Det føles feil å si at jeg slutter å blogge. Jeg har jo dokumentert cirka alt, i en eller annen form, siden jeg var ganske liten. Dagbøker, printmagasiner designet i paint, nettsider og blogg. Nå er planen å kun benytte instagram, i alle fall en periode. Stort sett ønsker jeg jo bare å dele et bilde, si et par ord, vise favorittproduker eller lignende - og det klarer jeg jo like fint fra Instagram som fra blogg.

Grunnen bak bytte er helt enkelt at jeg ikke har tid til alt lengre. I neste uke begynner jeg i ny jobb; denne gang en spesialiststilling hvor jeg får fordypet med på nyhetsbrev. Det blir utrolig spennende, siden jeg de siste fem årene har jobbet med alt innen markedsføring og design - og virkelig er klar for å sette meg godt inn i étt spesifikt felt, istedefor litt inn i 50 forskjellige. Ellers har jeg jo også et nettmagasin å drive - og ting går over all forventning der. Vi har fått en god slump lesere allerede, vi har blitt kontaktet av flere potensielle partnere, og jeg har verdens herligste team av skribenter og fotografer. Nå trenger jeg bare et par skribenter til, så er alt på plass.

Husk å følg meg videre på Instagram - jeg gir naturligvis en lyd der når jeg etterhvert er tilbake på bloggen også


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments


I går kom @mariakernan til byen i oppdrag Oslo Runway AW17. Vi dekker nemlig visningene for Selfiequeens.no i år, som har vært utrolig gøy. I går sjekket vi ut Elisabeth Stray Pedersen, Veronica B. Vallenes, Admir Batlak og Holzweiler - og et album med bilder fra alle visningene finner du her.

I dag blir en litt roligere dag med én morgenvisning, laaang pause, og noen visninger igjen på kvelden. I mellomtiden tenker vi å gjøre finfine saker som å drikke kaffe, kanskje gå litt i butikker og spise middag hos meg. Med andre ord en ganske perfekt opplagt dag.

Flere som sjekket ut gårsdagens Oslo Runway?


Likes

Comments


Har hatt en finfin helg i Sverige med god mat, øl og vårt nye spill; upolitisk Korrekt. Rolige helger utenfor byen er det beste jeg vet - kanskje spesielt nå som det skjer så ekstremt mye hele tiden. Heldigvis er det mest kos og mote denne uken, etterfulgt av idémyldring over et par-tre flasker vin på fredag. Det er slik de beste ideéne kommer, jeg lover! Ellers ryker det rosa/lilla håret i morgen tidlig, for nå er jeg SÅ lei av å måtte farge det nesten hver uke. Vi kjører mørkebrunt, kanskje nesten svart? Jeg var jo så glad i det lange svarte håret mitt før, så ikke umulig jeg heller den veien igjen. Videre fylles de to neste dagene med Oslo Runway og magasinjobbing fra morgen til kveld. Heldigvis er @mariakernan i byen, så jeg har både fotograf og en hjelpende hånd. På onsdag skal jeg møte en av magasinets samarbeidspartnere for å plukke ut styles til en kommende kampanje. Det blir utrolig gøy - og for dere som er nysgjerrig anbefaler jeg å følge med på @selfiequeens_no sin MyStory de neste dagene ♥

Likes

Comments


Årets første måned har passert, men det er jo bare fint. Vi går jo tross alt mot lysere tider, vår, tynne jakker og platåsko her. Har som planlagt knipset et photoboothbilde nesten hver morgen. Min photobooth er med andre ord fylt med trøtte tryner som fremdeles ikke har fått morgenkaffen sin, haha. Jeg hadde også en sminkefri periode denne måneden - mest fordi jeg var for trøtt til å ordne meg, og alt er litt håpløst i vintermørket uansett. Samtidig er det vell greit å vise et sminkefritt tryne på bloggen innimellom også, sånn siden alle vet at man ikke våkner med winged eyeliner liksom.

Ellers har jeg hørt rett mye på Veronica Maggio, lest et par sider i Kollektivt Selvmord, jobbet en shitload på diverse prosjekter, og vi har naturligvis brutt nyttårsløftet om å alltid spise ved kjøkkenbordet typ 30 av 31 dager (Oops).

Hvordan har deres start på året vært?

Likes

Comments


Starten på 2017 ble helt latterlig hektisk, og det medførte en liten bloggpause. Av og til må man bare få hodet over vann igjen, før man fortsetter svømme ( haha, hei klisje). Etter å ha tatt noen avgjørelser, fullført to-do listen og børstet av litt angst, er hodet endelig der det skal være igjen. Jeg har sagt opp jobben min hos Weightless.no, funnet ny finfin jobb, startet eget nettmagasin med verdens beste gjeng, og jeg har avsluttet et par prosjekter jeg absolutt ikke kommer til å ha tid til fremover. Januar ble rett og slett en finne-ut-hva-pokker-jeg-vil-drive-med måned, og til tross høy stressfaktor ble alt bra. Hurra for det!

Ellers har jeg endelig tid til litt hyppigere poster her inne igjen også - og jeg kan love dere at dere får blitt med på mye gøy fremover. Så ja, stay tuned for informasjon om ny jobb, nettmagasinet og annet morro ♥


Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw