https://nouwcdn.com/v205/u/32/1277032/956/202002021529272167.jpg
https://nouwcdn.com/v101/u/32/1277032/632/202002021630264730.jpg
https://nouwcdn.com/v206/u/32/1277032/133/202005081838564171.jpg

35% rabat hos Poster Store

Reklame // Indlægget er udgivet i samarbejde med Poster Store


Som i måske kan huske delte jeg for noget tid siden et indlæg omkring et samarbejde med Poster Store, som jeg var kæmpe fan af! Jeg er simpelthen så glad for deres posters og jeg har efterhånden fået hængt dem op alle steder i huset! Nu har jeg endnu engang fået lov til at vælge blandt alle deres flotte plakater og det betyder at soveværelset igen har fået en makeover. Det sker også kun sådan ca. hver 3. måned, haha! Denne her gang er det dog en af de lidt større makeovers, da jeg også har været ude og investere i nye planter, gardiner, lamper etc. det eneste jeg pt mangler er min nye sengeramme og så er jeg tilfreds (forhåbentlig!)

Det der med at rykke rundt og lave mini makeovers det sker en del oftere herhjemme end det måske burde, og sådan har jeg bare altid været. Hvis du spørger min mor, så kan hun nok ikke tælle på to hænder hvor mange gange jeg som teenager besluttede mig for at nu var det tid til lidt forandring, som regel klokken lidt for sent om aftenen og som regel med et kæmpe rod til følge, men om-dekoreres, det skulle der altså, og det er ikke blevet bedre nu når jeg har en hel lejlighed at flytte rundt på og ikke kun et lille værelse, tværtimod faktisk haha!

Jeg elsker at give mit hjem mere personlighed ved hjælp af indretningen og små detaljer, og inde på Poster Store's hjemmeside er der virkelig muligheder for enhver stil og ofte kræver det faktisk ikke meget andet end noget nyt på væggene eller andre små detaljer, før rummet har et helt andet udtryk.

Jeg er ret glad for deres fine tekst plakater og deres illustrationer, men ud over det er der 12 andre kategorier at vælge imellem, så der er noget for enhver smag. Hver tirsdag får de nye plakater hjem, så der er endnu mere at vælge imellem og tilmelder man sig deres nyhedsbrev får man en mail med det samme når de lander på hjemmesiden!

Jeg er også ret vild med alle de virkelig søde børne plakater de har inde på deres hjemmeside! Nu er det godt nok ikke så aktuelt herhjemme (endnu) haha, men hvis i står og mangler den perfekte gave til nevøen eller niecen og tænker at de sikkert allerede får en masse legetøj fra andre familie medlemmer, så er dekoration til børneværelset også et oplagt valg! Jeg overvejer i hvert fald kraftigt om ikke min venindes søn skal have en af de tre "Teddy" plakater - den med flyvemaskinen er simpelthen så sød!Hvis i sidder derude og leger med tanken om en mini makeover derhjemme og tænker at i da også godt kunne bruge noget nyt lækkert til væggene eller hvis i lige mangler den perfekte julegave, så kan i med koden "sandra-35" lige nu få 35% rabat på plakaterne hos Poster Store. (undtagen selection og rammer)


Synes godt om

Kommentarer

Uundværlige Apps For Bloggere

Hvis der er noget jeg virkelig er vild med, så er det apps der gør mit (blogger) liv nemmere, haha! Specielt når man ved siden af bloggen og instagram, forsøger at balancere et fuldtidsjob, venner, familie, træning og sig selv.

I dag tænkte jeg at jeg ville dele nogle af de apps jeg bruger mest på min telefon når det kommer til SoMe og billede redigering (ud over de gængse som insta, facebook og tik tok, som jeg tænker at de fleste af jer nok har styr på haha!)

So here goes:


UNFOLD

Det kan godt være at nogle af jer allerede er bekendt med appen Unfold da rigtig mange instagrammere er storforbrugere af den!

