24 HOURS OF: LONDON

Hoteller:
Det er uendelige mengder hoteller i alle prisklasser i denne byen, men samtidig har de fleste av de en lavere standard enn vi nordmenn er vant til. Mitt beste tips er å ta seg god tid på hotels.com; les reviews, se på bilder og gjerne Google hotellet før booking.

Frokost:
Med mindre du har en usedvanlig bra hotellfrokost, anbefaler jeg å spise ute. Gjerne en lokal café med godsaker som Egg´s Benedict. Blant mine favoritter finner vi for eksempel
Café Rouge!

Underholdning:
Etter frokoster det viktig med litt underholdning og kultur. Jeg anbefaler derfor turen innom Hayward Gallery. Man må naturligvis se ann hvilke utstillinger som er når, men frem til 6. september kan man få med seg Carsten Höller. SÅ himmelsk bra!

Lunch:
Etter noen timer på museum er man gjerne sulten igjen. Anbefaler derfor lunch på Le Pain, som man finner lokalisert litt rundt om i London. Best av alt er kanskje Mushroom Toast, Strawberry tart og stor kopp kaffe. Nomnom!

Tur:
Å gå en liten tur i storbyer er undervurdert. Dropp t-banen, finn et område du ønsker å besøke og kjør på. Et av stedene jeg anbefaler er (turistfellen) Notting Hill, samt smågatene rundt om i området. Er så utrolig mange søte hus og nydelige nabolag der. Ved sist runde møtte jeg til og med gjengen fra Alice In Wonderland, så det kan man ikke klage på.

Middag:
Rekker du kun én middag i byen? Da anbefaler jeg virkelig dim sum fra Ping Pong.Her får man MYE for pengene, og maten er fantastisk god. De har også et suverent utvalg av viner & prosecco som passer til, så det gir naturligvis en ekstra stjerne i boken hos meg.


// 24 hours in London should include a good hotel (check hotels.com etc. as standards are quite low), Egg´s Benedict for breakfast at for instance Café Rouge, visiting the Hayward Gallery, having lunch at La Pain (mushroom toas & strawberry tart), taking a walk in Notting hill, and finishing off with a great dim sum dinner at Ping Pong.

Liker

Kommentarer

poppiesandprada
poppiesandprada,
Elsker London da! Mannen har lovd meg at vi skal flytte dit om noen år! Haha! Enig i at hotellene har lav standard. Vi bodde på 4* hotell denne gangen, og som mannen så fint ordla det - du kan se tre av dem gjennom taket. Haha! Med det mener jeg at hotellet var sikkert fint i sin storhetstid, men bar preg av å være utdatert... Men hvor mye tid tilbringer man på hotellrommet sånn egentlig da...? 😊 Så lenge badet er rent og sengetøyet ikke har suspekte flekker pleier jeg som regel å overleve 😊nouw.com/poppiesandprada
sandraromfo
sandraromfo,
Ja, haha, har sett noen av stjernene gjennom taket et par ganger selv :p Men som du sier, det viktigste er ikke at hotellet er awesome. Men greit å være litt forberedt på hva man får da :p nouw.com/sandraromfo
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229