Så blev det sidste dag for #nouw30daychallenege og så må det jo næsten være på sin plads med en lille opsummering. Udfordringen gik ud på at blogge 30 dage i træk og se hvor meget man kunne udvikle sig som blogger. Og det er vist ikke for sjov at de kalder det en udfording. Da vi startede for 30 dage siden lavede jeg mine egne "blog fortsæt" om man vil, og de lød sådan her; "Jeg vil gerne have mere stabilitet i min blogging og blive bedre til at planlægge indlæggene. Jeg vil stræbe efter flere personlige indlæg og flere outfitbilleder. Jeg vil gerne udvikle mine skrivefærdigheder og kvaliteten på mine billeder. Og sidst men ikke mindst, min selvdisciplin omkring at få mine planlagte indlæg færdige til tiden"

Nogle af mine fortsæt er jeg kommet i mål med, andre mangler stadigvæk lidt.

Stabilitet

Eftersom at jeg har udgivet et indlæg om dagen i 30 dage, vil jeg sige at stabiliteten på udgivelserne er der. Men som jeg også skrev, så mente jeg ikke nødvendigvis at man behøver at udgive hver dag, for at have en succesfuld blog, og det mener jeg stadig. Så jeg går nok tilbage til at udgive et indlæg hver 2. eller 3. dag. Jeg vil hellere skrive indlæg når jeg faktisk føler at jeg har noget at fortælle og så arbejde mere med de posts, end at tvinge mig selv til at finde på noget bare for at finde på noget. Alligevel synes jeg også at det faktum at der skulle et indlæg på banen hver dag, har hjulpet mig til at tænke i nye kreative baner, for at ikke det hele skulle blive det samme.

Planlægning

Planlægningen har der heller ikke været noget at sætte en finger på, jeg har simpelthen lavet en ekstra kalender til bloggen på min computer, hvor jeg kan skrive de indlæg der allerde er planlagt ind, således at jeg ved hvilken cocktail jeg gerne vil vise jer til "Fri-yay Cocktail" (yes, it's comming back så bare vent!) på fredag eller hvilket emne der skal tages op i "Søndags Tanker". Selvfølgelig er mange af indlæggene også opstået spontant, men det er meget rart at kunne planlægge forud.

Personlinge indlæg

De kræver virkelig en del overvindelse og der ligger rigtig mange tanker bag sådanne indlæg. Det er ikke bare lige nogle man skribler sammen på 10 minutter. Men efter udgivelsen af bla. "Når en dør lukkes" har jeg fået en del beskeder fra læsere der enten har det på samme måde, eller giver et klap på skulderen og et ønske om god vind i min retning, og det er virkelig givende at få sådan en respons! Så der kommer bestemt flere af den slags indlæg i fremtiden, også selvom det kræver noget overvindelse at trykke "udgiv indlæg"

Outfit billeder

Den her var faktisk rigtig svær. Både fordi jeg bor alene og dermed ikke har nogen jeg lige kan "tvinge" med mig ud for at tage billeder og så fordi jeg ikke er lige så sej som fx. Xenia der bare tager sin tripod med sig ud i verdenen (det er altså virkelig noget der kræver selvtillid skal jeg lige hilse og sige!) Og så fordi jeg måske ikke har været helt så tilfreds med mig selv og mit udseende efter at jeg er blevet doven og er gået i stå med træningen og måske også har spist lidt for usundt på det sidste. Så den skal der stadigvæk arbejdes på. Men det kommer forhåbentlig!

Skrivefærdigheder og billede kvalitet

Det her er to punkter jeg stadig gerne vil forbedre, men som forhåbentlig også altid vil være i konstant udvikling. Jeg har altid en masse ideer til blogposts, og små sætninger hvirvlende rundt inde i hovedet, med hvad der kunne blive til et godt indlæg. Men et indlæg kan ikke bygges på en enkelt sætning, og tit og ofte går jeg lidt i stå fordi jeg har svært ved at formulere mig. Og andre gange har jeg så meget at sige at inden jeg ser mig om, så er jeg godt i gang med at blande forskellige 2-3 indlæg sammen. Så det skal der lige arbejdes lidt på. Når det kommer til billede kvaliteten, så lærer jeg nye ting om mit kamera hver eneste dag, og hvis jeg kigger på hvordan billederne så ud da jeg startede med at blogge og så til nu, så er der sket en kæmpe udvikling. Så den arbejder jeg på således at den kun bliver bedre.

Selvdiciplin

Det her er og bliver mit svage punkt. Det er super hårdt at jonglere to fuldtids jobs. For ja, blogging er et fuldtidsjob, i hverfald hvis man gerne vil noget med det og det er mit arbejde i H&M også. Det er så fristende bare at smide sig på sofaen når man kommer hjem og tænde for tv'et og koble af. Og det er svært ikke at hoppe over hvor gærdet er lavest. Men hvis man gør det, så går det på kompromis med bloggen. Derfor har jeg også taget en beslutning om at gå ned i tid i butikken. På den måde kommer jeg til at have mere tid til at arbejde med det jeg virkelig brænder for, som er bloggen her. Jeg skylder mig selv at prøve det af og se hvad det kan blive til, men hvis ikke bloggen får mit fulde fokus, så kommer den aldrig videre. Så fra nu af kommer den i første række og fra første marts går jeg ned i tid, så jeg kan fokusere meget mere på at lave fantastisk indhold til jer og arbejde mig henimod at udleve drømmen som selvstædig.


