https://nouwcdn.com/v202/u/32/1277032/649/202103061914138441.jpg
https://nouwcdn.com/v108/u/32/1277032/647/202103061913145609.jpg
https://nouwcdn.com/v205/u/32/1277032/325/202104071134060571.jpg

Min morgen hudpleje rutine


Indlægget indeholder sponsorerede produkter


Mine første hudpleje produkter, fra dengang man startede som 13 årig, var fra et mærke jeg ikke kan huske navnet på i dag, men jeg kan tydeligt huske alle reklamerne for dem og hvor spændende det var at man nu var blevet "voksen" nok til at skulle rense hud ligesom alle de store piger i reklamerne. Oh well.

Dengang gik man (jeg) nok ikke lige så meget op i at undersøge hvilke produkter der egentlig passede til ens (min) hud, så der blev bare købt hvad end der nu blev reklameret for i "Vi Unge" og de første produkter jeg gik i gang med de var virkelig barske, fyldt med parfume og alt muligt andet og de var hårde for huden og passede med garanti overhovedet ikke til min hudtype! Kan det passe at det var Clerasil man brugte? Jeg kan virkelig ikke huske det, men jeg er ret sikker på at de var brandet til besværlig teenagehud og eftersom at jeg jo var nyudklækket teenager, så tænkte jeg ikke videre over at min hud faktisk overhovedet ikke var besværlig på daværende tidspunkt, så jeg havde slet ikke behøvet sådan nogle skrappe produkter!

Og så var der priserne! Det skulle helst være så billigt som muligt, for ellers blev det hurtigt en dyr omgang! Og sådan havde jeg det faktisk rigtig længe, også et godt stykke efter min teenage tid var forbi. Jeg kan huske at jeg indtil for nogle år siden tænkte at dét var i hvert fald ikke noget jeg gad smide en masse penge efter, så det skulle bare være så billigt som muligt og tit og ofte så fjernede jeg slet ikke min makeup inden jeg skulle i seng, det røg bare af dagen efter med en vådserviet. Nu sidder jeg her og bliver helt pinlig ved tanken haha!


TIP: JEG BRUGER ALTID BONUSWAY (REKLAMELINK)

NÅR JEG SHOPPER ONLINE. PÅ DEN MÅDE FÅR

JEG FAKTISK PENGE TILBAGE NÅR JEG SHOPPER!


Som nævnt så gik jeg faktisk rimelig smertefrit igennem mine teenageår når det kommer til min hud. Jeg har aldrig lidt af decideret akne eller andre problemer, som man ser så mange unge får det, så i mine teenageår var jeg ret heldig. Så kom jeg i tyverne og så var det lidt som om at min hud den tog revanche! Pludselig skulle der ingenting til før den slog ud og jeg har døjet rigtig meget med bumser, hudorme og urenheder, specielt på hagen og omkring munden.

Jeg har virkelig prøvet mange skrappe produkter igennem årene for at komme det livs, nogle har virket bedre end andre og nogle har måske endda endt med at gøre det hele meget værre.

Jeg har med tiden fundet ud af at milde rense produkter og en fast rutine virker bedst for mig og lige nu er mine største problemer at jeg har lidt tydelige porer på næsen og min hud ser lidt ujævn ud, hvilket selvfølgelig er irriterende men til at leve med, og så får jeg det man kalder "hormonel akne" hvilket vil sige at omkring den tid på måneden, så slår jeg ud på hagen - hvilket man ikke som sådan kan løse med hudpleje produkter.

Jeg har meget mere fokus på at huske at fjerne min makeup inden sengetid og på at bruge de rigtige produkter, som passer til min hud og på at holde mig til en fast rutine. Jeg bruger generelt meget mere energi (og penge) på min hudpleje rutine end jeg gør på f.eks min makeup. Jeg vil hellere koncentrere mig om at holde en pæn og sund hud, så jeg har en god base der måske så ikke har brug for lige så mange makeup produkter. Jeg drømmer lidt om at nå dertil hvor jeg ikke selv mener at foundation er nødvendig - for hvis der er noget jeg er dårlig til at lægge, så er det foundation!

Min morgen hudpleje rutine har det sidste 2-2,5 år bestået af de samme 7-8 trin. Jeg er rigtig glad for at prøve nye ting, så jeg har en hel del forskellige produkter stående herhjemme. Nogle af dem er fast inventar i min rutine, andre dem veksler jeg lidt imellem - jeg tænkte at jeg her ville fortælle lidt om dem som jeg bruger mest lige nu.


