https://nouwcdn.com/v202/u/32/1277032/649/202103061914138441.jpg
https://nouwcdn.com/v108/u/32/1277032/647/202103061913145609.jpg
https://nouwcdn.com/v205/u/32/1277032/325/202104071134060571.jpg

Australian BodycareReklame | indlægget er sponsoreret af Luxplus og Australian Bodycare


En ting jeg altid har været lidt ked af er at mit hår er meget tyndt og fint. Jeg kan huske da jeg var yngre og frisøren beskrev mit hår som "fint", så tænkte at det var et kompliment fordi hun synes det var pænt, jeg er siden da blevet klogere haha! Der er selvfølgelig ikke noget galt med at have fint hår, men nogle gange kunne jeg godt ønske mig at man fx. ikke kunne se min hovedbund så tydeligt når jeg har sat håret op og at de der små "baby hår" som har haft samme længde altid, ville gro lidt mere så de ikke strittede ud til alle sider! Derudover synes jeg ofte at der følger mange hår med i børsten når jeg reder det og hvis det kunne blive bare en smule tykkere så ville lykken være gjort!

Og det er så her Australian Bodycare's produkter kommer ind i billedet! De har nemlig udviklet en serie kaldet "Hair Loss" der netop modvirker hårtab og gør håret tykkere. De har længe været kendt for deres produkter med Tea Tree Oil, som roses for dens effekt på irriteret hovedbund med tendens til kløe og når man taler hårtab, så er det meget logisk bla. at kigge på hovedbundens tilstand og netop Tea Tree Oil er med til at holde hovedbunden sund og i balance!

I Hair Loss linjen er der 4 forkellige produkter som jeg har været så heldig at få lov til at teste; en shampoo, balsam, spray og en serum.


Shampoo + Balsam;

Capilia Longa, holder hovedbunden sund og sikrer de optimale forhold for en sund hårvækst. Samtidig reducerer Capilia Longa risikoen for hårtab. Den unikke sammensætning af de naturlige aktiver Tea Tree Oil og Capilia Longa holder hovedbunden sund og sikrer de optimale forhold for en sund hårvækst. Shampooen skal bruges dagligt eller efter behov siger de, og eftersom at jeg vasker kun mit hår ca. hver 3.-4. dag, så holder jeg mig til at fortsætte sådan. Shampooen skal masseres ind i hovedbunden og blive siddende i 2-3 minutter så den får tid til at virke inden den skylles ud.

Balsammen skal bruges hver gang håret vaskes, hvis du samtidig bruger hårkur så sørg altid for at bruge balsam til sidst, så rækkefølgen er; shampoo, hårkur, balsam. Sørg for at balsammen får lov til at sidde i et par minutter så den får tid til at virke.


Spray + Serum;

Deres serum er det produkt der indeholder flest aktive ingredienser, bl.a. biotin som vi også kender fra kosttilskud til håret og Capilia Longa der også hjælper til at modvirke hårtab og så selvfølgelig Tea Tree Oil. Denne unikke kombination øger hårvæksten og giver et tykkere, stærkere og fyldigere hår.

Serummet skal sprayes i hårrødderne én gang dagligt og masseres ind, det kan med fordel masseres ind i vådt hår efter man har været i bad, men det behøver ikke være i vådt hår, så hvis du ligesom jeg ikke vasker hår hver eneste dag, så kan serummet stadigvæk sagtens bruge det, det er dog vigtigt at man ikke vasker hår lige efter at have brugt serummet, så jeg bruger det om aftenen så det har tid til at virke inden jeg vasker hår om morgenen.

Hair Loss Sprayen bruger jeg i længderne, jeg sprayer fra ca. 20-30 centimeters afstand og bruger derefter en bredtandet kam, for at få det fordelt ud i længderne.

Sprayen er en leave-in spray der er designet til at styrke og beskytte håret så det ikke knækker og den kan bruges i både vådt og tørt hår. Håret bliver genoplivet, styrket, beskyttet og så giver den også mere volumen og hårtab reduceres


Resultat

Jeg har brugt produkterne i lidt over 3 uger nu og man siger at når det kommer til hårtab så skal man væbne sig med tålmodighed og at man burde begynde at kunne se resultater efter 12-20 uger, så jeg kan ikke endnu sige om de har hjulpet på tykkelsen af mit hår eller det at man ofte kan spotte min hovedbund fordi mit hår er så fint, men til gengæld så synes jeg godt allerede at jeg kan mærke at mit hår virker sundere end det har gjort længe og også mere glansfuldt og stærkere, så jeg glæder mig virkelig til at se resultaterne i det lange løb!


  • Beauty

Synes godt om

Kommentarer