Min vapendragare

Vardag, Inspiration, tankar


Denna tjej slår banne mig allt! Jag är faktiskt lite avundsjuk på vår vänskap själv haha. Ni vet när man har någon i sitt liv som känner en utan och innan. Som alltid stöttar, lyssnar och hjälper till. Hon är bäst på alla sätt och vis och hon finns alltid där med sina kloka ord. Man vet att det man pratar om, stannar där. Min andra halva.

Vi har varit med om så mycket. Så sjukt många minnen från resor, äventyr, myskvällar osv. Stöttat varandra genom våra tuffa tider i livet och på ett sätt eller annat, alltid kunnat hjälpa till. Jag vet att det kommer bli såå många fler minnen och det ser jag fram emot.

Jag tycker det är så härligt att vi träffades i högstadiet, gick i samma klass i gymnasiet och sen har det liksom bara varit en självklarhet att, inte bara ha varandra i våra liv, utan själva grejen av att vi behöver varandra för att kunna må bra liksom. Jag tar varken henne eller vår vänskap för givet men jag vet att vi båda kommer kämpa för den. 

Bästa Matilda. Tack för att du är en del i mitt liv och för att jag får vara en del i ditt. Du förtjänar allt bra här i livet och jag ser fram emot att vara med på den resan som tar dig dit du vill. På livets alla vägar. Jag hoppas du vet hur bra du är. 

​Hon är verkligen min vapendragare - den jag ringer i alla lägen, min stöttepelare - hon som hjälper mig oavsett vad och  min bästavän - Hon som tar fram det bästa hos mig. Allt man kan önska sig. 

Kram, Sandra

Gillar

Kommentarer

Rydell013
Rydell013,
Sådana vänner ska man vara rädd om för de växer ej på träden.
nouw.com/rydell013