01 | Øjenmakeup Fjerner

Gentle Eye Makeup Remover fra Avéne (sponsoreret af Luxplus)

Denne her har været fast i både min morgen og aften rutine virkelig længe. Jeg købte mine første Avéne produkter i april 2018, da jeg var i London med min søster og jeg har hængt ved mærket lige siden!

Jeg har tidligere haft rigtig svært ved at finde en øjenmakeup fjerner, som ikke svider i øjenene og gør dem røde og hævede. Jeg har åbenbart meget sarte øjne og så er denne her super god! Den fjerner min mascara virkelig effektivt og den hverken svider eller hæver mine øjne! Jeg har brugt den fast hver dag i 3 år nu og jeg tror virkelig ikke at jeg nogensinde kommer til at skifte den ud!

Om morgenen bruger jeg den hvis der skulle sidde nogle rester fra gårsdagens makeup og for at sikre mig at mine vipper er helt rene, så de er klar til mascara.

02 | Rens

Thermale Gentle Milk Cleanser fra Avéne (sponsoreret af Luxplus)

Hvis man, ligesom jeg, har en tendens til tør hud er denne her virkelig god, da den renser huden skånsomt, men stadig effektivt.

Samtidig med at produktet renser huden tilfører det også huden fugt og pleje og har en beroligende effekt på huden. Cleanseren bruges ved at massere produktet ind i huden med fingerspidserne og derefter fjernes med en vatrondel eller vaskeklud.

03 | Face Mist

Eight Hour Miracle Hydrating Mist fra Elizabeth Arden

Efter rens plejer jeg at fugte huden med en god face mist. Lige nu er det denne her fra Elizabeth Arden som jeg er størst fan af! Den opfrisker og fugter og så indeholder den en masse antioxidanter og vitaminer. Samtidig virker den beroligende på huden. Den kan både bruges under og over makeup, så jeg har den ofte også med i tasken så jeg har den, hvis min hud trænger til et boost i løbet af dagen!

04 | Hyaluronsyre

Hyaluronic Acid 2% + B5 fra The Ordinary

Som så mange andre har jeg endelig givet efter og investeret i nogle af de meget omtalte produkter fra The Ordinary. Hvis ellers man kan kalde 51kr for en investering. Det her er et af de nyeste produkter i min hudpleje rutine, så jeg kan ikke sige så meget om effekten endnu, men jeg har længe gerne ville prøve Hyaluronsyre da det skulle være rigtig godt for tør hud og super fugtgivende.


05 | Serum

Vitamin C 10% serum fra Paese eller Truth Banana Bright Vitamin C serum fra Ole Henriksen

Jeg er ret vild med begge de her to så jeg skifter lidt imellem dem om morgenen! Serummet fra Paese er har en meget olie agtig konsistens, som jeg lige skulle vænne mig til i starten, hvor serummet fra Ole Henriksen mere har konsistens som en tyndere creme. De indeholder begge to Vitamin C, der lysner huden og giver mere udstråling.

06 | Øjencreme

Caffeine Solution 5% EGCG fra The Ordinary

Det her er endnu et nyt produkt i rutinen, men jeg er allerede helt vild med det! Jeg har endnu ikke prøvet en øjencreme der med det samme kunne de-puffe mine morgenhævede øjne som denne her kan det og jeg glæder mig til at se de langsigtede effekter!

07 | Dagcreme

Slow Age dagcreme fra Vichy

Slow Age dagcreme fra Vichy er specielt god til tør hud og hjælper på alderstegn under udvikling! Jeg har brugt denne her dagligt i præcist et år nu og jeg er rigtig glad for den

08 | SPF

Sun Light Fluid fra NUXE (sponsoreret af Luxplus) eller La-Roche Posay Anthelios Anti-Imperfections SPF50+

Hvis jeg bare skal over og være på arbejde hele dagen, så springer jeg som regel dette step over, da min dagcreme allerede indeholder SPF30, men hvis jeg har fri og ved at jeg skal ud og gå eller løbe og opholde mig meget i direkte sol, så er det her et step der ikke bliver skippet!

