Mot flygplatsen

Vardag, Resor, Torrevieja 2018

Borta bra, men hemma bäst. 

Matilda och jag satte oss precis på bussen som om någon minut ska ta oss till flygplatsen. Snart flyger vi hemåt och lite skönt ska det bli. Man behöver nog komma iväg lite ibland för att veta vad man har hemma. Att komma hem ska bli skönt och mysigt. Jag har saknat katterna.

Igår tog vi en slappardag. Jag hade så fruktansvärt ont i tanden. Trots tabletter som bara hjälpte en stund, kändes det nästan hela tiden. Så, vi tittade på film och Matilda tog hand om denna sjukling. Hon dukade fram allt som fanns i kylskåpet då allt skulle tömmas inför avfärden. Så tack Matilda för den mysiga gårdagen.

Inatt har jag dessutom inte sovit alls bra. Jag tror att jag dessutom haft feber. Matilda kände på pannan inatt som var full av svett och värme, trots att kyla på AC var på.
Fy, nu vill jag bara till tandläkaren och fixa detta.

Om 45 minuter är vi framme på flygplatsen och då ska vi direkt gå och checka in. Jag tycker det är skönt när det går undan, då slipper jag oroa mig och tänka så mycket. När vi kommer fram till flygplatsen är det nämligen bara ca 1,5 timmar till gaten stänger. Det kommer gå superfort och klockan 15.55 landar vi förhoppningsvis i Sverige! En summering får ni vänta på till all smärta är borta. På återseende.

Kram, Sandra

Gillar

Kommentarer