This or that tag!

Inte gjort en "tag" på länge så detta ska bli kul! Blir ett lite längre inlägg för engångsskull .

Godis / Glass - Godis, då jag lätt blir trött på glass efter ett tag

Smink / Utan smink - Smink, då jag gillar att sminka mig och känner mig mer självsäker i det.

Sommar / Vinter - Sommar, jag gillar båda lika mycket så är det värmen och de sena sommarkvällarna som får mig att välja just sommaren före vinter.

Förhållande / Singel - Förhållande, fastän jag är singel så tycker jag nog att förhållanden är lite mysigare än att vara själv.

Bok / Tidning - Tidning, tycker det är rätt långtråkigt att läsa böcker då jag oftast inte hittar någon som faller mig i smaken.

Kjol / Klänning - Klänning, jag känner mig mer bekväm i en klänning än i en kjol på något sätt.

Levande ljus / Lampor - Levande ljus, tycker det ger en varmare känsla i rummet än med en lampa i taket.

Tjäna pengar / Få pengar - Få pengar, nog är det alltid kul att få välförtjänta pengar men det är nog lite roligare att få pengar från ingenstans utan att behöva ha gjort något arbete hahah.

Hund / Katt - Katt, har nog alltid varit en kattmänniska då jag tycker att de är så otroligt söta och gosiga!

Gina / H&M - Gina, brukar inte köpa mycket kläder på någon av butikerna men väljer gina då jag tycker att h&m har börjat att få en klädstil som jag inte tycker om.

Jordgubbar / Hallon - Jordgubbar, speciellt chokladdoppade jordgubbar. Det slår nästan ALLT.

Frukt / Godis - Frukt, tänk en stor tallrik bara med massa färska frukter ex. melon, äpple, banan.. så gott!

Vatten / Läsk - Vatten, då jag tycker att det blir för mycket kolsyra och sötma i munnen efter man druckit.

Armband / Halsband - Halsband, då jag hellre använder klockor runt handen istället för armband

Träna / Vila - Träna, det är inte ofta man gör det men är på gång att börja seriöst med träningen. Men man säger väl inte nej till en vilodag precis.

Pool / Havet - Pool, jag tycker att det är så obehagligt när man något som rör vid en under havsbotten, man vet ju inte vad som finns under ytan heller??

Vaken / Sova - Sova, inget är skönare än att vila ut efter en hektisk dag.

Instagram / Facebook - Instagram, då man får redigera och lägga ut bilder och göra som sin egna lilla "sida" med minnen.

Borste / Kam - Borste, jag tycker att när man kammer håret så blir det som mer slickat än när man borstar det, så hellre borste.

Grönan / Liseberg - Liseberg, då jag är från göteborg så har vi alltid varit där varje sommar för att hälsa på släkt och vänner. Då blir det automatiskt att man far en heldag på liseberg under vistelsen. Tycker även att parken är mycket större och finare än grönalund.

Stockholm / Göteborg - Stockholm, fastän jag är från göteborg och älskar västkusten så är det något med stockholm som får mig att vilja bo där, något med strukturen och kulturen som finns i staden får mig att vilja se mer.

Surt / Salt - Surt, då mina favoritgodisar oftast e sura!

Jeans / Mjukisbyxor - Jeans, gillar mer att ha tighta jeans än slappa mjukisbyxor, vet inte varför men gillar det för att man kan ha jeans till nästan allting och alla evenemang.

Film hemma / Bio - Bio, det är någon speciell känsla som uppstår när man kollar film på bio som jag verkligen älskar. Sedan ser jag inte på film så ofta hemma.

Landet / Storstad - Storstad, jag gillar när det alltid händer saker runt omkring en

Morgonmänniska / Nattmänniska - Nattmänniska, fastän jag gillar att sova så gillar jag ändå mest att vara uppe på natten, en liten nattuggla kan man säga.

Bil / Flygplan - Bil, heltklart väljer jag det då bilar är ett utav mina intressen jag har men vid längre resor så väljer jag flyg då det oftast bekvämare och snabbare. Lite dyrare men det får man tåla ibland.

Nätshoppa / Shoppa irl - Shoppa irl, gillar mer att kolla på och testa prylarna innan jag väljer att köpa istället för att bara se en bild.

Tidsoptimist/-Pessimist - Jag vet inte jag är en blandning utav båda, det beror helt på sammanhanget av tiden.

----------------------------------------------------------------------

  • 87 visningar

Gillar

Kommentarer