https://nouwcdn.com/v205/u/32/1277032/956/202002021529272167.jpg
https://nouwcdn.com/v101/u/32/1277032/632/202002021630264730.jpg
https://nouwcdn.com/v206/u/32/1277032/133/202005081838564171.jpg

Uundværlige Apps For Bloggere

Hvis der er noget jeg virkelig er vild med, så er det apps der gør mit (blogger) liv nemmere, haha! Specielt når man ved siden af bloggen og instagram, forsøger at balancere et fuldtidsjob, venner, familie, træning og sig selv.

I dag tænkte jeg at jeg ville dele nogle af de apps jeg bruger mest på min telefon når det kommer til SoMe og billede redigering (ud over de gængse som insta, facebook og tik tok, som jeg tænker at de fleste af jer nok har styr på haha!)

So here goes:


UNFOLD

Det kan godt være at nogle af jer allerede er bekendt med appen Unfold da rigtig mange instagrammere er storforbrugere af den!

Den er super god til at peppe instagram stories lidt op. Den kan bla. bruges til at indsætte mere end et billede, lave andre skrifter end hvad instrgram kan tilbyde og generelt gøre layoutet på ens stories lidt federe end de normale. Jeg har lavet nogle "pre-layouts" som ligger klar inde i min app - på den måde skal jeg bare tilføje billeder og tekst og så har jeg på den måde sørget for at mine stories altid har tekst, farver og layouts i samme stil og dermed har en rød tråd, så man kan se at de kommer fra mig


LIGHTROOM

Jeg gætter også på at de fleste er bekendte med lightroom. Det er sådan jeg redigerer alle mine billeder. Jeg er begyndt at forsøge mig lidt med filtre og presets, men jeg må sku nok indrømme at det ikke helt er min stærke side endnu. Jeg kunne vidt godt tænke mig at mine billeder altid havde den samme stil og gerne i et sådan lidt "cremet" look, men jeg har bare ikke fundet det rigtige preset til det endnu, jeg synes hurtigt det kommer til at se unaturligt og for meget ud og det er virkelig svært at finde en balance synes jeg! Jeg bruger nok mest programmet på computeren, men iPad versionen er også helt fin og det er nok det program jeg bruger mest når det kommer til mine billeder!


PLANOLY

Planoly er perfekt til planlægning af instagram feed, hvis man gerne vil se hvordan ens billeder passer sammen inden man uploader dem! Det er super nemt at bruge, og der findes både en gratis version (hvor der er begrænsinger på hvor mange billeder man kan loade om måneden) og så betalingsversionen hvor alle funktioner er frit tilgængelige! Jeg bruger den rigtig meget til planlægning af mit feed (nerdy, I know!) men nogle gange er det bare meget fint at se på forhånd hvordan tingene kommer til at se ud - og så kan man rykke rundt på billederne som man lyster, så man får et fuldt overblik, inden man poster!


Business Suite

Denne her app er guld værd og er nok noget af det mest geniale til administration af facebook side og instagram! En ting jeg altid har manglet fra instagrams side er et overblik over mine kommentarer og ubesvarede beskeder! Jeg elsker jo at læse jeres kommentarer - og jeg vil også super gerne gøre mit bedste for at få svaret på dem alle sammen, så i ved at jeg værdsætter jer: Men på instagram er det bare ikke muligt at markere en kommentar som "ubesvaret" og så er det svært at holde styr på hvem man har svaret og hvem man har overset, men den her app holder styr på det for mig, så jeg aldrig misser en kommentar! Så ligger de alle sammen dér og venter - og når man har været inde og svare kan man markere kommentaren som "færdiggjort" og så holder appen styr på det!


Lens Buddy

Der er gået alt for lang tid før jeg selv opdagede denne her app, for den er virkelig en game changer! Hvis ikke man lige har en instagram husband eller en anden der kan tage billeder for en, er denne her app virkelig et must have! Det den gør er ganske simpelt at tage billederne for en, så man angiver bare hvor mange billeder den skal tage og hvor mange sekunder der skal være imellem hvert billede og så trykker man på start! Den giver en nogle sekunder til at komme hen i position og så slipper man for at stå med en "clicker" eller "udløser", som man så skal tænke over at gemme så den ikke kommer med på billedet, fordi at appen helt selv klarer at tage billederne, det er SÅ smart!


