Comfort By Olivia

// Sponset


Det er lite som er så deilig i starten av uken, som en liten spaopplevelse. Olivia, fra det som før het BeautyTrend, har nemlig åpnet salongen Comfort By Olivia i Asker.


Comfort By Olivia holder til i samme lokalene som før, men har tatt en skikkelig oppussing for å få den ultimate spaopplevelsen. Himmelsk fint synes jeg!


De nye produktene er Olivias personlige favoritt; Comfort Zone. Her har de noe for alle hudtyper, inkludert en egen serie for menn. Kommer tilbake med review på både herre- og dameprodukter senere.


Etter omvisning i det nye lokalet var det tid for en liten spaopplevelse. Jeg ble, anledningen til ære, plassert under dette fine stjernetaket. Altså, minn meg på å bygge stjernehimmel på soverommet mitt!


Jeg gikk for behandlingen Prinsessedrøm (spa), som var typ magisk siden jeg var helt ødelagt i kroppen. Det er lite som slår rygg, ansikts og hodebunnsmasasje etter en lang vond fjelltur. Helt perfekt, og Olivia er så utrolig flink!


Det ble også brukt varme steiner underveis. Har aldri prøvd det før, og syntes det var veldig behagelig. Kunne blitt på den masasjebenken hele dagen - om det var opp til meg. Haha!


Produktene som ble brukt var naturligvis fra Comfort Zone - og jeg kan garantere dere at behandlingen gjorde veldig godt for huden.


Besøk de på comfortbyolivia.no, eller stikk innom salongen når du er i Asker. Selv bor jeg i Oslo, men synes absolutt turen til Asker er verdt det, når man får SÅ god behandling der. Dette er virkelig stedet for beauty- og spabehandlinger!


Flere som er glad i litt luksus?

Liker

Kommentarer

51sundays
51sundays,
Åh - sånne ting vil jeg også ha! Hehe. Får ønske meg gavekort på spa til jul kanskje... 😋nouw.com/51sundays
kamillahaaland
kamillahaaland,
Åh, skulle lett tatt en tur dit! Hørtes herlig ut. Er nokså dårlig på å unne meg sånn luksus... Burde kanskje være litt flinkere på det 😊 nouw.com/kamillahaaland
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229