Längtar tills jag får inreda min & Emilias alldeles egna lägenhet, innan hösten så kommer det förhoppningsvis ske 🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ny bikini från H&M beställd, gillar att den är både söt och snygg på samma gång! Sen älskar jag vitt så denna kommer bli perfekt i sommar, får jobba lite på formen bara ;)

Emilia hade gärna fått matcha mig i sommar med denna söta bikinitrosa från Zara, dock finns den bara i 92 & 98 och det blir nog tyvärr lite stort. Zara brukar visserligen vara ganska små i storlek så kanske funkar ändå

Likes

Comments


Klänning från Livly | blus från Zara | solhatt nr 1 från Lindex | solhatt nr 2 från H&M | byxdress från Kappahl 

Likes

Comments

Den här underbara kransen kunde jag inte låta bli att få med mig hem till Emilia från Lindex igår, förra året va jag ute för sent när det gällde midsommarkrans så alla va slut. I år kan man lugnt säga att jag är ute i god tid haha

Likes

Comments

Idag öppnade jag ett brev från kommunen, där fick jag veta att Emilia har blivit erbjuden en plats på en förskola som ligger precis där vi bor (som även var vårat förstahandsval från början). Idag går hon på en förskola som ligger ca 40 min gångavstånd bort, så det är stor skillnad! Samtidigt så verkar hon trivas superbra på sitt nuvarande, hon har vänner & en av lärarna där tycker hon extra mycket om, samtidigt så försöker vi tänka långsiktigt på när hon ska börja skola och så. Det blir lättare och bekvämare för både henne och oss när hon börjar skolan, den ligger precis bredvid förskolan, så hon kommer ju ha vänner nära hemmet. Den förskolan har fått jättebra feedback och verkar vara väldigt bra, det är lättare att byta när hon är så pass liten som hon är än att behöva byta senare. Jag ska försöka då en tid innan veckan är slut och besöka den här förskolan så jag får känna på lite hur magkänslan känns, men just nu känns det väldigt säkert att vi ska byta, kommer bli jättetråkigt och jag kommer förmodligen gråta en skvätt haha, men det går över och jag är helt säker på att det kommer gå jättebra :)

Likes

Comments

Tänkte bara visa er Emilias fina docksäng som hon fick i påskpresent av sin farmor, den är köpt på toys r' us & är märket babyborn (precis som Emilia docka)! Emilia älskar att bädda ner dockan :)

Likes

Comments