Synes godt om

Kommentarer

Fall Trends

Selvom jeg ikke er kæmpe fan af at dagene bliver kortere og det bliver vådt og mørkt, så er der alligevel én ting ved efteråret som jeg altid har været helt vild med (ud over de smukke orange farver i naturen) og det er: Efterårs Mode!

Jeg elsker alt ved efterårets mode tendenser; farverne, teksturerne, oversized vamsede strik trøjer, trenchcoats, camelcoats, støvler, lag på lag, det faktum at det endnu ikke er så koldt endnu, at man stadigvæk kan sammensætte outfits, der ikke bare består af en kæmpe jakke - med andre ord: jeg elsker virkelig efterårsmode!

Jeg har herunder samlet nogle af de tendenser der allerede er at finde rundt omkring på instagram og diverse onlineshops og jeg kan godt garantere at det bliver farligt for pengepungen, jeg har i hvert fald allerede reserveret min næste månedsløn haha!Alle billeder er fundet på

Pinterest, find dem og endnu

mere efterårs inspiration her

Camel Coat

Shaket

StriK vest

Strik + skjorte

Oversized Blazer

Trenchcoat

Synes godt om

Kommentarer

Efterårs beauty favoritterSå kan vi nok ikke længere løbe fra at sommeren er slut og efteråret så småt er over os. Er jeg den eneste der altid går efteråret i møde med lidt blandede følelser? På den ene side var jeg meget tæt på ikke at kunne holde til at svede og smelte i varmen længere, både udenfor og ovre på arbejdet har der simpelthen været så varmt, at jeg ikke har haft meget andet makeup på, end min mascara og så en tur med øjenbrynsbørsten. Jeg har dårligt kunne holde til at have dagcreme på uden at svede det af i løbet af få minutter og mit hår er blevet fedtet i løbet af ingen tid, så set med dé briller er jeg ret glad for at sommeren snart går på hæld, men jeg er på den anden side heller ikke helt klar til at sige farvel til lange dage med massere af sol fra morgen til aften! Men det betyder også at det er tid til at dele mine efterårs favoritter med jer!

Jeg har valgt at forsøge og dele produkterne op efter brands denne gang, så må vi se hvordan det fungerer haha! Jeg har efterhånden fået fundet mine favorit brands og derfor er mange af mine produkter fra de samme 5-6 mærker.

Hvis du havde spurgt mig for nogle år siden, så ville jeg i hvert fald aldrig give så mange penge for noget som helst og nu er vi nået dertil hvor langt de fleste af de produkter jeg bruger fast, efterhånden ligger i den lidt halvdyre ende, hvilket bestemt ikke er godt for min pengepung, men jeg har valgt at sige at nu når jeg nærmer mig de 30, så er det på tide at investere ordentligt i min hud og sørge for at den holder sig pæn i så mange år som muligt! Desuden, så har jeg jo ikke været ude og købe alle produkterne på én gang, nogle af dem er næsten et år gamle, nogle 6 måneder og nogle helt nye - en anden ting jeg nemlig har fundet ud af når man vælger at bruge mange penge på et produkt er, at man er mere obs på hvor meget man bruger af gangen og på den måde holder de meget længere end mange af de billige produkter jeg tidligere har brugt!

TIP: JEG BRUGER ALTID BONUSWAY (REKLAMELINK)

NÅR JEG SHOPPER ONLINE. PÅ DEN MÅDE FÅR

JEG FAKTISK PENGE TILBAGE NÅR JEG SHOPPER!


OLE HENRIKSEN

Jeg er begyndt at bruge flere og flere Ole Henriksen produkter og jeg er virkelig gået hen og blevet vild med mærket! De to tonere (Balance og Dark Spot) har jeg snakket om før og de har efterhånden været i min rutine i et godt stykke tid. Jeg bruger den grønne om morgenen og den blå om aftenen. "Balancing toner" er rigtig god til at fjerne overskydende talg og trække porerne sammen og fjerner effektivt urenheder og døde hudceller og indeholder bla. salicylsyre, glycolsyre og mælkesyre.

