Min lördag

Jag kom idag hem från Lovisa och tänkte att jag skulle ha åkt till Helsingfors, men jag hadde dålig tur och fick stägring. Det var inte heller så bra ide att va nästan hela natten ute utan rock och med flipflops😂. Jag ville inte riskera att måsta ta sjukledigt från jobbet så jag blev hemma och ruttna fast jag ville gå ut och ha det kul. Men jag hade så tråkit att jag hittade på ett super mumssigt, lätt och 100% veganskt minipajs resept som jag tänkte dela med er.

Bottnet: Havreflingor, kokosolja, havremjölk och mandelmjöl

Instruktioner: Blanda havreflingorna, mandelmjölet och havremjölket tillsammans tills det blir en degig konsinstens. Lägg sedan i kokosoljan och sätt "deget" i en muffinsform och lämna det tomt i mitten (lönar sig att göra bottnet tjockt för annors far den sönder när du tar den ut från formen). Sätt formarna i ugnen på 200 grader, celcius och lät dem bli lite bruna från sidorna.

Fyllningen: Plantbaserad yoghurt, blåbär, vaniljsocker och honung

Instruktioner: Häll bara alla ingredienser i och blanda. Sätt sedan i mitten av bottnet helt till kanterna och sätt tillbaka i ugnen för c. 10 minuter.

Ta sedan ut dem från ugnen och lät dem svalna en stund på bordet, och lägg sedan i kylskåpet tills de är helt kalla. Ta ut från kylskåpet och voila! De ble helt super goda och du behöver absolut inte ha jämna mått utan du kan lägga alla ingredienser så mycket som du själv tycker är bra, så gorde jag iallafall och det är mycket rologare så💁.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229