FILMTIPS! A TIM BURTON FILM


"If all the suns but ours collapsed tonight, how many lifetimes
would it take us to realize that we were alone?"

Lov meg at dere ser Miss Peregrine´s Home for Peculiar Children! Jeg elsker virkelig karakterene, interiøret, antrekkene og historien. Dette er Tim Burton på sitt beste, og hos meg havner filmen rett under Big Fish på favorittlisten over hans filmer. Jeg er jo generelt glad i fargerike og eventyrlystne regissører, så at jeg liker denne filmen er nok ingen stor overraskelse.

Handlingen? Kort fortalt har Jacobs bestefar fortalt han historier hele livet, og disse viser seg (selvsagt) å være sanne. Jacob følger sporene, og finner så karakterene fra bestefarens historier. De lever i én av verdens mange time loops, blir aldri én dag eldre og lever den eksakt samme dagen igjen og igjen. Det fineste av alt er at alle har spesielle powers; vi snakker usynlig, lett som en ballong, og monstermunn i bakhodet. Shit goes down fra ganske tidlig i filmen, og den holder godt på spenningen helt til slutten. Finfint!


"Stars, too, were time travelers"


"We cling to our fairy tales until the price
for believing in them becomes too high"

Quotes fra Miss Peregrine´s Home for Peculiar Children av Ransom Riggs

Likes

Comments

Luisa Fernanda del Mar
Luisa Fernanda del Mar,
Filmtips! Gøy!la-mar.no
51sundays
51sundays,
Vurderer å se den, men det spørs om det blir før den kommer på DVD eller netflix ellerno... Får jo aldri tid til å gå på kino lenger... 😟nouw.com/51sundays
Write a comment...
IP: 82.99.3.229