"Dark Spot" Toneren fungerer lidt ligesom en skintonic og indeholder en koncentreret blanding af AHA, der tackler mørke pletter og fine linjer og planteekstrakter der genskaber balance i huden. Den skal bruges om aftenen før serum og natcreme. Ud over de mange egenskaber så dufter den helt vild godt, hvilket altid er et plus i min bog!

Af øjencreme bruger jeg "Banana Bright Eye Creme", som er inspireret af bananpudder, der med det samme lysner og farvekorrigerer øjenområdet og fugter huden i dybden. Jeg begyndte at bruge denne her tilbage omkring foråret og den er bestemt på listen over ting som jeg vil investere i igen når denne her er brugt op!

Det nyeste produkt på min favorit liste er også et af Ole Henriksens nyeste, nemlig Banana Bright Vitamin C Serum. Jeg har kun brugt den i en lille uges tid, så jeg kan ikke sige så meget om resultaterne endnu, men mit førstehåndsindtryk er virkelig godt! Den dufter helt fantastisk og har en dejlig let konsistens og en god "pumpe" der gør at man ikke får for meget produkt ud af gangen! Jeg glæder mig meget til at se resultaterne over længere tid!


SHOP PRODUKTERNE HER

M∙A∙C

Hvis der er et brand jeg længe har svoret til, så er det MAC - jeg har faktisk på ingen måde styr på hvor mange år det er siden jeg købte mit første MAC produkt, men jeg kan huske at det var en foundation og at jeg var meget fornærmet over at de mente jeg var en "NC15" for det var i den lyse ende og jeg skulle ikke kaldes bleg haha!

Nu består mine favoritter bla. af deres Pro Longwear Concealer, stadig i NC15, haha, den dækker helt fint uden at være for meget og så er den nem at bruge!

Et andet produkt jeg er rigtig glad for er deres Prep+Prime Transparent Finishing Powder, den sætter makeuppen super flot og så sørger den for at huden ikke skinner for meget i løbet af dagen.

Mine to absolutte favoritter er deres Strobe Cream og deres Prep+Prime Fix+ i farven "Goldlite". Jeg har nævnt de to produkter mange gange efterhånden og de er begge to på min "køb igen når de er brugt" liste! Jeg bruger Strobe Cream sammen med min BB cream, så den får et lækkert dewey finish og så afslutter jeg med Fix+ sprayen for at give ekstra glød - det får det flotteste resultat!


SHOP PRODUKTERNE HER

CLARINS

Efter utrolig lang tids søgen (jeg tror virkelig at det efterhånden er et år siden jeg stiftede bekendtskab med det her produkt) så har jeg endelig været så heldig at nå at bestille Clarins BB Skin Detox hjem, mens den var på lager (tak Magasin!) og allerede efter første brug var jeg solgt! Den ligger meget lettere end en almindelig foundation og ser på ingen måde kaget ud og giver et super naturligt resultat! Den er stort set aldrig på lager, så det er lige før jeg ærger mig over at jeg ikke købte dobbelt med det samme.! Den er en smule mørk i det, så jeg kan anbefale at gå efter en lysere nuance end man lige tror - jeg bruger selv "00 Fair" når jeg ikke har selvbruner på og "01 Light" når jeg har en tan.

For at give min hud mest mulig glød nu når solen ikke er så meget fremme, bruger jeg Golden Glow serummet sammen med min natcreme, den holder din tan godt ved lige uden at være for meget (husk dog at vaske hænder efter brug!)

Sidst men ikke mindst på listen over nye favoritter er deres Fix Makeup Refreshing Mist, der giver en mat teint, og forlænger makeuppens holdbarhed. Den dufter super godt og er rigtig god til at få makeuppen til at holde en hel arbejdsdag uden at skulle genopfriskes!


SHOP PRODUKTERNE HER

Synes godt om

Kommentarer