Konklusionen må være at blogging er benhårdt arbejde, men det er mindst lige så givende som det er krævende. Jeg har virkelig nydt de sidste 30 dage og jeg glæder mig til at se hvilke nye højder vi kan tage bloggen til i fremtiden, forhåbentlig kan jeg snart også kalde min store hobby for mit fuldtidsjob


You can also follow me on;

Facebook: HERE

Instagram: HERE

Bloglovin: HERE

Nouw: HERE

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments


De der outfit billeder ikke? Dem skal jeg stadigvæk lige lære, haha!

Jeg har givet det et forsøg som i kan se og øvelse gør jo forhåbentlig mester på et eller andet tidspunkt. Jeg må hellere få øvet mig en del inden jeg skal til London med min søster til april, for der kunne jeg forestille mig at der skal tages en del billeder!

Dagen i dag står på arbejde i butikken - jeg glæder mig allerede til det bliver weekend, det er ikke så godt haha!


You can also follow me on;

Facebook: HERE

Instagram: HERE

Bloglovin: HERE

Nouw: HERE

Likes

Comments

Contains affiliate links Posted i: Online Shopping


Som jeg skrev lidt om sidste gang jeg snakkede omden der træning så har jeg ikke været så fantastisk god til at komme afsted på det sidste. Hvilket er rigtig synd for jeg går faktisk utrolig meget op i min træning. Jeg kan bruge timer på at kigge nye øvelser igennem på nettet og lave nye træningsprogrammer til mig selv og indtil for nogle måneder siden var jeg gerne forbi et fitness center hver dag, hvis det kunne lade sig gøre.

Så den rutine arbejder jeg lidt på at komme tilbage ind i.

Man får det jo simpelthen så godt af det - og der er ikke nogen der siger at man skal bruge 2 timer dernede hver gang. Som regel brugte jeg mellem 20-45 minutter på at styrketræne og så er det det. Det er måske ikke meget, men det fungerer for mig og det er jo det vigtigste! Så nu skal jeg bare lige tage mig sammen igen haha!

En anden ting jeg også går ret meget op i, er hvordan jeg ser ud nede i fitness. Og her snakker vi altså ikke om at jeg skal have lagt fuld krigsmaling og stylet håret inden - jeg træner altid uden makeup og som regel med håret i en knold eller hestehale. Jeg tænker mere på det tøj jeg træner i. Et lækkert træningsoutfit kan altså også gøre en hel del for motivationen, når man render rundt dernede og sveder og føler sig lidt ad! Jeg er selv ret stor fan af Nike, Aim'n og Adidas, det er nok det mærke jeg bruger mest og jeg tror faktisk at alle mine træningssko er fra Nike.

Jeg browser for tiden nettet ret meget efter nogle lækre trænings outfits i håbet om at de kan gøre det lidt lettere at komme ud af døren og ned i centeret - jeg håber det virker!


You can also follow me on;

Facebook: HERE

Instagram: HERE

Bloglovin: HERE

Nouw: HERE

Likes

Comments

Posted i: Søndags Tanker


Det her er nok et af de mest personlige indlæg jeg endnu har skrevet, men jeg følte lidt at jeg havde behov for at få sat ord på de følelser som mange sikkert går rundt med når det kommer til usikkerhed, forventninger til livet, nederlag og drømme. Så jeg håber i vil tage godt imod det! :)De af jer der har fulgt med fra starten ved, at bloggen her oprindeligt startede som en rejseblog.

I år 2015 var jeg lige kommet ud af et rimelig turbulent "forhold" og jeg kunne mærke at der skulle ske noget. Jeg har i mange år været rigtig interesseret i cocktails og har siden jeg var 18 år haft mange overvejelser omkring bartenderskole. Både for at lære mere om cocktails, men også i høj grad for at kaste mig selv ud i nye oplevelser og rejse samtidig. Jeg vidste at jeg ville afsted alene, for jeg ville gerne "tvinges" til at lære nye mennesker af kende og stå på egne ben, med en gruppe mennesker jeg ikke kendte i forvejen.

Story of my life er at jeg er SUPER lang tid om at tage store beslutninger, så der endte med at gå 6 år (JA I know!) fra jeg første gang overvejede at tage afsted og til det rent faktisk blev en realitet.

Men sommeren 2015 skete det endelig, jeg pakkede min kuffert og tog afsted mod Grækenland og jeg havde de bedste måneder nogensinde. Jeg skulle kun have været væk i 30 dage, men endte med at blive meget længere og det er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort. Det er utroligt hvad man lærer om sig selv når man er væk fra alt det trygge derhjemme.


Derfor virkede det også som verdens bedste ide at jeg sommeren efter skulle afsted igen. Ikke på bartenderskole, men for at arbejde for skolen, på de forskellige destinationer som de er lokaliseret på. Planen var sat, der skulle hives et år ud af kalenderen med start i Grækenland, og herefter videre til destinationer som Thailand, Barcelona, New York, Sydney, Miami, Paris og St. Martin med en varighed på 1-2 måneder hvert sted. Og det var så sådan bloggen startede. På den måde kunne jeg dokumentere rejsen, så dem derhjemme kunne følge med og så jeg selv ville have noget at se tilbage på.

Jeg havde på dét tidspunkt en elevplads som Visual Merchandiser, men jeg var ikke glad. Min elevansvarlige og jeg fungerede overhovedet ikke sammen og jeg kunne mærke at jeg følte at jeg gik og brugte al min tid og energi på noget der kun gjorde mig ked af det og frustreret. Så jeg tog en beslutning om at forlade min elevplads, da jeg kunne mærke at rejseeventyret trak mere i mig og jeg tænkte også at jeg altid kunne søge elevpladsen igen, men at rejse rundt og opleve verden på den måde, er nok noget der skal klares inden der kommer børn og familie ind i billedetMen som i nok har kunne fornemme, så gik det ikke helt som planlagt med at hive det år ud af kalenderen. Hvor jeg året før havde haft det helt fint med at være afsted, sammen med en masse mennesker som jeg ikke kendte i forvejen, men kom fantastisk ud af det med, så var det meget anderledes året efter og jeg følte mig meget alene. Jeg manglede min familie, rejsen levede overhovedet ikke op til mine forventninger og jeg var rigtig ked af det. Selvom det føltes som et kæmpe nederlag, så tog jeg beslutningen om at tage tilbage til Danmark.

Jeg var så fantastisk heldig, at min gamle chef havde et job klar til mig da jeg landede, dog ikke som Visual, men det var noget vi ville arbejde os hen imod, således at jeg kunne søge elevpladsen igen i slutningen af året.

Dette gik dog heller ikke helt efter planen, for et par måneder efter modtog jeg opkaldet om at pladsen ikke var gået til mig, og det var lidt af en mavepuster, for hvad så nu? Ud over det, stod jeg nu med årets andet kæmpe nederlag og vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre med mit liv. Jeg havde selvfølgelig stadig mit fuldtidsjob og bloggen, men det store spørgsmål var hvad der ellers skulle ske nu. Venter man et år mere og søger igen? Er Visual Merchandiser overhovedet det jeg vil? Skal jeg forsøge mig med en anden uddannelse og i så fald hvad skal det så være? Alle disse spørgsmål fløj rundt i hovedet på mig og eftersom jeg altid har haft svært ved at sætte fingeren på hvad det præcis er jeg vil lave resten af mit liv, så er det store spørgsmål at tumle med.

Disse har heller ikke været spørgsmål jeg har skulle tage stilling til før, da jeg siden jeg startede min karriere i H&M for 4 år siden, har været rimelig sikker på at V-M var den vej jeg skulle gå. Men nu er jeg ikke længere sikker og det har været en rigtig underlig følelse at stå med.

Jeg er godt klar over at jeg selv har bragt mig i situationen ved at stoppe min elevplads i første omgang og at jeg kunne have bidt det i mig og holdt ud til jeg var færdig, men hvis man aldrig tager chancerne og ikke følger sine drømme og hele tiden udskyder tingene, så sidder man 6 år efter og tænker "hvorfor gjorde jeg det ikke bare med det samme" og man ender helt sikkert ikke med at nyde sin hverdag, for man vil altid gå og spekulere, for "hvad nu hvis?"Jeg er ikke specielt troende, men jeg har alligevel altid troet på at der i sådanne situationer er en klar mening med tingene. Der er en grund til at det ikke gik som man regnede med. Jeg har stået i situationen et par gange efterhånden, og hver gang er der kommet noget bedre min vej, end det jeg oprindeligt søgte, så det har alt sammen løst sig i sidste ende. Når en dør er blevet lukket, så går der ikke længe før en ny åbner. Og det er jo heldigt for mig og det er også medvirkende til, at jeg har troet på der måtte være noget andet jeg så skulle. Så skulle jeg bare lige finde ud af hvad det mon var.

Drømmen er helt klart at tage ud og rejse igen og gerne i lang tid. Jeg har mange destinationer på min bucket-list og jeg drømmer om dem dagligt. Jeg elsker at rejse og besøge andre lande og kulturer. Men jeg har også lært nok om mig selv de sidste par år til at vide at jeg ikke skal afsted alene. Og det har jeg heller ikke lyst til. Jeg vil meget hellere have en med, som jeg kan dele oplevelserne med, for selvom mange ting kan dokumenteres på bloggen, så dem derhjemme kan følge med, så er det ikke det samme som at udforske verdenen med en "partner in crime" om det så er en søster, veninde eller kæreste vil tiden vise.

Jeg har i mellemtiden også fundet den uddannelse som jeg tror passer lige til mig. Jeg kunne godt tænke mig at læse visual kommunikation, men om det bliver i år eller næste år, har jeg stadig svært ved at tage stilling til, for den der wanderlust, den hiver stadigvæk rigtig meget i mig og jeg håber at jeg kan være lidt hurtigere end 6 år til at tage beslutningen denne her gang.


