En kjole der høster komplimenter

Contains affiliate links

English translation below

Jeg tror virkelig aldrig at jeg har fået så mange komplimenter for ét stykke tøj, som jeg har fået for den her kjole. Det er både fra mine veninder og kollegaer og endda er der også flere kunder i butikken der har spurgt om hvor den er fra. Jeg havde den på i går og jeg var helt høj på ros og fine ord da jeg kom hjem, det er bestemt ikke sidste gang jeg har den på!

Den er fra NAKD og er en del af det designsamarbejde som de havde med Kae Sutherland for noget tid siden. Desværre er den ikke tilgængelig længere, men der er to andre kjoler derinde med samme mønster - i kan finde dem her og her (affiliate links).

Jeg er helt vild med den lyse farve og det sarte mønster og hvis ellers sommeren snart begynder at vise sig fra en bedre side, så er det ikke sidste gang den her kjole bliver luftet - man bliver jo lidt afhængig af de komplimenter dér, haha!


-------------


I honestly don't believe that I've ever received as many compliments on a piece of clothing, as I have with this dress! My friends, co-workers and even some of the costumers from the store, have all asked where I got it. I wore it yesterday and by the time I got off work, I was flying on a pink cloud of compliments and nice words!

The dress is from NAKD, but unfortunately it's no longer in stock - but they do have other styles in the same fabric and pattern, so it's worth a look!

YOU CAN ALSO FOLLOW ME ON

FACEBOOK - INSTAGRAM - BLOGLOVIN - NOUW

Synes godt om

Kommentarer

Isabella
Isabella,
Super fine billeder! Og kjolen er vildt flot! 😍
SandraSchjerning
SandraSchjerning,
Tusind tak 😍😍nouw.com/sandraschjerning
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerning