Danske Blog Favoritter


Glædelig bagjul piger!

Dagen i dag byder på en lille anbefaling fra min side af. Idet jeg lige nu følger intet mindre end 174 blogs på bloglovin., tænkte jeg at jeg ville dele nogle af mine favoritter med jer.

Det er en hel del blogs - og puha hvor kan jeg bruge mange timer på at sidde bagved skærmen! Specielt nu hvor jeg har færre timer i døgnet (føltes det som) end jeg havde i den periode hvor jeg ikke havde noget arbejde, kan jeg virkelig komme bagud med læsningen.

Heldgivis for mig, så er det langt fra alle de blogs jeg følger, som jeg faktisk læser. De fleste af dem er svenske eller norske (de piger kan virkelig deres shit!) men jeg forstår ikke et ord af hvad de skriver, så jeg følger mest med for billederne og inspirationen.

Der er dog en lille håndfuld af danske blogs som jeg følger med i, og som jeg bruger lidt mere tid på at læse, og dem tænkte jeg at jeg ville dele med mine danske læsere, så here goes;


Christina Dueholm

Christinas blog var faktisk en af de første blogs jeg begyndte at følge. Hun har blogget siden 2009 - dengang hvor det hele startede og outfit billeder blev taget med webcam op af en væg og der ikke blev tænkt videre over kvalitet og vinkler på f.eks mad billeder på diverse blogs. Jeg synes det er lidt vildt at se hvor langt hun er kommet siden dengang og hendes blog er en af de få hvor jeg rent faktisk klikker ind for at læse teksten og ikke kun kigge på billeder. Hun er så dejlig naturlig - både i sit udseende og i den måde hun skriver på, og man føler virkelig at hun blogger fordi hun gerne vil dele ud af sin hverdag og ikke for at det hele skal gå op i sponsoreret indhold ligesom man kan føle med andre blogs. Det er ligesom at følge med i en venindes hverdag og da hun annoncerede sin graviditet blev jeg faktisk lige så glad som hvis en af mine faktiske veninder havde gjort det samme og ventede i spænding på at det første billede af den lille baby skulle komme op på bloggen. Det er sjovt med det forhold man får til nogle bloggere selvom man aldrig har mødt dem.


Ilirida Krasniqi

Så. Fantastisk. Smuk! Iliridas blog er en af de seneste jeg er begyndt at følge, men jeg indrømmer gerne at jeg allerede har været hele bloggen igennem fra ende til anden. Hun har den fedeste stil, hun er så pæn at man ikke kan lade være med at blive misundelig og så virker hun bare så naturlig og helt nede på jorden. Hendes videoer er blandt mine favoritter, for der skinner hendes personlighed virkelig igennem og man kan altså ikke andet end blive lidt glad når hun danser sig igennem en outfit haul video og det ikke er så seriøst hele tiden! Hvis man søger outfit inspitation så skal bestemt et smut forbi Iliridas blog og instagram! Da jeg startede med at følge hendes instagram havde hun omkring 10k følgere, det er ret hurtigt eksploderet til 60k og det forstår jeg virkelig godt, hun er så inspirerende!


Miriams Blok

Og ja, det er altså blok med K! Jeg har så mange gode grunde til hvorfor man skal følge Miriam, men de bedste af dem må klart være: SHH, Frank, velformulerede tekster, sarkasme på højt niveau og en blogger der er helt igennem sig selv.

Jeg har fulgt Miriam rigtig længe og jeg elsker hendes måde at skrive på. Hun er sarkastisk, ligefrem og har en 0-tolerence for folk der ikke kan deres grammatik - og jeg er vild med det. Derudover er der Frank - og han er også bare fantastisk, og selvom jeg nok mest er et hundemenneske (shh) så synes jeg stadig at alle burde ha en Frank! Jeg er specielt vild med "Frank chiller" indlæggene, de er simpelthen geniale!

En af mine absolut yndlingsting ved bloggen er "Shh" og "WTF" sektionen, hvor Miriams læsere anonymt kan indsende enten hemmeligheder eller en WTF relateret oplevelse alt efter hvad emnet er den uge - og det er bare fantastisk læsning, hvis i ikke allerede følger Miriam så er det bare afsted!


Stone Muse

Hvis man er glad for mad, mangler tips til alt mellem himmel og jord, vil inspireres til fede outfits og går op i lækkert blog design så er det Michelle Nielsens blog man skal forbi. Hun er så inspirerende i alt hvad hun laver og hun deler hellere end gerne ud af alle de fantastiske tips hun har oppe i ærmet, til alt mellem himmel og jord. Hun er helt klart et "follow" værd! Hun har lært mig om alt fra billede redigering til hvordan man laver jordens bedste suppe, og hvis der er noget jeg skal bruge inspiration til er hendes blog det første sted jeg søger. Hun tager de mest fantastiske billeder og så er hendes blogs layout bare noget af det flotteste der nogensinde har eksisteret!


YOU CAN ALSO FOLLOW ME ON

FACEBOOK - INSTAGRAM - BLOGLOVIN - NOUW

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerningInstagram sandraschjerning