Jeg tror egentlig at det jeg vil sige med det her indlæg er, at det er okay ikke altid at vide præcis hvad man vil bruge de næste 10 år af sit liv på, og det er okay at tage nogle chancer og følge sine drømme. Det er ikke altid at det går præcis som man havde planlagt eller håbet, men så er det bare om at komme op på hesten igen og lægge en ny plan. Hvis man arbejder for det, så skal man nok opnå sine drømme.


This is probably one of the most personal posts I have ever written, but I felt like I needed to put "pen to paper" on some of the feelings that a lot of us probably have when it comes to insecurity, expectations to our lives, defeats and dreams. So I hope that it will be well received! :)


Those of you who have been following from the start knows that this blog initially started out as a travel blog.

In 2015 I was just out of a very turbulent "relationship" and I felt like something needed to happen. I've always been very cocktail interested, and since I was 18 I've been considering bar schools. Both because I wanted to learn more about cocktails, but also for new experiences and to travel at the same time. I knew that I wanted to go alone, because I wanted to "force" myself to get to know new people and be on my own, with a group of people that I didn't know any of.

Story of my life is that I take SO long to make big decisions like that, and I actually ended up waiting 6 years (YES I know!) before the trip became reality.

But in the summer of 2015 it finally happened, I packed my bags and went to Greece and I had the best two months ever! I was "only" supposed to be away for 30 days, but ended up staying a month longer, and it is one of the best things I have ever done for myself. It's amazing how much you learn about yourself when you're away from all of the safe feelings at home


Therefore it also seemed like the greatest of ideas, that I should go again the next summer, not for bar school, but to work on the schools at different destinations. The plan was set, I would take one year out of the calendar, starting in Greece and then moving on to destinations like Thailand, Barcelona, New York, Sydney, Miami, Paris and St. Martin, staying 1-2 months each place. And that was how the blog was born. That way I could document the trip, so the ones at home could follow me, and so I would have something to look back at.

At that time I had an "internship" as Visual Merhandiser, but I was not happy at all. My supervisor and I did not get along at all and I could feel that I was wasting a lot of time and energy on something that only made me feel sad and frustrated. So I made a decision and quit the internship, since I could feel that the wanderlust was pulling me more and more and as I thought "I can always apply for another internship again, but traveling and exploring the world like that, is something that needs to be done before theres kids and things like that in the picture"


But as you've probably sensed, things didn't go quite as planned with the whole "year abroad". The year before I had no problems being away from everything, with people I didn't know, but this time it was a lot different and I felt very alone, I missed my family, the trip didn't meet my expectations at all and I was actually really sad. And even though it felt like the biggest personal defeat, I made the decision to go back home to Denmark.

I was so incredibly lucky that my old boss had a job ready for me, though it wasn't as Visual, but that was something we were going to work our way towards, so that I would be able to apply for the position again at the end of the year.

That didn't go as planned either. A couple of months ago I got the call saying that I didn't get the spot, which was somewhat of a STOMACH PUNCH, because what now? Besides the feeling of not knowing what to do, I now stood with the second big defeat of the year and didn't know what to do with my life. Of course I still have my job at H&M and the blog, but the big question is what else is going to happen. Should I wait another year and apply again? Is Visual Merchandiser really what I want? Should I try with another education and if so, which?


These have never been questions I've had to deal with before, because since I started my career in H&M 4 years ago, I've been pretty sure that V-M was the road I wanted to travel. But now I'm no longer sure and that's a really strange feeling.

I know very well that I put myself in this situation, by deciding to end my internship in the first place and that I could have just stayed and put up with the situation, but if you never take any chances and follow your dreams, or keep postponing things , then you sit 6 years later, thinking "why didn't I just do it" and you'll definitely not enjoy your life, if you keep wondering "what if?"


I am not a very religious person or anything like that, but I have still always believed that in situations like that, theres a meaning with everything. There's a reason why things didn't go as planned. I've been in those situations a couple of times now, and each time something better has come my way, than the thing I was originally striving, so in the end everything has usually turned out for the better. And that's very lucky for me and is also contributing to me believing that there must be something else that I'm supposed to do. I just have to figure out what that is.


The dream is definitely to travel again and preferably for a long period of time. I have a lot of destinations on my bucket-list and I dream about them daily. And since I don't know what else I want to do right now anyways, then now is the perfect time to outlive my wanderlust, perhaps with better planning this time. I love to travel, experiencing other countries and cultures. But I've also learned enough about myself these past years, to know that I shouldn't go alone. And I don't want to. I would much rather go away with someone whom I can share the experiences with. Because even though a lot of things can be documented on the blog, so those at home can keep up, it's not the same as traveling the world with a partner in crime. If it's gonna be a sister, friend or love, only time can tell.

You can also follow me on;

Facebook: HERE

Instagram: HERE

Bloglovin: HERE

Nouw: HERE

Likes

Comments

Posted i: Eating Out


Puha jeg er godt træt nu! Efter så lang en arbejdsdag som jeg har haft i dag, så er det ikke altid at jeg lige orker selv at skulle lave mad! Så på vejen hjem tog jeg lige et smut forbi Behov Pizza, der ligger i Nord Vest. Er der nogle af jer der har været der?

De laver virkelig nogle af de bedste pizzaer jeg længe har smagt og så har de sådan et "byg selv" koncept, hvor man selv vælger alt fra bund og "sovs" til toppings og grønt, og de har rigtig mange valgmuligheder også en glutenfri, som faktisk er virkelig lækker!

