https://nouwcdn.com/v202/u/32/1277032/649/202103061914138441.jpg
https://nouwcdn.com/v108/u/32/1277032/647/202103061913145609.jpg

35% rabat hos Poster Store

REKLAME Indlægget er udgivet i samarbejde med Poster Store


Mit yndlingsrum i huset er helt klart mit soveværelse. I har efterhånden set det en del gange, men nu har det igen fået en lille makeover. Jeg har nemlig endnu engang været så heldig at jeg har fået lov til at vælge nogle nye flotte plakater fra Poster Store og det sætter altså bare prikken over i'et på indretningen at der kommer noget fint op og hænge på væggene og det kan virkelig ændre udtrykket i et rum - bare se på de to forskellige indretninger jeg har taget billeder af i mit soveværelse - en anden farve sengetøj og nogle andre posters og så har det helt anderledes udtryk end det havde før!

Jeg elsker at give mit hjem mere personlighed ved hjælp af indretningen og små detaljer og inde på Poster Stores hjemmeside er der virkelig muligheder for enhver stil uanset om man søger nogle diskrete og flotte posters eller om man vil kaste sig ud i den helt store billedevæg.


Massere af inspiration

En anden ting jeg rigtig godt kan lide ved Posterstore er at de har en hel masse inspirerende billeder inde på deres hjemmeside. Så hvis man sidder og har svært ved at vælge hvad der passer sammen, eller hvordan man kan kombinere forskellige størrelser af plakater og rammer med hinanden, så er der masser af hjælp at hente inden under deres "inspirations" kategori. Jeg brugte i hvert fald lang tid derinde og det hjælper virkelig meget at de både har billeder af forskellige stuer og soveværelser så man kan hente inspiration der, men også at de viser eksempler på hvilke posters der passer med hinanden, hvis man nu har forelsket sig i én poster, men har svært ved at finde ud af hvad der ville passe sammen med den og hvilke farver der er gode at kombinere.


Nye farver i stuen

Stuen har også fået sin egen mini-makeover. Eftersom den store grå sofa og marmor bordet er ret dominerende har det været lidt svært for mig at finde indretningsdetaljer der passer og som ikke bare er sort/hvide. Jeg synes jeg har ramt ret godt plet med "Abstract Art" posterne der har en super fin beige/grå farve og passer rigtig godt ind med resten af stuens indretning!

Poster Stores plakater er trykt på bæredygtigt fremstillet papir og rammerne har akrylglas, som giver den samme flotte reflektion som almindeligt glas, men de er meget lettere så de er meget bedre hvis man ligesom jeg er lejer og bruger klæbesøm i stedet for rigtige søm og så er de ikke lige så skrøbelige som rigtig glas, så man skal ikke være helt lige så bekymret hvis man fx. skal flytte eller hvis man har børn, der kan komme til at hive en ramme ned fra væggen, eller hvis man ligesom jeg, åbenbart har en tendens til at gå lidt for tæt på væggene og selv være ved at vælte ting på gulvet haha!


Lækker rabatkode til jer!

Og nu til noget endnu bedre! For hvis i sidder derude og tænker at i da også godt kunne bruge noget nyt lækkert til væggene derhjemme, så kan i med koden "schjerning35" lige nu få 35% rabat på plakater (undtagen selection) Koden gælder fra den 30./3. og helt frem til den 30./4. så der er masser af tid til at beslutte sig. Hver tirsdag får de nye plakater hjem, så der er endnu mere at vælge imellem og tilmelder man sig deres nyhedsbrev får man en mail med det samme når de lander på hjemmesiden!


