hej förlåt för inget inlägg i morse!
Men varit så himla mycket. har hunnit med att städa och tvätta sen så har min lilla prins åkt på ögoninflammation.. stackars.. gör så ont i hjärtat o se sitt barn inte må bra :(
men nu inväntar vi att sambon ska komma hem så jag kan fara iväg o jobba!

men vi ses ! blir ett litet snabbt o kort inlägg idag ♡♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godkväll! äntligen hemma efter ett kvällspass. blev en mysig promenad till jobbet med Elias där Robin stod och väntade för att ta honom. Nu blir det mysa ner sig rejält i soffan framför sin bästa serie !
hoppas alla haft en toppendag!
kram på er så ses vi imorgon! ❤

Likes

Comments

godmorgon! idag blev det lite sovmorgon! så skönt ! Nu ligger Elias på golvet och tittar på tv medans jag duschade innan mellanmål ! idag är den stora dagen här! jag ska förändra mitt liv, kan knappt tro det själv men så är det ;)

ut på promenader och äta hälsosammare, det kommer även ut på bloggen. så nu blir det klä på oss sen ut på promenad för i eftermiddag är det jobb på mitt schema! 

kram på er! 

Likes

Comments

Hej! jag är helt ny bloggare men hade tänkt att komma igång nu och dela med mig lite av mitt vardagsliv ♡ jag är en mamma på 19år och har en liten son som heter Elias :) så underbart med barn!!

Min söndag har bestått av att vara hos några vänner och fikat. sen blev det komma hem och storstäda! nu ligger jag i sängen har precis duschat och sövt min son efter mycket gnäll. Men nu hoppas vi han sover gott hela natten.

detta inlägg blev lite kort. hehe. men kommer igång och bloggar mera imorgon! så håll utkik så ses vi då! puss

Likes

Comments