De har næsten lige udvidet deres restaurant fordi de blev super populære vildt hurtigt, så hvis man er i nærheden af Nørrebro, så er den bestemt et besøg værd! Deres restaurant er super hyggelig og stemningsfuld og normalt ville jeg bliver dér og spise, men lige i dag bliver pizzaen dog nydt på sofaen mens jeg lader op til endnu en lang vagt i morgen!

Jeg håber i alle sammen har en skøn weekend!


You can also follow me on;

Facebook: HERE

Instagram: HERE

Bloglovin: HERE

Nouw: HERE

Likes

Comments

Posted i: Food Recipes

God morgen alle sammen og glædelig fredag!

Jeg tænkte at jeg i dag ville dele “opskriften” på den smoothie jeg laver hver morgen.

Jeg vil ikke kalde det en opskrift som sådan da den egentlig er meget simpel. Den består af en banan og en håndfuld bær (som regel hindbær eller blåbær), blandet med risdrik fra Naturli (jeg bruger enten den blå, grønne eller gule). Det er den simple udgave, som er den jeg startede med at blande.

Nu har jeg så udvidet ingredienslisten så jeg også bruger en spiseskefuld Lecithin Granulat, en spiseskefuld Oil of Life, et scoop af mit protein pulver og så en spiseskefuld af FiberHusk frøskaller.

Lecithin Granulat indeholder fosfolipider, som er vigtige byggesten i cellemembraner og muliggør optagelsen af fedtsyrer. Det indeholder også Cholin, som bidrager til at vedligeholde en normal leverfunktion

Livets olie eller Oil of Life, er en blanding af koldpresset hørfrø- og kæmpenatlysolie. Det er et kosttilskud, der indeholder den optimale sammensætning de vigtige Omega 3-6-9 fedtsyrer og GLA (gammalinolensyre), som skaber den optimale sammensætning af de fedtsyrer kroppen har brug for. Netop omega fedtsyrerne har gode egenskaber i forhold til hud, øjne og indre funktioner.

FiberHusk er en god måde at få ekstra fibre i kosten, hvilket hjælper på fordøjelsen, idet loppefrøskallerne indeholder hele 85% fibre


Hvis man læser anbefalingerne fra de forskellige produkter, så kræver nogle af dem faktisk 2-3 spiseskeer anbefalet daglig dosis, grunden til at jeg kun bruger en spiseske af hver er for det første at jeg heller ikke vil "over-do" it - og så smager smoothien heller ikke godt hvis man hælder for meget af disse ting i, da det i såfald overskygger smagen af banan og hindbær.


Jeg håber i nyder weekenden ekstra meget for mig også, mens jeg løber rundt på arbejdet!

You can also follow me on;

Facebook: HERE

Instagram: HERE

Bloglovin: HERE

Nouw: HERE

Likes

Comments

Posted i: How To


For hvem gider egentlig lige det!? Leve af havregrød altså?

Jeg har i skrivende stund 4 ting som jeg vil beskrive som "luksus items" om som er ting jeg har smidt en del penge for. Jeg har mit Gucci bælte, min Karl Lagerfeld taske, min lyserøde sofa og så har jeg mit Hay spisebord. Alle fire er nogle der har kostet en del mere end det man sædvanligvis giver for sådanne ting, og mine veninder synes vidst også at jeg er lidt tosset, men vi har vel alle sammen vores særheder ikke? Haha!

Anyways, eftersom at jeg jo overhovedet ikke er rig, og dermed ikke "bare" går ud og smider om mig med penge, så tænkte jeg at jeg i dag ville dele mine bedste tips til hvordan det så er at jeg alligevel finder luft i budgettet til at forkæle mig selv lidt, so here goes;Step away from that Starbucks sister!

Eller 7/11 eller ... ja eller hvad end det er der sluger alle pengene uden at du lægger mærke til det!

"Men jeg er karrierekvinde, jeg har totalt råd til det her" og ja, ja det har du, men en hurtig hovedregning over hvor mange penge der egentlig ryger om dagen på småting såsom f.eks købekaffe, og så et lille kig på den der flotte Dior taske som du på en måde virkelig virkelig gerne ville eje og så har du svaret på hvad der er vigtigst.

Hvad vil du helst bruge 9.500kr på? En ny Gucci taske som du har glæde af i mange år eller 243 kopper kaffe fra Baresso, som giver et kvikt fix?


Forskellige kontoer til forskellige budgetter

Jeg tror at jeg har sådan omkring 4-5 under-kontoer tilknyttet til min netbank. Jeps, det lyder af meget (og det er det også), men jeg kan godt lide at have pengene stående på forskellige kontoer frem for på én, så jeg ikke mister overblikket over hvad de forskellige penge på bruges på. For eksempel; jeg har min lønkonto - den min løn går ind på (sjov nok) og den som jeg betaler alle mine regninger fra. Når pengene for regninger er trukket, så tager jeg resten af pengene og flytter dem over på mine forskellige kontoer; min opsparing, min "uforudsete udgifter" (som fx hvis køleskabet dør eller jeg skal til tandlægen), min "hverdags udgifter" (cafebesøg, mad, husholdning etc) min rejsekonto og så har jeg min Gucci konto, som jeg ynder at kalde den, haha! Og ja, jeg har faktisk en konto udelukkende til det formål. For det er ikke alle der har råd til bare at gå ud og købe sådan noget som en Gucci taske, så hver måned smider jeg et lille beløb over på min "luksus" konto og når der engang står nok penge på den, så kan jeg vælge det luksus-item som jeg gerne vil købe. Lige nu, som i nok kan gætte, så sparer kontoen op til en Gucci taske.


