MINA 3 FAVORIT HANDVÄSKOR

1. Burberry, jag har havit denna väska i kanske 2 år och den har blivit väl älskad. Den passar perfekt med nästan alla mina outfits och är bra att ta med sig om man inte behöver massor med gräjor med sig.

2. New Yorker, jag köpte väskan nästan 1 år sedan när den var på rea för bara 8€. Den var den sista väskan i butiken och jag tänkte kanske i 10 minuter om den var nyttig, men bestämde mig sedan att köpa den för den var så billig så det skulle inte störa så mycket om den inte kommer till använding. Somtur köpte jag den för den är min go to väska att ta när man behöver bara plåmboken, telefonen och ett läppstift med. Plus den är den mjukaste väskan någånsin!

3. Michael Kors, jag rekommenderar denna väska mäst av alla. Den var i min smak ganska dyr men den var värt varenda slant. Jag har använt den här väskan mäst av alla för du får din hela egendom fyllt i den. Michael Kors gör super bra väskor och en väska som denna kommer aldrig att fara ut från mode! Den passar med allt och är jätte bra kvalitet. Jag har haft väskan i 5 år och den är ennu i super bra skick och har inte fått ett ända risp eller förlorat sin form.

  • mode

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229