December kommer bli en stressig men rolig och hektiskt månad, på ett bra sätt. Ser sååå mycket fram emot vad jag har att göra. Jag ska om 2 veckor flytta till en ny lägenhet här i Norrköping. Jag ska flytta från ett studentrum där jag delar en 3:a men 2 andra tjejer, så vi har alltså inget vardagsrum. Nu är ju detta mitt första "egna" boende. Men nu ska jag flytta till en klasskompis som bor 10 meter från campus och där bor även jag och hon själva så jag får lite mer space.

Samma kväll som hela min familj ska komma upp hit från Jönköping och hjälpa mig att flytta så ska jag och en kompis från Jönköping på Frej Larssons spelning här i Norrköping. Det ska bli så kul och skööönt att vara ledig från skolan ett tag. För även där har man ju en del att göra. Det känns ändå som jag är i fas just nu så jag är i ett bra stadium just nu, skönt för en gångs skull haha.

Där fick ni en liten recap på mitt liv men till det som är lite roligare. Eftersom att jag ska flytta snart så kollar jag mycket på decor och interor inspo. Tycker det är så himla roligt och mysigt att sitta och kolla på.
Det finns verkligen så mycket att bli inspirerad ifrån.

Jag tycker det är så fint när det är simpelt men ändå med en touch av ens egen stil på inredning. Det ska vara mysigt liksom synas att det är bebott men ändå mys känslan. Det är lite det som är inredningens mening kan jag anse. Att du gör något till ditt eget.
Det bästa finns ju på second hand butiker eller liknande och man gör de mest "oanvändbara" saker till användbara och prydande saker för dig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

"They say, hey little girl
In this world you will learn when you're older
Don't rush how it feels
'Cause you'll know when it's real in time
I don't mean to be rude,
But I know that we don't live forever,
So I'm gonna go with my heart
'Cause the heart don't lie"Not too young - Sabina DdumbaThat voice my friend

Likes

Comments

"hade jag väl fjädrar, hade jag väl vingar, hade jag väl flugit härifrån
hade jag väl pengar, hade jag biljetter, hade jag nog suttit här ändå"
- Movits

Likes

Comments