Brug en lille smule ekstra tid når du shopper og lav en research før du køber!

Nogle gange så MÅ man bare eje den bluse/taske/sko, eller hvad det nu er man har forelsket sig i. MEN, køber du bare tingen det første sted du ser den? Nej! Som regel har de forskellige onlineshops de samme ting på deres hjemmesider, men til forskellige priser. Jeg lyder lidt som en reklame for Trivago lige nu gør jeg ikke? "Det samme hotel, men til vidt forskellige priser" haha! Men faktisk, så kan man altså spare ret mange penge, ved lige at google den ting du gerne vil have inden du køber den.

Vil du virkelig gerne have det par Adidas Gazelle? Selvfølgelig vil du det! Men vil du gerne bruge 1000kr på dem på Asos, hvis Zalando har dem til 600kr? Hvis svaret er ja, jamen så vær sød at købe dem til 600kr alligevel og så kan du altid smide de resterende 400 over på min Gucci konto, siden du så nok har for mange penge du ikke har brug for, haha!


Gen-overvej de ting du allerede har

Tag et godt langt kig på de ting der allerede hænger i skabet. Er der noget derinde som ikke har været brugt længe? Måske har det faktisk hængt der i et år? Ja, det tænkte jeg nok, for sådan ser mit skab også ud. Hvis du ikke har brugt det i en evighed, men har det hængende "just in case", så prøv at overveje det her; vil du hellere have et skab fuldt af "måske'er!" der samler støv, eller vil du måske prøve at sælge det og gemme de penge på din egen "Gucci konto"? Jeg har prøvet den her gen-overvejelses teknik med det meste af mit tøj, og overraskende meget af det havde jeg intet problem med at smide i en "I'll sacrifice this for Gucci" bunke. Som jeg bl.a. har skrevet om her, så vil jeg meget hellere have få items af god kvalitet, som jeg bruger ofte, end en masse forskellige billige ting, som jeg stort set aldrig bruger


Jeg håber at tipsene kan bruges, hvis du ligesom jeg selv, ikke ligefrem prutter penge ud, men alligevel går og drømmer lidt om nogle dyrere ting!
Re-Evaluate the things you already have

Take a good long look at the items already hanging in your closet. Is there something in there that you haven't used in a while? Perhaps it's been hanging dry for a year? Yea, I thought so. If you haven't used it for a long time, but you keep it hanging "just in case" try and put it like this: would you rather have this hanging, collecting dust for another year, or should you try and sell it and deposit that money into your "Gucci account"? I did this reevaluating mindset with my clothes and a lot of it came in the "I'll sacrifice this for Gucci"-pile.


Step away from that Starbucks sister!

Or 7/11 or … or whatever it is that swallows up all of your savings without you realizing

“But I’m a working girl, I can totally afford this” and well yes you can, but do a quick calculation on how much money this place takes from you every month and then take a look at that pretty Dior bag that you kind of would really love to have hanging over your shoulder.

What would you rater spend xxxx€ on and walk around flaunting? That “do die for” coffee mug or Dior?


Create different accounts for different budgets

I think that I have just about 4-5 accounts in my bank. Yep, it sounds like a lot (and it is), but I like having different accounts for different purposes. For instance; I have my payment account - the one that my paycheck goes into and all my bills are payed from. Once the money for bills is withdrawn, I take the rest of the money and move them to different accounts; my savings, my "unexpected expenses" (like if my fridge dies or I have to see the dentist), my 'everyday expenses account" (like café visits, grocery, small shopping and things like that) and then I have my Gucci account, as I like to call it, haha. And yes, I actually have an account for that purpose only. Because not everyone can afford to just go out and buy something like a Gucci bag for instance, so every month I set aside a small amount to my Luxury account and when it has enough money, I can pick out the luxury item that I want to buy. Right now, as you can probably guess, the account is saving up money for a Gucci bag.


Take that little extra time, and do a research before you buy!

I am all in for the fact that sometimes you REALLY want that shirt/bag/shoe or whatsoever. BUT, do you have to buy it at the first place you spot it? No! Usually different online shops have the same merchandise, at different prices, so actually, spending 5 minutes of your time, can easily save you a lot of money.

Do you really want those adidas gazelles? Of course you do! To you want to spend a 1000kr on them when another webshop have them in stock for only 600? If the answer is yes, well then, please buy the 600krs anyways and then just deposit the remaining 400 to me since you obviously have to many cash you don't need!


You can also follow me on;

Facebook: HERE

Instagram: HERE

Bloglovin: HERE

Nouw: HERE

Likes

Comments

Posted i: Interior Inspiration

mørkt metal...

... eller lyst træ?