Synes godt om

Australian BodycareReklame | indlægget er sponsoreret af Luxplus og Australian Bodycare


En ting jeg altid har været lidt ked af er at mit hår er meget tyndt og fint. Jeg kan huske da jeg var yngre og frisøren beskrev mit hår som "fint", så tænkte at det var et kompliment fordi hun synes det var pænt, jeg er siden da blevet klogere haha! Der er selvfølgelig ikke noget galt med at have fint hår, men nogle gange kunne jeg godt ønske mig at man fx. ikke kunne se min hovedbund så tydeligt når jeg har sat håret op og at de der små "baby hår" som har haft samme længde altid, ville gro lidt mere så de ikke strittede ud til alle sider! Derudover synes jeg ofte at der følger mange hår med i børsten når jeg reder det og hvis det kunne blive bare en smule tykkere så ville lykken være gjort!

Og det er så her Australian Bodycare's produkter kommer ind i billedet! De har nemlig udviklet en serie kaldet "Hair Loss" der netop modvirker hårtab og gør håret tykkere. De har længe været kendt for deres produkter med Tea Tree Oil, som roses for dens effekt på irriteret hovedbund med tendens til kløe og når man taler hårtab, så er det meget logisk bla. at kigge på hovedbundens tilstand og netop Tea Tree Oil er med til at holde hovedbunden sund og i balance!

I Hair Loss linjen er der 4 forkellige produkter som jeg har været så heldig at få lov til at teste; en shampoo, balsam, spray og en serum.


Shampoo + Balsam;

Capilia Longa, holder hovedbunden sund og sikrer de optimale forhold for en sund hårvækst. Samtidig reducerer Capilia Longa risikoen for hårtab. Den unikke sammensætning af de naturlige aktiver Tea Tree Oil og Capilia Longa holder hovedbunden sund og sikrer de optimale forhold for en sund hårvækst. Shampooen skal bruges dagligt eller efter behov siger de, og eftersom at jeg vasker kun mit hår ca. hver 3.-4. dag, så holder jeg mig til at fortsætte sådan. Shampooen skal masseres ind i hovedbunden og blive siddende i 2-3 minutter så den får tid til at virke inden den skylles ud.

Balsammen skal bruges hver gang håret vaskes, hvis du samtidig bruger hårkur så sørg altid for at bruge balsam til sidst, så rækkefølgen er; shampoo, hårkur, balsam. Sørg for at balsammen får lov til at sidde i et par minutter så den får tid til at virke.


Spray + Serum;

Deres serum er det produkt der indeholder flest aktive ingredienser, bl.a. biotin som vi også kender fra kosttilskud til håret og Capilia Longa der også hjælper til at modvirke hårtab og så selvfølgelig Tea Tree Oil. Denne unikke kombination øger hårvæksten og giver et tykkere, stærkere og fyldigere hår.

Serummet skal sprayes i hårrødderne én gang dagligt og masseres ind, det kan med fordel masseres ind i vådt hår efter man har været i bad, men det behøver ikke være i vådt hår, så hvis du ligesom jeg ikke vasker hår hver eneste dag, så kan serummet stadigvæk sagtens bruge det, det er dog vigtigt at man ikke vasker hår lige efter at have brugt serummet, så jeg bruger det om aftenen så det har tid til at virke inden jeg vasker hår om morgenen.

Hair Loss Sprayen bruger jeg i længderne, jeg sprayer fra ca. 20-30 centimeters afstand og bruger derefter en bredtandet kam, for at få det fordelt ud i længderne.

Sprayen er en leave-in spray der er designet til at styrke og beskytte håret så det ikke knækker og den kan bruges i både vådt og tørt hår. Håret bliver genoplivet, styrket, beskyttet og så giver den også mere volumen og hårtab reduceres


Resultat

Jeg har brugt produkterne i lidt over 3 uger nu og man siger at når det kommer til hårtab så skal man væbne sig med tålmodighed og at man burde begynde at kunne se resultater efter 12-20 uger, så jeg kan ikke endnu sige om de har hjulpet på tykkelsen af mit hår eller det at man ofte kan spotte min hovedbund fordi mit hår er så fint, men til gengæld så synes jeg godt allerede at jeg kan mærke at mit hår virker sundere end det har gjort længe og også mere glansfuldt og stærkere, så jeg glæder mig virkelig til at se resultaterne i det lange løb!


Synes godt om