SUBSCRIBE HERE

https://nouwcdn.com/v103/u/32/1277032/642/202103061912203063.jpg

Big things are happening

2019 har virkelig været et ambivalent år for mig. På mange måder har det super meget været mit år, men på nogle andre punkter har det bestemt ikke. De ting der gør at 2019 og 2017+18 for den sags skyld, ikke har været årene for mig kommer jeg ind på i et senere indlæg. Det kræver alligevel lidt mere energi- og følelsesmæssigt at skrive om modgang og de ting som der gør en ked af det og det er ikke det som det her indlæg skal handle om, vi starter med det positive og så må vi se hvornår jeg er klar til at sætte ord på det andet.

O U T F I T D E T A L J E R

Kjolen er fra H&M og kan findes lige her

Den er super lækker oversize, dog er den meget gennemsigtig bagpå og i siderne

De gode ting begyndte faktisk at komme min vej helt tilbage i februar. Kan i huske at jeg skrev et indlæg omhandlende regler for sponsorater? Well, i det indlæg forklarede jeg bl.a. hvad et ambassadørskab er og så skrev jeg noget med at; "jeg venter jo stadigvæk på at Luxplus opdager mig". Det var egentlig lidt for sjov og så alligevel ikke, men jeg turde ikke helt håbe på at det virkede. Jeg har været kunde hos dem i mange år og jeg er så vild med deres koncept og de produkter som de har! Så jeg havde jo lidt håbet at Luxplus ville se det, alt andet ville være en kæmpe løgn, haha! Og det gjorde de sku! Et par dage efter tikkede der en mail ind fra dem, det har jeg sku aldrig prøvet før haha! Men her, 6 mdr senere er jeg godt nok ikke deres ambassadør, men jeg har det sidste halve år arbejdet som skribent hos dem, hvor jeg modtager en masse lækre produkter, som jeg så skal tage billeder af og skrive om og jeg ELSKER det! Det er lige et job for mig!

Derudover er der kommet et andet job min vej, som jeg også er helt vildt begejstret over! Dem der selv har en blog herinde eller som bruger Nouw meget, har måske lagt mærke til at det er mit navn der står under artiklerne inde i Nouw Magazine? Jeg kunne næsten ikke få hænderne ned da jeg blev kontaktet af Nouw ang. en stilling som Magazine Editor Intern. Ja det lyder fancy hva haha! Ej, det er jo "bare" et praktik forløb, men jeg har snart været i gang i 3 mdr. og jeg glæder mig helt vildt til at se hvad det kan føre til!

Jeg vil rigtig gerne arbejde med sociale medier i fremtiden og jeg har via de her to jobs fundet ud af at det med at skrive artikler faktisk lige er mig. Nu giver det pludselig rigtig god mening hvorfor jeg var så glad for dansk og engelsk stil i gymnasiet, haha! Jeg elsker at skrive og at tage billeder har altid været en kæmpe passion! Så jeg er så taknemmelig for de her to jobs og de muligheder de bringer med sig!En anden stor ting der skal ske. Eller som jo faktisk er sket når det her indlæg bliver udgivet, det er at jeg skal flytte! Jeg kommer nærmere ind på det hele i et seperat indlæg og jeg arbejder også lidt på en video - min første video vel og mærke, omkring det hele. Så jeg vil ikke sige for meget, men jeg kan alligvel sige så meget som at jeg vinker farvel til Nørrebro og min lille lejlighed som jeg har brokket mig så meget over (haha!) og siger hej til Ørestad og et rækkehus i hele 3 etager!

Ja, det bliver lidt af en omvæltning pludselig at have så meget plads og at gå fra lejlighed til "hus" og jeg er helt oppe og køre over indretnings mulighederne og at det hele er så pænt og ny-renoveret! Jeg glæder mig til at vise jer det hele, men lige nu flyder det hele med flyttekasser, så der kommer nok til at gå lidt tid!

Men det var lige en lille update herfra, med alle de ting der sker bag kulisserne for mig herinde. Jeg glæder mig til det hele falder mere på plads, så jeg kan få tid til at blogge mere end en gang hver 14. dag!


  • Lifestyle

Synes godt om

Kommentarer

Luxplus,
Og vi er super glade for at have dig som skribent 😊
www.luxplus.dk/
SandraSchjerning
SandraSchjerning,
Det er jeg glad for 😁😁😁
nouw.com/sandraschjerning
Amalie
,
Tillykke med det hele! Jeg elsker dine billeder og du ser så fin ud 😍
SandraSchjerning
SandraSchjerning,
Tusind tak 😍😍😍
nouw.com/sandraschjerning