Gdansk 2018 - sammanfattning

20 - 23 februari 

Först av allt är det bästa på hela resan att jag fick uppleva den med Matilda. Min bästa vän och andra halva. Bara det gjorde att jag hade vetskapen om att resan skulle bli perfekt. Allt det andra var liksom bara plus i kanten.

Det var så skönt att bara komma iväg och det blev ju inte fy skam heller. Gdansk var väldigt mysigt, fint och trevligt. Dock kanske det blir en sommartur om det blir en repris dit. Nu under lågsäsongen passar de på att renovera det mesta som faktiskt är öppet på sommaren. Något som var tråkigt att inte få uppleva ordentligt var dels att se utsikten från Mariakyrkans ena kyrktorn som man ska kunna gå upp i, samt ett besök till Westerplatte. Platsen där de första skotten föll i andra världskriget.

Några äventyr och upplevelser stack ut lite mer än andra och det var middagen på MONO, frukosten på Pinowa47, all shopping vi hann med, massagen som var magisk och miljön. Om jag blev förälskad i staden på vintern, vill jag inte ens tänka på hur kär jag skulle bli på sommaren.

Det var samma väder som i Sverige men på något sätt var det mer behagligt där. Kanske för att det inte blåste så mycket.

En mycket bra resa, precis lägligt. Jag är helnöjd och hotellet var så mysigt att bo på, men trevlig personal. Vi bodde på Hotel Beethoven om någon av er är sugna på att åka dit.

Kram, Sandra

Gillar

Kommentarer

norabaath
norabaath,
ph vad hörliga bilder! man blir man blir lagom avis när man sitter hör hemma i sverige med -10, så underbart att kunna göra detta med sin vän 😄
nouw.com/norabaath