Vi alla har säkert förlorat någon, Inte till himelen men till någon annan. Någon annan som betyder mer än en själv. Att känna känslan att du saknar någon varje dag och att det river i bröstet så fort du hör dens namn, eller ser den. Att vakna upp varje dag och inte veta varför allt gick så snett. Att se den lycklig med någon annan. Eller att inse att alla löften dem hållit helt plötsligt inte finns där längre. Jag tror ej på föralltid längre, den finns inte där och den har aldrig funnit heller. Fuck er alla som lovar saker men inte håller det. Det gör ont och hela kroppen skriker men ni står 1 meter bort och bara flor på en. Ni spottar och sparkar psykiskt på en som man inte var värd ett jävla skit. Tro aldrig på orden att du är nummer ett du blir ända bara nummer 2 i slutändan. Skaffa inte kille om du ändå kommer att svika din bästavän som jag kan lova har funnit där way more än vad din kille har. Säg inte till mig att jag överreagerar för att du inte kan en dag, för en dag blir flera dagar. Säg inte att du ska lova att vara med båda för du kommer
ändå bara välja han. fy för er alla som dissat era kompisar pga eran kille. ni är inga bra vänner. Mvh en tjej som tröttnat att bli behandlad som skärp pga av din kille.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna kille på dem här bilderna är min bästavän och storebror. Det är så sjukt att när någon du lär känna kommer in i ditt liv som du en gång inte visste vem de var tills att idag inte kunna tänka dig leva ett liv utan den. Alla tårar, skratt, minnen, lyckliga, hemska, dåliga, konstiga, roliga, tråkiga stunder ni skapat med varandra som tagit oss hit. För alla gånger jag tvekat på mig själv men att du inte svikit mig och att allt du sagt har du menat varenda ord de betyder så mkt och jag vet att jag alltid kommer ha dig vid min sida. Hur mkt livet må gå fel kommer du alltid vara den som kommer och rättar till allt igen och jag skulle ha gjort likadant om du var i min sits och generellt igentligen. Du är min bästavän och storebroder och allt du gjort för mig jag är så sjukt jävla tacksam även om de du inte gjort alltid har hjälpt mig har du alltid gett mig hopp om framtiden och om mig själv. Allt jag någonsin har sagt till dig har alltid stannat där och jag känner mig så trygg när jag är med dig. Du älskar bilar och choklad men igentligen borde de vara dig själv du älskar allra mest. Alla gånger jag skrikit och fallit in i gråt och sagt att ingen jävel förstår har du bevisat för mig att du bryr dig och att du tror på mig när ingen annan gör det tillomed när inte jag gör det. Du gav mig hopp om livet igen när jag tyckts velat ta mitt liv och jag kan inget annat än att tack dig enormt finaste du. Du är en grabb med mkt stor/stora potential, Idéer, drömmar, mål, men framförallt du är en kille som satsar på din omgivning och nära och kära för att de ska må bra och att ingen ska känna sig utanför men framförallt du har ett stort, stort hjärta av guld och en person de bara finns en av. Du är en diamant medans alla andra är små gruskorn.

Jag hoppas du hittar någon som är precis som du. Att den du får känslor för inser vilken fantastisk kille du är på de sättet jag får se och att hon tar hand om dig för du är ej någon man tar för stunden utan du är en av miljoner.

Jag älskar dig bästavän, mitt allt, min soulmate, min storebror❤️

Likes

Comments

8 bokstäver, ett ord, tusen betydelser. Bästavän.
Ordet Bästavän skulle du säkert säga:
"ja men de är en kompis som står dig närmast
".

Ja de kan jag hålla med om. Men det betyder så mycket mer. En bästavän för mig är någon som vet alla dina bra sidor, dåliga sidor men som ändå väljer att stanna kvar, Den som ger dig en chans att på nytt försöka igen när de går åt helvete. Den som vet alla dina konstiga ideer men som ändå är med på dem, Den person som ser den personens innersta smärtor och lyckan. Den som ser den första tåren, fångar den andra och stoppar den tredje. Den som inte lyssnar på all skit runt omkring än och väljer dens parti iallafall. Den personen som man kan tala om allt mellan himmel och jord och att all tilit för varandra och de som sägs där stanna där. Den som skulle ta en kula för dig. Den som visar att den bryr sig och den som inte leker en annan människa än vad den igentligen är. Men framför allt den som tror på dig, och älskar dig när du tyckts glömt det.

