By Kriss Sweden


I april fyller jeg 30 år. Det synes jeg er en tipp topp alder - og en ypperlig anledning til å øke antall whiskykvelder, fylle garderoben med leopardmønster og kjøpe meg et par katter. Cougaren i meg har naturligvis alt hooket en finfin yngre mann (hehe ♥), og han benyttet i helgen anledningen til å gi meg en fire-fem måneders for tidlig bursdagsgave. Jeg forelsket meg nemlig helt i denne faux fur leoparden fra Kriss Sweden pga. fineste jeg noensinne har sett. Du finner den på Glassmagasinet hos Den Norske Husfliden. De er forøvrig de eneste i norge som selger dette merket, så anbefaler virkelig en tur innom.

Ellers har jeg hatt en finfin helg med et par favoritter fra Molde på overnatting, en liten shoppingtur, søndagstur i gamlebyen, og ikke minst julekveld med venner. Sistnevnte er nok det nærmeste vi kommer norsk jul i år, for om under to uker setter vi oss på flyet til Thailand. Altså, jeg er SÅ klar for avreise!

Hva synes dere om kåpen?

Likes

Comments

51sundays
51sundays,
Om to uker har jeg eksamen... Uæææ... Ville heller sittet på et fly til Thailiand... haha. Jaja, jeg får en trøstetur til Gran Canaria i januar i det minste. Ikke akkurat Thailand, men det får duge 😋
Kåpen var kjempefin på deg. Og ja - 30 er bra. Jeg liker å være i 30 årene 😊 (30ties are the new 20ties - var det ikke det dem sa? 😉)
nouw.com/51sundays
Write a comment...
IP: 82.99.3.229