Leia

Nej men jag tycker på riktigt att hon är olagligt söt. Min egna lilla Leia. Just idag har hon varit hos oss i 2,5 månader ungefär och det går bättre och bättre hela tiden.

Jag tror att hon alltid känt sig trygg. Hon har alltid sovit vid mina fötter och hon kommer och lägger sig där inom typ 20 minuter efter jag gått och lagt mig. Först måste hon ju busa klart med Frans innan hon ska sova. Hon busar med allt som rör sig i lägenheten och vill alltid vara nära Frans och Simba. Simba är dock lite mer svårflirtad och har inte accepterat Leia till hundra procent än. De har aldrig varit osams men ibland hör jag Simba fräsa lite och då vet jag att Leia varit för på eller för snabb. Han luktar dock på henne när han vill och de har börjat bli vänner. Men allt kan ju samtidigt inte hända på en och samma gång.

Vi har hunnit besöka veterinären två gånger. Första gången var det dags för första vaccinationen, chip och en veterinärkoll. Allt gick jättebra och hon reagerade varken på chip eller spruta. Gång nummer två stod andra vaccinationen på schemat. Det värsta under båda besöken var att sitta i bur. Det tycker hon verkligen inte om. Nästa besök hos veterinären är inte bokat än men då är det Leias tur att opereras. Även hon ska kastreras.

Jag är så nöjd över att det går så bra. Hon är så söt och vill gärna mysa med sina bröder eller med mig. Men för mycket gos är än så länge för jobbigt.

Kram, Sandra

Gillar

Kommentarer

Rydell013
Rydell013,
Ååå så söt hon e 🐈
nouw.com/rydell013