UNBOXING: COOLSTUFF.NO

//Sponset innhold


Hurra, jeg har endelig fått opp min egen Youtube-kanal. Anledningen til ære sendte Coolstuff.no over tidenes pakke, som jeg viser frem i kanalens første unboxing-video. De har så utrolig mye kult, og et par av tingene vil det komme egne videoer på etterhvert. Er det noe spesielt dere ønsker å se, er det bare å rope ut i kommentarfeltet. I første omgang tenkte jeg vi kunne ta en titt på alt det geniale som lå i pakken.

...

Ellers er det bare å ignorere filmkvalitet og tannkrem-skrivefeilen. Sistnevnte orket jeg ikke bruke én time å rette opp etter eksportering. Førstnevnte var et resultat av at jeg trodde Photobooth i 2016 hadde mye bedre kvalitet, men neida. Konkluderte imidlertid med at det fungerer helt greit, også får jeg heller smekke opp et skikkelig kamera neste gang.Cupcaketannkrem
Jeg ELSKER tannkremer med god smak, og denne er så sykt god. Smaker seriøst godteri!

Scrach map
Kart hvor du kan skrape ut alle landene du har besøkt. Hadde dette før også, men ble ødelagt i flytting - så er veldig fornøyd med å få en ny. Den skal få rammes inn i stuen <33Doodler

Ok, dette er en ganske syk greie, som jeg kommer til å lage en egen video på snart. Det er en 3D-printer i format av en penn. Sykt kult å kunne lage 3D-figurer så enkelt, men samtidig litt vanskeligere enn det ser ut som (eventuelt er det bare jeg som er veldig dårlig på slikt, hehe).

BeanBoozled
Dette spillet florerer alt på Youtube, og jeg tenker at det havner en til på min konto snart også. Et sykt morsomt, og ikke minst ekkelt, spill.


Fuglebrett

Veldig vanskelig å ta bilde av gjennomsiktig plast, men dette er da altså et fuglebrett. Du bare klistrer det utenfor vinduet ditt, også kan du se at fuglene sitter der og tygger. Så kos!

Hot Sauce Challenge
En haug flasker sterke sauser, som skal få bli med meg på danskebåten om et par uker. Planen er naturligvis å teste hvem av vennene mine som tåler mest, haha.


Urteoppbevaring
Genial sak som holder urtene dine i live. Du bare putter de inn i boksen, tapper i vann og plasserer den i kjøleskapet; også varer urtene tre ganger så lenge. Whoop!

Popcornmaskin
Popcorn er det beste jeg vet, samtidig som jeg ikke har microbølgeovn. Dette er med andre ord det mest geniale jeg vet - og den har blitt brukt sykt mye  etter jeg fikk den. Du får seriøst perfekt popcorn, og den tåler at du dytter inni salt, oljer, smør etc. så lenge man er litt forsiktig. Sweet!

Hva er deres favoritt? Har dere noe fra Coolstuff.no?

Liker

Kommentarer

halvorsenmari
halvorsenmari,
Jeg har det kartet hvertfall!
Også har jeg en tetrislampe jeg er veldig glad i som er derfra 😊
nouw.com/halvorsenmari
sandraromfo
sandraromfo,
Haha, tetrislampe hørtes kult ut 😊 Og kartet er genialt - og faktisk skikkelig fint synes jeg 😊
nouw.com/sandraromfo
thelondongirl
thelondongirl,
Herlighet, så mye kult!! Den tannkremen hørtes såå god ut, hahanouw.com/thelondongirl
sandraromfo
sandraromfo,
Ja, den smaker faktisk cupcake - eller cupcake blandet med cookiedough egentlig. Digg! nouw.com/sandraromfo
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229