TEST AV H&M BEAUTY: ER DEN FAKTISK BEDRE?

Denne høsten ramlet de nye H&M Beauty produktene inn i sminkehyllene. Serien inneholder 700 hår, kropp og sminkeprodukter. Det er i tillegg lansert to underlinjer, hvor vi finner en eksklusiv premium skjønnhetsserie, samt en miljøvennlig, eco-godkjent serie. Jeg har testet en del av sminken til H&M tidligere, mest fordi produktene deres er dyrevennlig og lett tilgjengelig. Jeg har imidlertid ikke vært stor fan, og kun brukt eyeliner blyanten fast. Har derfor kjøpt inn fire av mine mest brukte produkter for å ta en liten test - er den nye kolleksjonen så bra som folk skal ha det til?

Perfectionist Finishing Powder

Først ut har vi pudderet, som oppleves lett, mykt og behagelig. Dessuten har de faktisk nyansen jeg liker, så stor pluss i boken. Tenker dette pudderet er et finfint alternativ til Isadora, som har vært eneste favoritt de siste årene. Dessuten er dette litt mykere, så det er mulig denne fungerer litt ekstra godt på tørr hud under kalde vinterdager. Synes med andre ord pudderet var veldig bra, i alle fall til min hud.

Pure Radiance Powder Blusher

H&M sin blush har definitivt blitt mye bedre. Som pudderet er den myk og behagelig, samtidig som den kommer i mange nydelige farger. Kommer garantert til å få permanent plass i sminkehyllen min! Jeg har imidlertid ikke forsket veldig mye på blush varianter hos andre merker, så noe usikker på hvordan den måler seg mot de "beste på markedet".

Lip Definer

Denne er helt OK. Lett å påføre, fine farger, og mye bedre enn deres gamle variant. Samtidig er den ganske lik de fleste liplinere jeg har testet i samme prisklasse, så her blir det nok litt tilfeldig om jeg velger H&M, Isadora eller andre merker på shoppingturen.

Cream Lip Colour:

ELSKER! Her var det utrolig mange fine farger, samtidig som den sitter bra gjennom cirka hele dagen. Jeg synes denne var et lite hakk bedre enn Isadora sine, og kanskje et lite hakk dårligere enn M.A.C sine... Så siden M.A.C tester på dyr, vinner helt enkelt H&M.

Har dere testet noen av produktene fra H&M Beauty? Hva synes dere?

// Review of the new H&M Beauty Line - is it really as good as they say? The powder is good, has great shades and is soft (probably good for cold winter days), the blush is a lot better than their old one, the lip liner is OK (but quite similar to other ones in that price range), and the lipstick is great (a bit better than Isadora, but a bitt under M.A.C... so since M.A.C test on animals, H&M wins).

Liker

Kommentarer

maylisee
maylisee,
Hmm, kanskje det er verdt å teste pudderet fra HM. Jeg har kun vært fornøyd med chocolate solei fra two faced, men den selger de jo ikke i Norge lengre.
Leppestiften så jo igrunn helt amazing ut! 😃
nouw.com/maylisee
sandraromfo
sandraromfo,
Two faced har jeg aldri testet- men H&M sitt var overraskende bra 😃 Og ja, leppestiften er en ny favoritt merker jeg. Brukt den siden 08.00 i dag, og sitter fremdeles på etter 12 timer (selv om den nå er litt halveis, haha) nouw.com/sandraromfo
rebeccaholder
rebeccaholder,
Har faktisk skikkelig lyst til å teste det ut, så må nok innom så fort lønningen inntar kontoen 😃rholder.blogg.no
sandraromfo
sandraromfo,
Ja, det anbefaler jeg absolutt å gjøre =) Elsket fakisk serien 😃nouw.com/sandraromfo
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229