Jag har genom åren insett att antalet vänner inte betyder ett skit sålänge dem inte är äkta. Jag har insett att jag heller skulle ha en sann vän som står vid din sida genom vått och torrt och som backar din rygg varje gång något går snett, än ett hundra vänner som inte ens skulle hoppa över en vattenpöl för dig. En bästavän har jag haft många av men en det finns en tjej som någon aldrig kommer kunna ta platsen av. Vi må ha bråkat, vi må ha hatat varandra, men vi två genom livet var det iallafall, tills allt rasade samman. Jag har gråtit och gråtit över oss men jag vet att vi aldrig kommer bli dem vi var. Mina tårar bara rinner och rinner när jag skriver detta ska du veta. Du betydde så himla mycket för mig och det gör du fortfarande. Jag ber fortfarande mina kompisar som följer din privata om jag får kolla igenom ditt instafeed för att se hur du mår, vad som händer i ditt liv generellt. Jag blir fortfarande orolig när jag ser att du är ledsen då jag också blir ledsen att se dig nere. Men jag kan inte skriva till dig längre för jag är inte den som vågar, eller den du kommer prata ut med om allt igen. Jag känner fortfarande dedär lilla hoppet kvar i hjärtat när vi får ögonkontakt med varandra men snart dör det också. 6 månader har snart gått sen vi bröt våra band och dem gick av på mitten. Jag vill be om ursäkt för varje gång jag svikit dig, sårat dig, tvivlat på dig, det vill jag verkligen. Och alla sårande ord jag kallat dig så du blivit ledsen. Jag är ledsen att jag var en sån usel vän på slutet och jag antar att de var därför du tog avstånd. Jag är ledsen att jag fick dig att ge upp på mig, men framför allt jag är ledsen att jag allmänt tog dig för givet. 5 månader av ärr, tårar, psykologer, ångestattacker, men framförallt 5 månader utan min andra halva och mitt allt. Tårarna är för många right now. Jag vill tillbaka till tiden då allt var bra, hade jag kunna spola tillbaka tiden hade jag tagit dendär chansen för att fixa allt tilll rätta. Minnena spills över i mina tankar och bilder poppar upp i hjärnan på oss. Alla samtal vi haft samma där. Jag vill åka tillbaka till tiden då allt var till rätta för just nu är allt knas.

Emma Felicia Ravn:

Du var min bästavän och den syster jag aldrig fick. Du trodde på mig när ingen gjorde det. Du fick mig att klara och kämpa vidare genom allt jag gick igenom. Du fick mig at inse att livet var något gott ändå. Du hjälpte mig att resa mig upp du var min skyddsängel. Din utsida av rubin och ett hjärta av rent guld. Jag hade tagit en kula för dig varje tid på dygnet för du var min bästavän och lite till. Du stod mig närmast av alla jag kände vi var som två halvor till en hel idiot. Vi tänkte likadant, vi prata likadant, vi två var som tvillingar. Jag förstår inte hur allt kunde hända, ja de som hände. Det var ju vi två genom allt eller hur var det? Varför hände då dehär ett misstag som förändrade allt, hela min värld.

Det värsta någon kan gå igenom seriöst är att hörs det där "Hejdå". Två bästa vänner som tackar adjö för sista gången. Sista minuterna i varandras liv. Du har nya vänner som du delar minnen med och jag mina. du kanske har glömt bort mig men jag kommer fortfarande se dig i alla personer jag möter nu och i framtiden. Ingen kommer kunna ta din plats för den är bara din. Livet har gått vidare och de har du också tror jag, men jag kommer aldrig säga hejdå till dig för där jag går är du alltid med för du är närmast mitt hjärta idag, imorgon, och för all framtid. Jag vann mitt liv tillbaka tack vare dig, Jag vill tacka dig men vad jag än säger kommer de aldrig slå allt du gjort för mig. Jag saknar dig jag saknar oss som in i helvete! Men vad jag än säger kommer du aldrig mer komma tillbaka till mig de är bata och inse detta, detta är verkligheten på mitt liv, jag förlorar alla som står mig nära förr eller senare. Men jag förstår inte vad jag gör för fel?,Jag försöker bara mitt bästa :(

Blicken jag får är bara så tom, och såfort jag ser dig får jag flashbacks som tar kål på mig.
jag vill inte,jag kan inte, jag måste härifrån det är int sunt för mig, för såfort jag ser dig är det som att livet slår till mig och allt kommer tillbaka. jag blundar och slutar mina ögon och ser oss gå hand i hand längst trottoarer och gator, skratta åt ett förjävligt tråkigt skämt men sen öppnar jag dem igen och allt är tomt igen. Jag är tom utan dig. Kom tillbaka! jag behöver dig älskling förstår du inte det? snälla låt denna mardröm sluta så jag får vakna upp och se ditt ansikte igen innan jag sakta men säkert försvinner.

Likes

Comments

För ungfär 1-2 vckor sedan bestämde min mamma att jag och familjen skulle åka lyxkryssning Från Rom till Pisa-Palma de Mallorca x2-Toulon-Valencia-Barcelona. Alla möjliga fina städer. Vi kommer vara borta en vecka så vi flyger ner till Italien den 27 oktober för att sedan gå ombord på båten. Sen flyger vi hem från Barcelona den 3 November.
Asså fatta vad häftigt 3 länder på en vecka. Jag är så sjukt taggad. på denna resa för det kommer bli mkt bad då Fartyget har ungefär 6 pooler, och sedan mkt träning också då det finns ett träningrum ombord på båten. Och de kommer vara varmt så man kan skaffa sig en fin solbränna. Fartyget går från hamnen Civitavecchia tror jag. Vi ska åka med min syrras kompis och hennes familj vilket kommer bli mindre kul för dem är småbarn och jag är liksom 16 år så man ba kul. Men skitsamma de blir säkert kul ändå. Jag kommer slänga ner lite bilder på,båten här nedanför så kan ni kolla hur de ser ut.

Likes

Comments