Den er super god til at peppe instagram stories lidt op. Den kan bla. bruges til at indsætte mere end et billede, lave andre skrifter end hvad instrgram kan tilbyde og generelt gøre layoutet på ens stories lidt federe end de normale. Jeg har lavet nogle "pre-layouts" som ligger klar inde i min app - på den måde skal jeg bare tilføje billeder og tekst og så har jeg på den måde sørget for at mine stories altid har tekst, farver og layouts i samme stil og dermed har en rød tråd, så man kan se at de kommer fra mig


LIGHTROOM

Jeg gætter også på at de fleste er bekendte med lightroom. Det er sådan jeg redigerer alle mine billeder. Jeg er begyndt at forsøge mig lidt med filtre og presets, men jeg må sku nok indrømme at det ikke helt er min stærke side endnu. Jeg kunne vidt godt tænke mig at mine billeder altid havde den samme stil og gerne i et sådan lidt "cremet" look, men jeg har bare ikke fundet det rigtige preset til det endnu, jeg synes hurtigt det kommer til at se unaturligt og for meget ud og det er virkelig svært at finde en balance synes jeg! Jeg bruger nok mest programmet på computeren, men iPad versionen er også helt fin og det er nok det program jeg bruger mest når det kommer til mine billeder!


PLANOLY

Planoly er perfekt til planlægning af instagram feed, hvis man gerne vil se hvordan ens billeder passer sammen inden man uploader dem! Det er super nemt at bruge, og der findes både en gratis version (hvor der er begrænsinger på hvor mange billeder man kan loade om måneden) og så betalingsversionen hvor alle funktioner er frit tilgængelige! Jeg bruger den rigtig meget til planlægning af mit feed (nerdy, I know!) men nogle gange er det bare meget fint at se på forhånd hvordan tingene kommer til at se ud - og så kan man rykke rundt på billederne som man lyster, så man får et fuldt overblik, inden man poster!


Business Suite

Denne her app er guld værd og er nok noget af det mest geniale til administration af facebook side og instagram! En ting jeg altid har manglet fra instagrams side er et overblik over mine kommentarer og ubesvarede beskeder! Jeg elsker jo at læse jeres kommentarer - og jeg vil også super gerne gøre mit bedste for at få svaret på dem alle sammen, så i ved at jeg værdsætter jer: Men på instagram er det bare ikke muligt at markere en kommentar som "ubesvaret" og så er det svært at holde styr på hvem man har svaret og hvem man har overset, men den her app holder styr på det for mig, så jeg aldrig misser en kommentar! Så ligger de alle sammen dér og venter - og når man har været inde og svare kan man markere kommentaren som "færdiggjort" og så holder appen styr på det!


Lens Buddy

Der er gået alt for lang tid før jeg selv opdagede denne her app, for den er virkelig en game changer! Hvis ikke man lige har en instagram husband eller en anden der kan tage billeder for en, er denne her app virkelig et must have! Det den gør er ganske simpelt at tage billederne for en, så man angiver bare hvor mange billeder den skal tage og hvor mange sekunder der skal være imellem hvert billede og så trykker man på start! Den giver en nogle sekunder til at komme hen i position og så slipper man for at stå med en "clicker" eller "udløser", som man så skal tænke over at gemme så den ikke kommer med på billedet, fordi at appen helt selv klarer at tage billederne, det er SÅ smart!


  • Blogging

Synes godt om

Kommentarer

Fall Trends

Selvom jeg ikke er kæmpe fan af at dagene bliver kortere og det bliver vådt og mørkt, så er der alligevel én ting ved efteråret som jeg altid har været helt vild med (ud over de smukke orange farver i naturen) og det er: Efterårs Mode!

Jeg elsker alt ved efterårets mode tendenser; farverne, teksturerne, oversized vamsede strik trøjer, trenchcoats, camelcoats, støvler, lag på lag, det faktum at det endnu ikke er så koldt endnu, at man stadigvæk kan sammensætte outfits, der ikke bare består af en kæmpe jakke - med andre ord: jeg elsker virkelig efterårsmode!

Jeg har herunder samlet nogle af de tendenser der allerede er at finde rundt omkring på instagram og diverse onlineshops og jeg kan godt garantere at det bliver farligt for pengepungen, jeg har i hvert fald allerede reserveret min næste månedsløn haha!Alle billeder er fundet på

Pinterest, find dem og endnu

mere efterårs inspiration her

Camel Coat

Shaket

StriK vest

Strik + skjorte

Oversized Blazer

Trenchcoat

Synes godt om

Kommentarer