Jeg har indtil videre brugt solcremen fra Nuxe og jeg synes den er rigtig fin, men eftersom at jeg har haft en del problemer med urenheder på det sidste er jeg nu skiftet til La-Roche Posay, da den skulle være rigtig god til "acne-prone" hud.Det var så det venner! Nogle vil måske nok mene at det er ret mange produkter og jævnt mange steps at skulle igennem og det er det helt bestemt også, men som sagt så prøver jeg virkelig at gøre mit bedste for at forkæle min hud, så den holder sig pæn i forhåbentlig mange år endnu! Og det er jo meget forskelligt fra person til person hvilke og hvor mange produkter man egentlig har brug for. Jeg har veninder der bruger endnu flere produkter end det jeg har vist her og så har jeg veninder der bruger meget færre. Min mor bruger slet ikke andet end vand og det fungerer fint for hende, sådan er vi jo alle sammen så forskellige!

Jeg har her vist frem hvad jeg bruger lige nu, jeg forsøger generelt at holde mig til de mildere produkter, da min hud har en tendens til at være tør og sensitiv, så hvis du har samme problem kan det være der er noget inspiration at hente!


  • Beauty

Synes godt om

Kommentarer

35% rabat hos Poster Store

REKLAME Indlægget er udgivet i samarbejde med Poster Store


Mit yndlingsrum i huset er helt klart mit soveværelse. I har efterhånden set det en del gange, men nu har det igen fået en lille makeover. Jeg har nemlig endnu engang været så heldig at jeg har fået lov til at vælge nogle nye flotte plakater fra Poster Store og det sætter altså bare prikken over i'et på indretningen at der kommer noget fint op og hænge på væggene og det kan virkelig ændre udtrykket i et rum - bare se på de to forskellige indretninger jeg har taget billeder af i mit soveværelse - en anden farve sengetøj og nogle andre posters og så har det helt anderledes udtryk end det havde før!

Jeg elsker at give mit hjem mere personlighed ved hjælp af indretningen og små detaljer og inde på Poster Stores hjemmeside er der virkelig muligheder for enhver stil uanset om man søger nogle diskrete og flotte posters eller om man vil kaste sig ud i den helt store billedevæg.


Massere af inspiration

En anden ting jeg rigtig godt kan lide ved Posterstore er at de har en hel masse inspirerende billeder inde på deres hjemmeside. Så hvis man sidder og har svært ved at vælge hvad der passer sammen, eller hvordan man kan kombinere forskellige størrelser af plakater og rammer med hinanden, så er der masser af hjælp at hente inden under deres "inspirations" kategori. Jeg brugte i hvert fald lang tid derinde og det hjælper virkelig meget at de både har billeder af forskellige stuer og soveværelser så man kan hente inspiration der, men også at de viser eksempler på hvilke posters der passer med hinanden, hvis man nu har forelsket sig i én poster, men har svært ved at finde ud af hvad der ville passe sammen med den og hvilke farver der er gode at kombinere.


Nye farver i stuen

Stuen har også fået sin egen mini-makeover. Eftersom den store grå sofa og marmor bordet er ret dominerende har det været lidt svært for mig at finde indretningsdetaljer der passer og som ikke bare er sort/hvide. Jeg synes jeg har ramt ret godt plet med "Abstract Art" posterne der har en super fin beige/grå farve og passer rigtig godt ind med resten af stuens indretning!

Poster Stores plakater er trykt på bæredygtigt fremstillet papir og rammerne har akrylglas, som giver den samme flotte reflektion som almindeligt glas, men de er meget lettere så de er meget bedre hvis man ligesom jeg er lejer og bruger klæbesøm i stedet for rigtige søm og så er de ikke lige så skrøbelige som rigtig glas, så man skal ikke være helt lige så bekymret hvis man fx. skal flytte eller hvis man har børn, der kan komme til at hive en ramme ned fra væggen, eller hvis man ligesom jeg, åbenbart har en tendens til at gå lidt for tæt på væggene og selv være ved at vælte ting på gulvet haha!


Lækker rabatkode til jer!

Og nu til noget endnu bedre! For hvis i sidder derude og tænker at i da også godt kunne bruge noget nyt lækkert til væggene derhjemme, så kan i med koden "schjerning35" lige nu få 35% rabat på plakater (undtagen selection) Koden gælder fra den 30./3. og helt frem til den 30./4. så der er masser af tid til at beslutte sig. Hver tirsdag får de nye plakater hjem, så der er endnu mere at vælge imellem og tilmelder man sig deres nyhedsbrev får man en mail med det samme når de lander på hjemmesiden!


  • My Home

Synes godt om

Kommentarer