https://nouwcdn.com/v202/u/32/1277032/649/202103061914138441.jpg
https://nouwcdn.com/v108/u/32/1277032/647/202103061913145609.jpg
https://nouwcdn.com/v205/u/32/1277032/325/202104071134060571.jpg

30% Sidste dag! + Et smart tip til billed ophæng når man bor til leje

Indeholder reklame for Poster Store

De fleste af os kender nok til dilemmaet når man bor til leje: man vil gerne lave en hel masse, så der bliver hjemligt og hyggeligt, men det er ikke altid at det er muligt og man vil heller ikke risikere at skulle af med halvdelen af sit depositum igen, fordi man har lavet for mange huller i væggene eller har malet i en mørk farve som er svær at dække igen.

Det har i hvert fald ofte været et problem hos mig og jeg har ikke endnu boet i en lejlighed som var LIGE præcis som jeg gerne ville have den.

I min første lejlighed var køkkenet og badeværelset rigtig fint, men stue/soveværelse rummet var ikke ret stort og gulvene var ikke så flotte.

I min anden lejlighed kunne køkkenet og badeværelset bestemt trænge til en kærlig renovering, til gengæld var gulvene rigtig flotte og stue/sove rummet var to-delt og havde en god størrelse. Hold nu op hvor har jeg ofte drømt om at de to lejligheder kombineret, bare ville være den perfekte løsning haha!

Der hvor jeg bor nu er der faktisk ikke ret meget at sætte fingeren på. Gulvene er flotte, rummene store og lyse, køkkenet er lækkert og det samme gælder badeværelserne. Men, det er jo alligevel også sådan lidt en "prototype" lejlighed, i mangel af bedre ord. Som i måske kunne fornemme på billederne som jeg lagde op tilbage i november (her) så er det jo en meget standard nybygget lejlighed i København, så den har i sig selv ikke ret meget personlighed, til gengæld så er den det perfekte blanke lærred, til at sætte sit eget præg på, hvilket jeg også efterhånden synes vi har klaret ret godt!

Som i måske kan huske delte jeg for noget tid siden et indlæg omkring endu et samarbejde med Poster Store. Jeg er simpelthen så glad for deres posters og jeg har efterhånden fået hængt dem op alle steder i huset haha!

Jeg vil faktisk bare minde jer om at min kode "SANDRA30" den udløber i dag, så hvis i skal nå at shoppe lidt, så er det bare med at være hurtige! I kan komme direkte til deres store udvalg af plakater ved at klikke lige her

Eftersom at jeg kan være ret ubeslutsom når det kommer til indretning og vi jo bord til leje og dermed gerne vil undgå flere huller i væggene end højest nødvendigt, så har jeg fundet den smarteste løsning ever, til at få billederne til at hænge uden at lave huller!

Hvis man googler "klæbesøm" så kommer der en masse sider frem der sælger nogle super smarte "kroge" netop til billedophæng. Jeg har brugt dem i mange år efterhånden og de efterlader ingen mærker på væggene og så kan man nemt hænge billeder op uden at skulle bekymre sig om sine vægge og sin pengepung når man engang skal flytte igen - blot et tip herfra!

Synes godt om

Kommentarer