Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta var min vecka i bilder, mycket kammofärg i ansiktet men så får man alltså stå ut med att se ut i fält! Bat0 var alltså en av många övningserier nu under våren, det var även min första!
Tycker den gick bra trots mycket stress!

Likes

Comments

Detta var ett tag sedan jag skrev här. Mycket jobb och fältveckor igång på jobbet nu på våren..
Men för någon vecka sedan var jag min bebbe Nylund ute på äventyr, lite för att komma bort från allt hemma ett tag och det var längesen jag gjorde något roligt med bara vänner!

Vi åkte i alla fall upp till Stockholm på lördagen, gick runt där i varma staden hela dagen för att senare gå på kryssningen till Åbo. Linda Bengtzing uppträdde på kvällen som var rena drömmen, fan va bra hon är!

På söndag åker vi ut igen på en övning, i ungefär 8 dygn. Wish me luck!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag jobbar och kämpar här i Skövde, som vanligt. Vi har precis tagit tungt släp, körde upp förra veckan. Delarna man skall klara av för godkänt förarbevis är funktionsbeskrivning, körning framåt, en backning in i garage på under 10 minuter samt en säkerhetskontroll på bil+släp! Detta var ett par riktigt nervösa dagar när detta pågick, men nu är det äntligen över..med godkända betyg såklart!

I helgen stannade jag och min vapendragare här i Skövde för lite nöjen ute i staden. Slutade med kompanifest i soldathemmet samt häng med några från GRK plutonen i lördags💃🏼
Inte visste man att Sandra kunde trivas såhär bra i en håla som Skövde?

Besökte även Läckö slott i veckan, tog en trip dit med kollegorna i kursen!

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu tar nämligen jag hand om instagramkontot för P4!! Gå in å följ min och mina kollegors vardag på "Skaraborgsregemente". 😃😃

Pussåkramis

Likes

Comments

Beställde en en klänning igår, från Nelly. 50% på alla klänningar, perfekt!
Kappan som ni ser, är också därifrån😃

Likes

Comments