Torrevieja 2018 - Sammanfattning

23 - 30 januari

Jag tänkte ta mig i kragen och skriva dessa sammanfattningar för resan till Spanien och Polen. Att resa till ett land där det faktiskt var plusgrader, var verkligen inte helt fel. Vi hade några fina kvällar med kvällssol men ingen direkt höjdarvärme. Vilket absolut inte gjorde någonting. Vi fick komma bort, koppla av och ja, njuta. Vilket jag tror vi lyckades med väldigt bra.

Höjdpunkterna på resan var att få fira sin födelsedag utomlands men bästavännen som sällskap, födelsedagsfrukosten som Matilda fixade, shoppingen på Zenia Boulevard, alla sena kvällar med kortspel, musik, alkohol och skratt, finfrukosten sista dagen, freakshakesen och middagen på roosvalls när vi var aningen onyktra.

Den enda nackdelen, som inte riktigt är en nackdel kanske, är nog vädret. Fler soldagar hade inte varit helt fel, men ändå inte helt behövligt. Resan var perfekt ändå. Men om vi åker tillbaka dit, skulle jag nog kanske åka dit på sommaren eller hösten. Bara för värmens skull.

Allt som allt - Resan var perfekt och så behövligt. Jag fick åka dit med bästa vännen som sällskap och uppleva Spanien med henne. Jag ser fram emot alla kommande resor och platser som vi kommer upptäcka tillsammans i framtiden.

Kram, Sandra

Gillar

Kommentarer