Jeg er splittet! Lige pt er min lejlighed indrettet i stil med øverste moodboard. Jeg har de to metal reoler fra ikea og jeg er rigtig glad for dem, de er så stilfulde, men jeg synes også bare at min lejlighed bliver meget mørk. Mit sofabord er sort, mit spisebord er også sort og trægulvet er mørkt og det trækker bare en del lys ud af lejligheden, men jeg er jo ret vild med stilen så jeg er splittet.

Her på det sidste har jeg virkelig kastet min kærlighed på de lyse træ skabe (også fra ikea) flere elementer i naturfarver og jeg overvejer rigtig meget at lave en total stue makeover for at få noget mere lys ind.

Som i sikkert kan se så er der i hvert fald én ting der går igen, og det er marmor bordet!

Jeg har virkelig forelsket mig i det runde marmor sofabord fra Ox Denmarq, men den slags penge har jeg ikke lige nu, øv!Jeg er godt klar over, at man som på ovenstående billeder sangens kan kombinere de to trends og det ser virkelig flot ud - men dét er ikke noget jeg har plads til i min lejlighed lige nu, så jeg må i tænkeboks og bestemme mig for om det skal være lyst eller mørkt haha!

Hvad tænker i?


You can also follow me on;

Facebook: HERE

Instagram: HERE

Bloglovin: HERE

Nouw: HERE

Likes

Comments

Posted i: Blogging

| English translation below |

For små to ugers tid siden udgav jeg indlægget 15 tips der kan hjælpe dig og din blog og det fik jævnt mange hits, så nu er vi tilbage med Part 2 og hermed 5 nye råd, der kan hjælpe dig som ny (eller gammel) blogger på vej, so here goes:


Hold øje med dine statistikker uden at blive besat

Har du tilmeldt din blog til google analytics? Ellers kan det være en rigtig god ide at få det gjort. Det første halve år jeg havde bloggen her, havde jeg ikke tilmeldt mig, og derfor havde jeg heller ingen ide om hvordan det egentlig gik for bloggen. Man kan selvfølgelig ane det ud fra likes og kommentarer, men rent faktisk så vil størstedelen af dem der følger med på din blog, nok aldrig komme til at kommentere. Hvis du, ligesom jeg, blogger her på nouw, så har de netop opgraderet deres statistikker, så man nemt kan danne sig et overblik over hvor mange sidevisninger man har, hvor ens følgere kommer fra, om de er nye eller tilbagevendende og hvilke indlæg der får flest besøgene, men hvis man gerne vil nørde lidt med det og gå mere i dybden, så er google analytics vejen frem. Det giver et meget godt overblik over hvem det egentlig er der læser med, og på den måde er det nemmere at skrive målrettet til dit publikum.

Husk backups

Og her mener jeg både at de indlæg du allerede har udgivet, men også af alt det materiale du har liggende på computeren der endnu ikke er udgivet. Jeg har et utal af billeder og påbegyndte tekster liggende på en ekstern harddisk og jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre hvis det hele forsvandt. Vi kan sikkert alle sammen huske det fra skolen, man var lige blevet færdig med denne her kæmpe opgave og så skete der et eller andet da man skulle printe, og vupti, så var det hele væk. Tænk engang hvis det "vupti" betød at hele din blog forsvandt og du skulle starte forfra?

Resize dine billeder så det ikke tager en evighed at loade din blog

Jeg ved ikke med jer, men oftest når jeg sidder ved computeren og læser op på mine blogs, så har jeg ikke kun én fane åben. Vi snakker nok som regel mindst 5-6 stykker og hvis jeg samtidig er et smut forbi pinterest, ja så kommer vi nemt op på en 15-20 faner der er åbne, samtidig. Det kræver en del af min lille macbook og derfor er det også vigtigt at de blogs/hjemmesider jeg besøger, ikke kræver mere end højest nødvendigt når de skal loade. Ingen gider sidde i flere minutter og vente på at et blogindlæg loader fordi billederne er så tunge at danse med for maskinen. Den slags var forbeholdt 2001 da man gladeligt ventede i 10 minutter på at Sims spilet overhovedet startede.

Hvis din blog er lang tid om at loade så kig på om du kan gøre noget ved størrelsen på billederne inden du lægger dem op, se om du måske har for mange indlæg liggende på startsiden, der gør at det tager lang tid at loade, eller måske har du implementeret for mange "bevægende" elementer, som er for tunge at have på én gang. Sandheden er, at ingen gider vente en evighed på et blogindlæg, så hvis det tager for lang tid, bliver fanen bare lukket igen, og så er der ingen der får læst det fantastiske indhold som du sikkert har lagt en masse tid og energi i.

Gør det nemt for folk at smide en kommentar

Vi bloggere lever for læsernes søde kommentarer. Der findes ikke noget bedre end når en person du ikke kender, har taget sig tiden til at komme med noget respons på et indlæg man har brugt tid på. Så sørg for at gøre det nemt for dine læsere og gør din kommentar sektion er synlig og nem at bruge. Hvis man skal igennem 3 captcha tests, 4 sikkerhedsspørgsmål, udfylde sin email 5 gange og så først herefter kan skrive sin kommentar, kan du bide spids på at folk er trætte af at skrive længe inden de når til selve kommentaren. Visse af ovenstående ting er nødvendige af sikkerheds årsager og for at sikre at det faktisk er rigtige mennesker og ikke robotter der kommenterer på din blog, meeen der er også grænser for galskaben.

