ÈN UKE VIA PHOTOBOOTH


"Beklager" lite oppdateringer fra min side de siste seks dagene. Skyller på slikt som få timer i døgnet, vinter, trøtt og mye jobb. Ja, også gikk Nouw ned pga. updates typ et døgn, akkurat den kvelden jeg hadde tid og inspirasjon til å skrive litt. Altså, karma is a bitch. Samtidig er det jo kjekt å vite at jeg er på en portal som oppdaterer seg litt i blant, så det er finfint.

Ellers tenker jeg at i dag er en finfin dag å presentere dere for én av mine jobb(u)vaner. Jeg dukker nemlig opp først, lager meg en kopp kaffe, krangler med det noe avanserte lyssystemet vårt - og tar et bilde i photobooth. Sistnevnte startet pga. sminkesjekk; er eyelineren på plass? Har jeg overpudret trynet? Hva skjer med håret? Tenker derfor vi kan ta en titt på morgentrynet mitt en arbeidsuke i november - minus fredag pga. photobooth klikket. Kanskje jeg skal ta étt hver dag i 2017. Finfint å se på slutten av året tenker jeg. Who´s in?

Og ja, det er rumpelamper dere ser bak meg; én gul, én blå og én rosa. Man skrur de på ved å spanke de, haha. Også en finfin morgenrutine, naturligvis.

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229