsters gave og jeg ved også hvad min far skal have. Men når det kommer til min mor og min farmor, så er jeg stadigvæk lidt lost. Mit krav til de julegaver jeg giver er nemlig at det skal være noget til dem og gerne noget personligt. Så at ønske sig en panini grill (*host* mor!) tæller ikke, for i mit hoved er det en gave til familien/huset og ikke til hende, hvis altså det giver mening haha!

En ting jeg godt kunne overveje at lægge under træet i år er en af de utrolig fine christmas gavesæt fra Daniel Wellington. Har i set dem? De består af et ur og en ekstra urrem eller armbånd som man selv sammensætter, pakket fint ind i en æske, perfekt til at lægge under træet. Jeg har altid været helt vild med DW, jeg synes deres ure er så lækre og ikke nødvendigvis i en prisklasse der er helt hen i vejret, så de fleste kan være med og det armbånd der følger med er så smukt og stilfuldt.

Den gaveæske jeg har valgt består af en en classic 40mm urskive i rosa guld, kombineret med sheffield urrem i sort og en classic cuff i guld og jeg er så glad for den!

Så i anledning af at det i dag er 1. december og i skal forkæles lidt, har jeg i samarbejde med Daniel Wellington fået lavet en rabatkode til jer der giver 15% rabat på alt inde på deres hjemmeside. Derudover kører DW også selv en kampagne hvor man sparer 10% hvis man kombinerer 2 favoritter - dvs hvis man sammensætter sin egen gaveæske, hvilket kan gøres lige her.

Der er altså både 15%+10% rabat og gratis fragt at hente, så det er om at være hurtige hvis der skal spares nogle penge på julegaverne.

Rabatkoden jeg har lavet til jer er sandraschjerning og den virker til og med den 31. december.

Hvis i skulle ligge inde med de perfekte (og personlige) julegave forslag til mødre og bedsteforældre, så del gerne ud af dem så jeg kan få noget inspiration. Jeg tror desværre jeg er ovre perleplade-alderen og jeg slipper nok heller ikke afsted med en hjemmelavet tegning længere, haha!

Glædelig 1. december derude!


#sandraschjerningxdanielwellington

Synes godt om

Kommentarer

Be the first to know about any new posts

Abonner