https://nouwcdn.com/v202/u/32/1277032/649/202103061914138441.jpg
https://nouwcdn.com/v108/u/32/1277032/647/202103061913145609.jpg
https://nouwcdn.com/v205/u/32/1277032/325/202104071134060571.jpg

August Beauty Favoritter Sun-Edition

August Beauty Favoritter Sun-Edition

REKLAME

Produkterne er en gave fra Avivir som jeg har fået tilsendt til test henover sommeren


Denne måneds beauty favoritter bliver en lidt alternativ en af slagsen. Både fordi at jeg den seneste måned ikke har prøvet nogle nye beauty produkter af, jeg har haft nok i dem jeg har fortalt om indtil videre, men også fordi at emnet solcreme er noget jeg føler at det er vigtigt at få sat noget fokus på. Jeg ved godt at sommeren snart er slut, men det skader ikke at bruge solcreme hele året. Bare fordi vi snart går ind i september, betyder det jo ikke at solens stråler på magisk vis holder op med at være skadelige!

Efterhånden som jeg er blevet “voksen” er jeg også blevet meget mere opmærksom på at huske solcremen når jeg er ude, uanset om det er sol eller overskyet og jeg er heldigvis også blevet mere miljøbevidst og opmærksom på naturen. Det er nok ikke alle der ved det, men solcreme kan faktisk indeholde en del miljøskadelige stoffer der bl.a er med til at ødelægge havmiljøet. Jeg har hen over sommeren brugt de her skønne produkter fra Avivir, der beskytter mod solen UDEN at skade korallerne eller miljøet i det hele taget. Solcremerne er desuden svanemærket og har grøn kolbe i kemiluppen og så er de veganske. Så bliver det vist ikke meget bedre og hvor jeg før bare gik efter den billigste creme på hylden er jeg nu begyndt at tænke mere over mine valg og jeg har i hvert fald fundet en ny favorit! Herunder vil jeg lige give en lille beskrivelse af de produkter som jeg har fået lov til at teste!


Avivir Aloe Vera Sun Lotion SPF 15 & 30

To af de produkter jeg har brugt henover sommeren er deres aloe vera sun lotion i hhv. faktor 15 og 30.

Alt efter hvad jeg skal, så skifter jeg lidt mellem de to. Hvis jeg skal bruge dagen i haven fx. så er der 30 der kommer på, men på en helt almindelig dag hvor jeg ikke er lige så meget ude i direkte sol der er det 15.

Alle råvarer i AVIVIR Aloe Vera Sun Lotions lever op til de nyeste standarder for solbeskyttelseog solcremen indeholder kun organiske solfiltre, vegetabilske olier, E-vitamin, og har et højt indhold af økologisk Aloe vera, som styrker hudens eget forsvar og genopbygning. Denne sammensætning giver både beskyttelse mod solens UVA og UVB stråle,

En anden fantastisk ting ved de her er et de ikke rigtig lugter af noget - og så klistrer de ikke, hvilket er et kæmpe plus i min bog!

Avivir Aloe Vera Anti-Age Sun Face SPF 15

Når det kommer til ansigtet, så plejer jeg at gå efter en ret høj solfaktor, men den her sommer har jeg faktisk ikke været ret meget ude. Det har simpelthen været for varmt! Og når jeg ikke har ligget og bagt i solen, så har en faktor 15 faktisk klaret det ret godt.

Denne her kan både bruges når man skal solbade og som en slags sommer-dagcreme, også under makeup!

Den inde­holder Bio Active Aloe Vera, Hyaluron og Tosolin, der modvirker solens udtørring, solrynker, sol­eksem og ældning af huden samtidig med, den giver huden en mere ensartet gylden farve hurtigere!

Avivir Aloe Vera Gel

Denne her er super genial! Vi kender alle sammen godt til irritationen over ikke at kunne sidde ude og nyde en sommeraften, uden dagen efter at skulle gå og kradse fordi vi blev ædt op af myg! Skulle uheldet være ude så er det her en effektiv gel som som kan påføres direkte på hudens irriterede områder. Med sit høje indhold af økologisk Aloe vera giver den lindring, virker kølende og genopbyggende ved solskoldet hud, insektbid, smårifter, røde haler og andre hudirritationer.

Den skal påføres hurtigst muligt efter uheldet er sket. Yderligere påføring bør ske med jævne mellemrum indtil irritationen er forsvundet. Super smart for en som mig, der ikke kan lade myggestik være!

Avivir Aloe Vera Aftersun

Endnu en vigtig til nu når vi snakker uheld er aftersun! Det er vigtigt at styrke hudens modstandskraft efter solbadning, fordi UV-stråler kan nedbryde hudens strukturer og forårsager frie radikaler, som kan danne irritationer, allergiske reaktioner, fremme hudens aldringsproces eller det, der er værre.

Den indeholder også et unikt kompleks af saccharider, som forøger dannelsen af melanin. Melanin giver os blandt andet og mere end smuk sommerglød. Farven er også hudens naturlige måde at beskytte sig imod skader forårsaget af UV-stråler. Når huden er lys, er forsvaret ikke særlig stærkt, og huden er mere sårbar overfor UVstrålerne. Så sådan en blegfis Scandinavier som mig, skal altså både huske solcreme og aftersun!

  • Beauty

Synes godt om

Kommentarer