Ett hjärta av guld

Vardag, Inspiration

För att fira min avklarade hospitering var tanken först att jag och Matilda skulle gå till Cioccolata för en middag men då ingen av oss riktigt kände för att gå ut bland folk så sågs vi hemma hos mig istället. Vi beställde Thaimat och myste sen ner oss på varsin sida av sängen med lite snacks på en bricka mellan oss. Grönsaker med dipp, melon och lite lösgodis. Där låg vi i x antal timmar, varvade vår sociala sida med vår osociala. Bättre kväll än så hade vi inte kunnat ha.

Vill ni förresten veta vad jag fick av Matilda? Ja, det är klart ni vill. Jag fick ett hjärta i guld som hon gav mig efter att ha läst upp en text.

Du får det här utav mig för att jag är så otroligt stolt över dig. Stolt för att du tog steget & vågade vidareutveckla din kompetens inom vårdyrket. Jag vill att du har den här med dig när du jobbar & när det känns lite extra tungt &jobbigt, titta på den här, hämta andan & kör ditt race. Du är verkligen helt fantastisk på så många sätt och därför är du värd att bära just detta hjärta av guld med stolthet. Grattis till att du nu äntligen är klar med din hospitering.

Alltså, WOW Matilda. Fy fasen vad fin du är! Tusen tack för att det alltid finns en tanke bakom dina gåvor.
Behöver jag säga mer än att jag blev rörd och så tacksam?

Kram, Sandra

Gillar

Kommentarer