Mina 4 favorit stiler

Innehåller affiliate-länkar

1. Chic

Tänk på neutrala krispa och välsydda klädeslpagg. Jag tänker genast på franskt street style när jag hör chic mode. Ex. stora jackor med mycket detaljer, mörka jeans som passar perfekt till dina former, klassiska svarta klackskor och en handväska. En annan gnaska vanlig outfit du ser med chic stil är denna svarta kjolen i bilden med svarta klackskor, en vanlig vit t-shirt, mycket accesoarer och en liten handväska. Denna stilen är tidelös och du ser alltid väl lagad ut.

2. Casual

Här har du dina helt vanliga vardagliga klädesplagg. Den här stilen använder jag mäst och då har jag alltid mina sneakers, jeans, munkjacka eller en vanlig t-shirt. Med denna stil kan du lägga på en lippis, en stor handdväska eller en halsduk för att se lite mera lagad ut.

3. Sofistikerad

I mina ögån är sofistikerad stil lite som chic stil med en liten twist. Med denna stil ser du alltid dyr ut och att du har tänkt bra på vad du ha lagt på dig. I sådan stil ser man inte mycket olika färggranna färger eller mönster. När det kommer till smycken kan man gå med regeln, less is more.

4. Tomboy

Denna stiler än super cool och jag önskar att jag skulle passa i denna stil för det är ganska svårt att "pull off", du skall ha en viss personlighet att kunna använda stilen tycker jag. Du kan skippa alla klädesbutiker för kvinnor och gå rakt in till Jack&Jones. Stora strukturerade jackor och skjortor, sneakers och lösa jenas. Ex. en röd munkjacka, mörka lösa jeans, vita sneakers och denna jeansrocken som är i bilden.

  • mode

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229