https://nouwcdn.com/v202/u/32/1277032/649/202103061914138441.jpg
https://nouwcdn.com/v108/u/32/1277032/647/202103061913145609.jpg
https://nouwcdn.com/v205/u/32/1277032/325/202104071134060571.jpg

35% rabat hos Poster Store

Reklame // Indlægget er udgivet i samarbejde med Poster Store


Som i måske kan huske delte jeg for noget tid siden et indlæg omkring et samarbejde med Poster Store, som jeg var kæmpe fan af! Jeg er simpelthen så glad for deres posters og jeg har efterhånden fået hængt dem op alle steder i huset! Nu har jeg endnu engang fået lov til at vælge blandt alle deres flotte plakater og det betyder at soveværelset igen har fået en makeover. Det sker også kun sådan ca. hver 3. måned, haha! Denne her gang er det dog en af de lidt større makeovers, da jeg også har været ude og investere i nye planter, gardiner, lamper etc. det eneste jeg pt mangler er min nye sengeramme og så er jeg tilfreds (forhåbentlig!)

Det der med at rykke rundt og lave mini makeovers det sker en del oftere herhjemme end det måske burde, og sådan har jeg bare altid været. Hvis du spørger min mor, så kan hun nok ikke tælle på to hænder hvor mange gange jeg som teenager besluttede mig for at nu var det tid til lidt forandring, som regel klokken lidt for sent om aftenen og som regel med et kæmpe rod til følge, men om-dekoreres, det skulle der altså, og det er ikke blevet bedre nu når jeg har en hel lejlighed at flytte rundt på og ikke kun et lille værelse, tværtimod faktisk haha!

Jeg elsker at give mit hjem mere personlighed ved hjælp af indretningen og små detaljer, og inde på Poster Store's hjemmeside er der virkelig muligheder for enhver stil og ofte kræver det faktisk ikke meget andet end noget nyt på væggene eller andre små detaljer, før rummet har et helt andet udtryk.

Jeg er ret glad for deres fine tekst plakater og deres illustrationer, men ud over det er der 12 andre kategorier at vælge imellem, så der er noget for enhver smag. Hver tirsdag får de nye plakater hjem, så der er endnu mere at vælge imellem og tilmelder man sig deres nyhedsbrev får man en mail med det samme når de lander på hjemmesiden!

Jeg er også ret vild med alle de virkelig søde børne plakater de har inde på deres hjemmeside! Nu er det godt nok ikke så aktuelt herhjemme (endnu) haha, men hvis i står og mangler den perfekte gave til nevøen eller niecen og tænker at de sikkert allerede får en masse legetøj fra andre familie medlemmer, så er dekoration til børneværelset også et oplagt valg! Jeg overvejer i hvert fald kraftigt om ikke min venindes søn skal have en af de tre "Teddy" plakater - den med flyvemaskinen er simpelthen så sød!Hvis i sidder derude og leger med tanken om en mini makeover derhjemme og tænker at i da også godt kunne bruge noget nyt lækkert til væggene eller hvis i lige mangler den perfekte julegave, så kan i med koden "sandra-35" lige nu få 35% rabat på plakaterne hos Poster Store. (undtagen selection og rammer)


Synes godt om

Kommentarer