GHD White Platinum Styler

//Sponset


I går var en veldig bra dag, med skjønnhetsbehandlinger og pakker i alle rettninger. Turen ned til postkontoret var kanskje regnfull og iskald - men jeg ble SÅ glad når jeg fikk bekreftet at det var min nye rettetang som hadde ankommet. Den er min første fra GHD, og jeg kan ikke annet enn å si takk takk takk for denne supre gaven. Min gamle holder nemlig på å falle sammen etter et par drukningsuhell og ymse annet som elektronikk ikke liker. Dessuten var den en fem-seks år, så en liten teknologisk oppdatering var uansett ikke feil.

Jeg gikk for GHD White Platinum Styler. Den er kanskje det fineste jeg noen gang har sett på hårstylingsfronten, samtidig som den skrur seg av selv etter 30 minutter. Perfekt for oss som alltid uroer oss for hvorvidt vi faktisk husket å nappe ut stikkontakten eller ikke. Rettetangen har også seks sensorer, fordelt på de to platene, som justerer og fordeler varmen perfekt. Denne tri-zone teknologien bidrar til å gjøre håret sunnere, sterke og mer glannsfullt.

Nå skal jeg teste rettetangen en liten uke, men allerede etter første stylingrunde er jeg storfornøyd. Etterkommer derfor med en guide til hvordan jeg styler mitt nye korte hår - for det er denne litt avrundede saken nemlig perfekt til.

Hva er dine must-haves til håret?

Liker

Kommentarer

51sundays
51sundays,
Jepp - kjenner til den der følelsen. Slår ikke feil at jeg ca en halvtime etter jeg har forlatt huset spør meg selv om jeg har husket å dra ut kontakten.
Jeg kunne nok også trengt en ny rettetang etterhvert for min har vært i krigen en stund nå. Og med to stedøtre som vokser til og skal fikse håret så blir den ikke mindre herjet med heller... Haha 😊
nouw.com/51sundays
verozitas
verozitas,
Åhh, jeg vil og ha 😟 Ønske meg den til jul jeg, hehenouw.com/verozitas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229