https://nouwcdn.com/v202/u/32/1277032/649/202103061914138441.jpg
https://nouwcdn.com/v108/u/32/1277032/647/202103061913145609.jpg
https://nouwcdn.com/v205/u/32/1277032/325/202104071134060571.jpg

30% rabat hos Poster Store

Reklame // Indlægget er udgivet i samarbejde med Poster Store

Det er efterhånden ved at være et år siden at jeg flyttede fra min gamle lille lejlighed i Nordvest og ind i et stort nybygget rækkehus i Ørestaden, men alligevel så synes jeg ikke helt jeg er færdig med at indrette. Jeg går rigtig meget op i boligindretning og kan godt lide at finde ting, der lige sætter prikken over i´et, sådan så det ikke bare er møbler, men også dekorative ting, som er med til at gøre hjemmet mere hyggeligt. En ting jeg aldrig har været så glad for det er tomme vægge, jeg kan godt lide at have noget hængende, så hjemmet har lidt mere personlighed. Nogle af jer kan måske huske at jeg sidste år havde to samarbejder med Posterstore, som jeg var rigtig glad for. Jeg har stadigvæk alle mine plakater derfra så de er selvfølgelig også blevet genbrugt her i den nye lejlighed og nu har jeg været så heldig at få lov til at samarbejde med dem igen, så det er godt at jeg er flyttet ind på så mange kvadratmeter, for så har jeg endnu flere tomme vægge, der trænger til noget dekoration, at slå mig løs på haha!

Jeg har selvfølgelig været hele deres hjemmeside igennem og har fundet en masse nye favoritter. Som i nok kan fornemme er jeg ret glad for deres fine tekstplakater som jeg synes passer rigtig godt ind ved siden af en illustration, så de ligesom matcher hinanden uden at det bliver for voldsomt for øjet.


Mit yndlingsrum i huset er helt klart mit soveværelse. I har efterhånden set det en del gange, men nu har det igen fået en lille makeover og det er faktisk det eneste rum i huset som jeg synes er helt færdig indrettet. Jeg mangler bare en ny potte til min store plante og så er den der! Jeg har valgt at køre en boheme/natur stil herinde, så der er mange træ elementer og lyse nuancer og så er det toppet af med små guld detaljer rundt omkring, bla. på håndtag, lampe og nu også på de rammer der hænger bag ved sengen, så det danner ligesom en rød tråd igennem hele rummet og jeg er vild med det. Jeg bliver helt glad hver gang jeg kommer op af trappen og kigger ind, haha, der er bare så pænt!

Stuen er også godt på vej til at være færdig, der mangler lige nogle puder i sofaen og så en ordentlig vase til blomsterne på sofa bordet, men jeg har bare ikke fundet den rigtige endnu!'

En ting jeg godt kan lide ved Poster Store er at de har et stort udvalg af posters og rammer i skandinavisk design, der passer lige til min indretnings stil og at det er til overskuelige priser! De får nye plakater ind på deres hjemmeside hver tirsdag og de har mange forskellige kategorier, så der burde være noget at finde for enhver smag. Desuden så er alle deres plakater trykt på bæredygtigt fremstillet papir og i høj kvalitet og deres mål er at minimere påvirkningen af miljøet i deres produktion.

Hvis man mangler inspiration til at skabe den perfekte galleri væg derhjemme, så har de en hel masse inspirations billeder, jeg har udvalgt nogle af mine favoritter nedenfor, men der er mange flere også til andre rum i huset end soveværelse og stue!


Og nu til det ekstra sjove; Hvis i sidder derude og tænker at i da også godt kunne bruge noget nyt lækkert til væggene derhjemme, så kan i med koden "sandra30" lige nu få 30% rabat på plakaterne hos Poster Store. (undtagen selection og rammer) Koden gælder frem til den 19/7 ❤︎


Synes godt om

Kommentarer

MajaAndersen,
Du bor simpelthen så flot 😍
SandraSchjerning
SandraSchjerning,
PernilleGotfredsen,
Virkelig flot inrettet! ❤️
SandraSchjerning
SandraSchjerning,
Nanna
,
Jeg kan virkelig godt lide det med pigen der hænger over din seng, men jeg kan ikke finde det på hjemmesiden, ved du om det er udsolgt?
SandraSchjerning
SandraSchjerning,
Hej Nanna 💫 Den er stadigvæk derinde, jeg har fundet et link til dig her https://posterstore.dk/plakater/its-called-pikapika-plakat/ 💕
nouw.com/sandraschjerning