Træk Stikket Ud Og Nyd Dit Eget Selskab


De sidste mange uger og det næste lange stykke tid har og er min kalender booket, som i; virkelig meget overbooket. Ud over arbejde og bloggen, så har jeg en masse begivenheder og aftaler på mine fridage og efter arbejde, som jeg skal til, Det har lige været jul, snart er det nytår og så ligger 2018 og venter lige rundt om hjørnet.

Og det er jo super dejligt at have noget at tage sig til og jeg skal bestemt ikke klage over, at jeg har en masse venner og familie der gerne vil se mig, spændende begivenheder at deltage i og en kalender der nemt bliver fyldt op - men det kan også hurtigt tage pusten fra én synes jeg og det er faktisk næsten på et punkt hvor jeg ikke helt kan overskue det. Nu er sagen nemlig den, at jeg er skruet sådan sammen, så jeg har et (meget) stort behov for alene tid.

Jeg nyder virkelig mit eget selskab og der er helst ikke nogen der skal forstyrre det. At sidde alene med et glas vin, en bøtte is og en god serie og bare slå tankerne fra og nyde stilheden. Eller at hive et par timer ud af skemaet og gå en lang tur med musik i ørerne og lade tankerne flyve. I mit hoved findes der ikke noget bedre og det er min form for "terapi". Jeg synes man stresser så meget over alt muligt til hverdag, så nogle gange er det meget rart bare a smække benene op til en mærkelig serie og ikke skulle tænke så meget over det hele. Jeg synes det er så vigtigt i en travl hverdag, at man husker at prioritere sig selv og gøre noget der er "kun for dig". Om det så er yoga, lange gåture, serie marathoner eller en god træning - whatever floats your boat. Vi prøver alle sammen at være super womans, der skal kunne det hele på den halve tid, og det er der ingen der bør forvente af sig selv. Ikke alle årets dage i hvert fald!

Og aprops mærkelige serier, så er jeg startet på en ny en, og den er altså virkelig mærkelig! Hvis man selv følger serien, så kan man nok godt spotte på billederne hvilken én jeg snakker om, men ellers så kommer der et seperat serie indlæg senere hen hvor jeg også nok skal komme ind på den! Det er sådan en, man bliver nød til at se, også selvom den er virkelig bizar!

Men tilbage til de der "alene-dage" så havde jeg faktisk én af dem i går aftes - og den blev virkelig nydt! Der var vin i glasset, min yndlings is på bordet og mærkelig serie på computeren - komplet afslapning og lige dét jeg havde brug for til at lade batterierne op!

Og inden i tænker; det her er jo super meget bare en reklame for Downtown is - så nej! Jeg ville ØNSKE at de smed penge efter mig (eller måske bare sponsorerede mit (over)forbrug af deres is!) men ak nej! Men derfor er det stadig min yndlings is! Favoritterne må klart være enten Cookie Dough eller Chocolate Chip. Det er nok et bold move af mig at nævne, men jeg synes altså at de giver Ben&Jerry's kamp til stregen (ja, jeg vil jo vove at påstå at de er bedre, men det skal jeg nok passe på med!) og så passer de altså også lidt bedre ind i budgettet, så det er bare win-win!

Dagen i dag er i butiksverdenen nok bedst kendt som "Store Byttedag" og jeg sidder her på sofaen og lader op til at skulle på arbejde senere. Jeg lærer nok aldrig at forstå det, hvis jeg havde fri i dagene mellem jul og nytår kan i bide spids på at jeg ikke gad at stå i kø i en butik for at bytte julegaver, min mås havde været solidt plantet i sofaen, men sådan er vi jo så forskellige.

Jeg håber i nyder jeres juleferie hvis i sidder med sådan en, og hvis i ligesom jeg arbejder i butik, så held og lykke med de næste par dage!


Følg min blog:

Facebook: HER

Instagram: HER

Bloglovin: HER

Nouw: HER


YOU CAN ALSO FOLLOW ME ON

FACEBOOK - INSTAGRAM - BLOGLOVIN - NOUW

Synes godt om

Kommentarer

GIVEAWAY | 4. SØNDAG I ADVENT


Glædelig juleaften derude!

Så er vi klar med den sidste advents giveaway for denne gang! Denne søndag har i mulighed for at vinde de luksuriøse Satechi aluminium trådløse hovedtelefoner magen til dem jeg har vist her.

De findes i 4 farver; Roseguld, Sølv, Guld og Space Grå og i vælger helt selv hvilken farve i godt kunne tænke jer


For at få fingrene i de lækre høretelefoner her skal du gøre følgende;

1. Følge bloggens facebook profil her

2. Følge min instagram her

3. Smide en kommentar under dette indlæg med hvilken farve du foretrækker

Du kan deltage helt frem til søndag den 31. kl 11.00, hvor jeg annoncerer vinderen og smider næste uges giveaway op på bloggen. I kan også holde øje med instagram og facebook hvor vinderne også vil blive annonceret.


YOU CAN ALSO FOLLOW ME ON

FACEBOOK - INSTAGRAM - BLOGLOVIN - NOUW

Synes godt om

Kommentarer

GIVEAWAY | 3. Søndag I Advent

I samarbejde med SodaStream

Kan i huske at jeg for noget tid siden skrev at jeg havde fået lov til at teste en SodaStream og at jeg var meget begejstret over det? Nu, mere end en måned senere er jeg stadig rigtig glad for den og den hjælper dagligt på mit vandindtag og i den forbindelse har jeg også fået lov til at udlodde en til en af jer!

Den model i kan vinde hedder “Spirit” og er samme model som den jeg har - den findes i hvid og sort og du vælger selv hvilken farve du gerne vil have hvis du vinder :-)


For at få fingrene boble maskinen her skal du gøre følgende;

1. Følge bloggens facebook profil her

2. Følge min instagram her

3. Smide en kommentar under dette indlæg med hvilken farve du foretrækker

Du kan deltage helt frem til søndag den 24. kl 11.00, hvor jeg annoncerer vinderen og smider næste uges giveaway op på bloggen. I kan også holde øje med instagram og facebook hvor vinderne også vil blive annonceret.

#SANDRASCHJERNINGXSODASTREAM

YOU CAN ALSO FOLLOW ME ON

FACEBOOK - INSTAGRAM - BLOGLOVIN - NOUW

Synes godt om

Kommentarer