Sørg for at din side er mobilvenlig

Lets face it - vi lever i en tid hvor folk bruger det meste af deres dag med en mobiltelefon i hånden og det er faktisk de færreste der sætter sig med computeren når de skal læse artikler/blogs. Derfor er chancen for at det også er mobilen de bruger til at catche up på dine nyeste blogindlæg ret stor. Så sørg for at din blog er mobil venlig. Man kan teste det lige her, hvis man er i tvivl. Det gør det meget nemmere for læserne hvis de ikke absolut skal have fat i en computer hver gang de klikker ind på din blog


About two weeks ago I published a post called 15 tips that will help you and your blog and that got a lot of hits, so now here we are, ready with part 2 and 5 more tips that you as a new (or old) blogger can use;

Keep an eye on your statistics, but don't obsess about it

Did you sign your blog up for google analytics? If not, it's a pretty good idea to do so! The first six months I had this blog, I didn't use GA, and so, I had no idea about how the blog was actually doing. You can of course see some kind of over-all picture, based on your likes and comments, but it's a fact, that more than most of the people who read your blog, will never leave a comment. If you, like me, are blogging here at nouw, you can use their recently upgraded statistics to see how many post views you have, where your followers are from, if they're new or returning and which posts gets the most views, but if you want to dig a little deeper into your statistics, then google analytics is the way to go

Remember backups!

And here I'm not just talking about content that you plan on posting, but also the things that you've already posted. I have a number of pictures and texts on my harddrive, just waiting to turn into new content, and I honestly don't know what I would do it it all disappeared. I bet we can all remember those time in school, when you just finished a big paper, and all you needed to do was print, and then bam, something happened and everything was gone. Imagine if that "bam" meant that your whole blog went missing.

Re-size your pictures so your blog doesn't take forever to load

I don't know about you (🎵 but I'm feeling 22) (sorry, I've been listening to way too much Taylor lately (as if that's possible!), anyways, usually when I'm sitting at my computer, I don't just have one tap open, we're probably talking like 4 or 5 and if I'm also browsing pinterest, well then we're probably talking 15-20 taps that's open at the same time. And that demands a whole lot of my tiny little macbook, so thats why the blogs and pages that I visit , shouldn't take up more speed than necessary. No one want to sit for minutes, and wait for that damn blog page to load. They'll move on quick and never see that amazing content that you spend a lot of time on.

If your blog takes too long to load, take a look at your pictures and see if you can re-size them before you upload them to your blog. Also take a look at your front page, maybe you have too many full posts at your homepage? Or maybe you've implemented too many moving objects that makes the load time too long? Truth is, no-one is gonna wait for slow load time. Ain't nobody got time for that! Okay, I'll stop now!

Make it easy for people to comment

We bloggers LIVE for the nice comments from our awesome readers! There is nothing better, than when a person that you don't even know, has taken the time to make a respons to a post you've been spending a lot of time writing. So make sure that it's easy for your readers, and make your comment section visible and easy to use. If you have to go through 3 captcha tests, 4 security questions and fill out the email section 5 times and then get to the part where you can write your comment, chances are that people by then are way tired of writing. Some of the above are necessary for security reasons and to make sure that the comments actually come from real people and not just cyber bots, but there has to be a limit to the madness.

Make sure that your blog is mobile friendly

Lets face it - we live in a time where people spend most of their day with a phone in their hand, and it is actually very few who sit down with their laptop when they have to read articles/blogs. Therefore, chances are, that it's their cellphone they're using when catching up on your newest blogpost. So make sure that your blog is mobile friendly. You can test it right here if you're in doubt. It makes it a lot easier for your readers if they don't neccesarily HAVE to get their laptop every time they're reading your blog.

You can also follow me on;

Facebook: HERE

Instagram: HERE

Bloglovin: HERE

Nouw: HERE

Likes

Comments

Posted i: Interior Inspiration, Online Shopping

Jeg er en sucker for plakater / billeder til væggene og jeg havde meget svært ved at begrænse mig da jeg først flyttede ind i lejligheden sidste år. Jeg havde (har) det samme problem når det kommer til planter. Der er bare så mange "punkter" rundt omkring i lejligheden hvor man tænker; der ville det se godt ud med et billede / en plante. Men min søster har flere gange refereret til min lejlighed som Randers Regnskov (hun synes vidst selv at den joke var rimelig sjov) og jeg vil nødig se at hun også begynder at henvise til den som et galleri. Randers galleri i København? Regnskovs galleriet måske? Ej!

Anyways, jeg har alle disse posters bookmarket på min computer, jeg synes de er SÅ fine! Og selvom det nok er lidt for meget at have dem alle sammen hængende, så kan man jo altid skifte lidt ud undervejs!

Alle posters er fundet på Desenio, hvor de faktisk lige nu har 25% rabat på alle deres sort/hvid plakater eller alle plakater med tekst - bare et lille tip, hvis i ligesom jeg, ikke kan få nok af posters!


You can also follow me on;

Facebook: HERE

Instagram: HERE

Bloglovin: HERE

Nouw: HERE

Likes

Comments