Katternas tillökning

Vardag, Katterna

För några veckor sen, visade en kollega att hennes systers katter fått kattungar som sökte nya hem så småningom. Sånt kan man för det första aldrig säga till mig för jag tar det på största allvar hahah.
I söndags efter jobbet så åkte vi hem till hennes syster så att jag kunde tinga en katt. Det var så svårt i början när man såg alla i lådan. Alla var lika söta och nyfikna. Jag började med att plocka upp en i taget. De flesta gick med på någon minut men sen började de titta ner mot lådan igen och visade tydligt att de ville ner igen. Alla utom lilla tjejen som vandrade runt i min famn, klamrade sig fast och började jama. Hon luktade nyfiket på mig och då visste jag att det är hon som ska följa med mig hem. Tänk att hon valde mig, hon gjorde valet väldigt lätt.

Tyvärr är de inte leveransklara förrän i slutet av juli men jag har semester i början av augusti så det blir ju egentligen perfekt. Så i 7 veckor så får jag vänta tålmodigt. Tur nog så kommer jag få åka och hälsa på henne minst en gång innan. Åh, som jag längtar.

Lilla Leia, vi ses snart!

Kram, Sandra

Gillar

Kommentarer